• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

evet canım en azından ne yıcem derdım olmayacak yıyebılecegım sadece proteın olacak atak evremde ..... kesın kararlıyım kızlar ınsallah dukan testın dedıgı gıbı 2,3 kg ve fazlasını vermıs olurum perşembe gunu haftaya kac kılo gıttıgı anlasılacak

İnşallah canım gözle görülür bir azalma ile başlangıcını yapmış olursun kolay gele şimdiden...

Pirinç lapam hazır diyet adına denediğim 2. farklı şey daha önce 1 haftada ballı sirkeli tarçınlı karışımı denemiştim...

canım reglıden oturudur o canını sıkma .....

menun guzel kız arada yapmak lazım ıpın ucunu kacırmadan ınsanın canı cekıyor nefıs buuu bu kadar ezıyet gunah bılem hemm :82:

bende ılk zaman basladıgımda atagı yaptım ama yumurta sevmıyısımden oturu cok aclık cektım ... sonrasında baska dıyetlere gectım bıraktım ...

kıtabınıda almıstım okumamıstım sımdı ona baslıycam ınsallah ....

atak evremı sıfır kacamakla atlatmak ıstıyorum ( ınsallah )

sorarım canım tabıkıde mesela yulaf kepekle yapılan yıyeceklerı hıc denemedım ne yapılır onlarıda arastırmadım.... yuzeysel bılgıye sahıbım bıraz .....

dersanem olayı bozacaktı ama onun ıcınde care buldum .....

cumartesı :
sabah 1 domates rendelı yumurta yıycem ya da 1 kupa sutle yulaf kepeği...
arada kantınden sade kahve alırım...

öglen evde yaptıgım kofteyı getırcem ( kırmızı , beyaz et asla sevmıyorum yememde ama kofte yıyorum )

köfteyı ıse su sekılde yapıcam ; kofteyı hazırlayıp yaglı kagıtta fırına vercem 15-20 dakıka cumadan yaparım 10 tane fılan cumartesı 5 tane getırırım pazar 5...

aksamda evde yıycem gene kofte ....4 adet ve yagsız yogurt .....

sence nasıl ?

atakta hafta ıcınde ıse
sabah yulaf kepeklı sut
ara kahve
öğlen kofte ayran yada yogurt bıkac dal maydanoz
aksamda öglenın aynısı ?

canım 0 kaçamakla 4 kilo bile verirsin..verecek kilosu fazla olanlarda çokk gidiyor çünkü
dukanda en küçük bi kaçamak bile olayı bozuyor o yüzden aman iyi asıl derim

dukan ekmek yersen yumurtada almış olursun bünyene

atak da 1,5 yulaf kepeği hakkın için
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yumurta
1 küçük yağsız ligt yoğurt tahmini 3 yemek kaşığına denk
yarım pkt kabartma tozu hepsini karıştır küçük bi borcama dök 175-180 derecede pişir canım..çıkınca 4 eşit parçaya bölünce 4 günlük yulaf kepeği hakkına denk geliyor..onuda kahvaltıda içine ligt peynir füme falan koyarak sandviç yapabilirsin...seyir döneminde içine domates salatalıkta koyuyordum ben

yine krep yapabilirsin 2 tane yumurta içine hakkın kadar yulaf kepeği yağsız süt az kabartma tozu karıştır krep gibi kepçeyle dök yanmaz tavaya 2 tane çıkıyor bu da kahvaltıda iyi bi alternatif akşamdan da yapabilirsin

canım köftene ekmek içi ve köfte baharatı koymamalısın..bide 10 tane az değilmi ben bi oturma da yemiştim onu :1::1:

süt hakkın 1 litreyi aşmayacak falan filan zaten kitabı okuyunca hepsini benden iyi öğreneceksin

ben tatlandırıcı almıştım sıvı canım tatlı isteyince sütlü kahve yapıp ona koyuyordum baya kesiyordu isteğimi

bol şans tekrar emin ol çok iyi gidecek kilolar:54:

Canım iyiyim şükürler olsun bugünümüze.Götürmeye çalışıyoruz gitmezse itekliyoruz çabalıyoruz işte sen nörünn

Canım bu arada dukanı gerçekten iyi düşünmüşsün uzun zaman alacak ama geri almıcaksın inşallah...

bende aynı bacım nörumm öteliyem beriliyom tekmelıyom oyle boyle yaşıyoz nabcazzz mecburr .........

dukan ıyı gelecek guzel olacak ınsallah canım 70i görsem Allahım yarabbbımmm :32:

Arkadaşlar ben karar aldım bundan böyle en geç saat 6 dan sonra ağzıma bişey sürmicem...

canım 0 kaçamakla 4 kilo bile verirsin..verecek kilosu fazla olanlarda çokk gidiyor çünkü
dukanda en küçük bi kaçamak bile olayı bozuyor o yüzden aman iyi asıl derim

dukan ekmek yersen yumurtada almış olursun bünyene

atak da 1,5 yulaf kepeği hakkın için
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yumurta
1 küçük yağsız ligt yoğurt tahmini 3 yemek kaşığına denk
yarım pkt kabartma tozu hepsini karıştır küçük bi borcama dök 175-180 derecede pişir canım..çıkınca 4 eşit parçaya bölünce 4 günlük yulaf kepeği hakkına denk geliyor..onuda kahvaltıda içine ligt peynir füme falan koyarak sandviç yapabilirsin...seyir döneminde içine domates salatalıkta koyuyordum ben

yine krep yapabilirsin 2 tane yumurta içine hakkın kadar yulaf kepeği yağsız süt az kabartma tozu karıştır krep gibi kepçeyle dök yanmaz tavaya 2 tane çıkıyor bu da kahvaltıda iyi bi alternatif akşamdan da yapabilirsin

canım köftene ekmek içi ve köfte baharatı koymamalısın..bide 10 tane az değilmi ben bi oturma da yemiştim onu :1::1:

süt hakkın 1 litreyi aşmayacak falan filan zaten kitabı okuyunca hepsini benden iyi öğreneceksin

ben tatlandırıcı almıştım sıvı canım tatlı isteyince sütlü kahve yapıp ona koyuyordum baya kesiyordu isteğimi

bol şans tekrar emin ol çok iyi gidecek kilolar:54:

evet 0 kaçamakla atlatıcam ınsallah ...

dukan ekmegı cok pratık geldı bana canım... pazar gece onu yaparım pazartesı salı carsamba sabah sandvc gıbı yırım ...

lıght sut olayı evet sütü severım en azından dırencımı artırır zor bır dıyet cunkı ınsan dırayetını yıtırıyor bıraz ....

krepte cok hosuma gıttı bırgunde onu yaparım canım vallahı Allah razı olsun senden baya detaylı yazmıssın bende cıktı alıyorum yazını sımdı:34:

köfte banada az geldı aslında cunkı sabahları yımırta yıyemıom sevmedıgımden en azından oglen 6 adet kofteye cıkarabılırım dımı ? ekmek zatı yok yavan yavan olcak ama emınımmmm cok lezzetlı gelır :9:

bende seker degıl tatlandırıcıkullanıyorum canım ...

aksam ılk işim yagsız yogurt , peynır ve sut almak olacak .... yarın sabah mubarek gun hazır olucam vee baslıycam :8::8:

evet 0 kaçamakla atlatıcam ınsallah ...

dukan ekmegı cok pratık geldı bana canım... pazar gece onu yaparım pazartesı salı carsamba sabah sandvc gıbı yırım ...

lıght sut olayı evet sütü severım en azından dırencımı artırır zor bır dıyet cunkı ınsan dırayetını yıtırıyor bıraz ....

krepte cok hosuma gıttı bırgunde onu yaparım canım vallahı Allah razı olsun senden baya detaylı yazmıssın bende cıktı alıyorum yazını sımdı:34:

köfte banada az geldı aslında cunkı sabahları yımırta yıyemıom sevmedıgımden en azından oglen 6 adet kofteye cıkarabılırım dımı ? ekmek zatı yok yavan yavan olcak ama emınımmmm cok lezzetlı gelır :9:

bende seker degıl tatlandırıcıkullanıyorum canım ...

aksam ılk işim yagsız yogurt , peynır ve sut almak olacak .... yarın sabah mubarek gun hazır olucam vee baslıycam :8::8:

Rica ederim canim sen zaten kitabi okuyunca goreceksin koftene yarim sogan koyabilirsin az da maydanoz onun disinda atakta tum sebzeler yasak. Sen bilirsin ama proteine ozellikle ete yuklenmelisin ki daha cok gitsin sayiyla ugrasma doyana kadar et ye canim yoksa cok zorlanirsin yaninda yogurt iyi gider.
Bulabilirsen light lor peynirde tuketebilirsin peynirde yag orani %4 ' u gecmeyecek daha kitabi okumadin diye yazdim canim alisveris listen yanlış olmasin
Bu arada omlette yapabilirsin peynirli maydanozlu kepekli:))

Arkadaşlar ben karar aldım bundan böyle en geç saat 6 dan sonra ağzıma bişey sürmicem...

Cok isabet olmuş farkinda degiliz ama gündüz az yiyip aksam ne yesek modunda oluyoruz.sabah ve ogleni doyurucu yiyip aksami erken kapatmak cok mantikli
Umarim başarılı olursun şayet zorlanirsan 7 ye de cekebilirsin simdilik kis gelene kadar.ben gece cok gec yatiyorum kendime hiç güveniyorum

Rica ederim canim sen zaten kitabi okuyunca goreceksin koftene yarim sogan koyabilirsin az da maydanoz onun disinda atakta tum sebzeler yasak. Sen bilirsin ama proteine ozellikle ete yuklenmelisin ki daha cok gitsin sayiyla ugrasma doyana kadar et ye canim yoksa cok zorlanirsin yaninda yogurt iyi gider.
Bulabilirsen light lor peynirde tuketebilirsin peynirde yag orani %4 ' u gecmeyecek daha kitabi okumadin diye yazdim canim alisveris listen yanlış olmasin
Bu arada omlette yapabilirsin peynirli maydanozlu kepekli:))

aslında bakarsak kofte harıcı pek mıdeme bırsey gırecekmıs gıbı gorunmuyor ee bunlarada serbest dıyor ducan emmi bende cok sınırı aşmadan 6-7 tane yerım doyana kdr :9:

dıger bılgıler ıcınde cok sagol canım yarın buyuk gun :21:

Cok isabet olmuş farkinda degiliz ama gündüz az yiyip aksam ne yesek modunda oluyoruz.sabah ve ogleni doyurucu yiyip aksami erken kapatmak cok mantikli
Umarim başarılı olursun şayet zorlanirsan 7 ye de cekebilirsin simdilik kis gelene kadar.ben gece cok gec yatiyorum kendime hiç güveniyorum

Not defteride yaptım kendime ne yiyip içtiğimi yazıyorum tabi sayfanın en başınada kilomu yazıyorum...Bayrama kadar büyük bölümünü halletmek istiyorum hep diyoruzya uzun zaman oldu başlayalı.Bayramdada memlekete gidicez inşallah.Ondanda ye bundanda ye diye ısrarlar olur gitmeyeydik hakim olurdum burda kendime...

Not defteride yaptım kendime ne yiyip içtiğimi yazıyorum tabi sayfanın en başınada kilomu yazıyorum...Bayrama kadar büyük bölümünü halletmek istiyorum hep diyoruzya uzun zaman oldu başlayalı.Bayramdada memlekete gidicez inşallah.Ondanda ye bundanda ye diye ısrarlar olur gitmeyeydik hakim olurdum burda kendime...

not defterı cok mantıklı canım bende yapımm cantama ufak bı tane atım yedıgımı ıctıgımı yazim ....

bayramda evden ayrı bıryerde olmak ve sen ne kadar ıstemesende dört bır yandann yesene kızım ondanda bundanda ye vs vs ...

yesen kılo yemesen yanlıs anlasılmalar .... sen gene durcagın yerı bılırsın canım .

bu bayram benı etkılemıyorrr eti kokusunu hıcc sevmıyorummmmmmmmmm işkence gıbı gelıyor bana kurban bayramı ....

gunaha gırıyorum ama heryerden kavurma et kokularıı zaten sevmıyorum bıde taze et kokusu ayrı kötü delı edıyor benı .... o yuzden bana hıtab eden bırsey yok bu bayram tatlı dısında onuda gunde 1 dılım yırım oglen yada 2 o zamana kdr seyir evreme gecmıs olurum nasılsaaa:66:

not defterı cok mantıklı canım bende yapımm cantama ufak bı tane atım yedıgımı ıctıgımı yazim ....

bayramda evden ayrı bıryerde olmak ve sen ne kadar ıstemesende dört bır yandann yesene kızım ondanda bundanda ye vs vs ...

yesen kılo yemesen yanlıs anlasılmalar .... sen gene durcagın yerı bılırsın canım .

bu bayram benı etkılemıyorrr eti kokusunu hıcc sevmıyorummmmmmmmmm işkence gıbı gelıyor bana kurban bayramı ....

gunaha gırıyorum ama heryerden kavurma et kokularıı zaten sevmıyorum bıde taze et kokusu ayrı kötü delı edıyor benı .... o yuzden bana hıtab eden bırsey yok bu bayram tatlı dısında onuda gunde 1 dılım yırım oglen yada 2 o zamana kdr seyir evreme gecmıs olurum nasılsaaa:66:

Yap canım başınada kilonu yaz ki gördüğünde deftere yazacağın şeyler hafif yiyecekler olsun...ya sorma ye ye diye ısrarları hiç sevmem yiyecek olsam yerim zatii...et sevmemen valla canım bayram için avantaj sağlıklı beslenmek için dezavantaj onada ihtiyaç var...seyre geçtiğinde birazda gitmiş olur inşallah kilocuklar...

Yap canım başınada kilonu yaz ki gördüğünde deftere yazacağın şeyler hafif yiyecekler olsun...ya sorma ye ye diye ısrarları hiç sevmem yiyecek olsam yerim zatii...et sevmemen valla canım bayram için avantaj sağlıklı beslenmek için dezavantaj onada ihtiyaç var...seyre geçtiğinde birazda gitmiş olur inşallah kilocuklar...

Benim var canım o defterden sonradanbakmak nasil bi mutluluk gram gram dususum yaptigim spor yediklerim ve vvücut Ölçülerim o kadar farkli kii
O gun esim bebege yemek yedirirken defterimi gosteriyo aaaa anne su tarihte su kilodaymis sunu yemis falan diye:))))

Back
X