Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

bu arada günaydın topikcanlarım:16::16::16::16:

muhteşem bi hafta bizlerin olsun...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,sağlıkla,mutlulukla dolu hafif bi hafta olsun inşallah:118:

yarın pirinç lapasına başlıyorum kızlar..bu gün gezmem var çok kaçırmam merak etmeyin

sabah çok iyi başladım

uyanınca 2 taze incir yedim üzerine 2 bardak su

1,5 dilim çavdar-domates-salatalık-biber üstüne hakiki nar ekşisiiii-----ve 1 dilim peynir yedim

hepinize kolaylıklar iyi haftalar

canım cicimmm bu lapa ne işe yarıyor ? kılo vermek ıcın mı nedır ne degıldır ? bende senle baslıyayım ...

Sabah menüm :2 dlm tam bğdy ekmği,yrm kk süzme peynir,yarım kk tulum pynri,1 domates,5 zeytin ....3 tane kuru ka<yısı...

canım cicimmm bu lapa ne işe yarıyor ? kılo vermek ıcın mı nedır ne degıldır ? bende senle baslıyayım ...

canım regl döneminde yapılıyor pirinç lapası..vücut bu dönemde ödem yaptığı için iki gün bunu yaparak atıyorsun ödemi..yağ falan yakmıyorsun ama tartıda eksi çıkmak çok motive ediyor insanı..bide benim regl döneminde iştahım çok açık oluyor genelde artıyla çıkıyorum bu bir haftadan,birazda o yüzden yapıcam...

canım yazmıştım ya cidden cuma günü teknolojik sebeplerden yoktum..merakta bıraktığım için çok üzgünüm:5:

eveeeeet bu arada bu gün pazartesi sanırım senin pazartesiden dolayı ciddi planların vardı..yürüyüşe ve diyete tam anlamıyla asılma gibi..ne alemdesin motivasyonun nasıl???

canım regl döneminde yapılıyor pirinç lapası..vücut bu dönemde ödem yaptığı için iki gün bunu yaparak atıyorsun ödemi..yağ falan yakmıyorsun ama tartıda eksi çıkmak çok motive ediyor insanı..bide benim regl döneminde iştahım çok açık oluyor genelde artıyla çıkıyorum bu bir haftadan,birazda o yüzden yapıcam...

canım yazmıştım ya cidden cuma günü teknolojik sebeplerden yoktum..merakta bıraktığım için çok üzgünüm:5:

eveeeeet bu arada bu gün pazartesi sanırım senin pazartesiden dolayı ciddi planların vardı..yürüyüşe ve diyete tam anlamıyla asılma gibi..ne alemdesin motivasyonun nasıl???

Anladım canım bendede aşırı iştah acıklıgı var sanırım adet olucam ondan ötürü oldu ....

evet yürüyemedım cunkı ınanılmaz derecede yorgundum dün sabah 9aksam9a kdr dersanedeydık 5 ders gorduk cok yorucu gectı uykusuzlukta var tabı yuruyemedım .....

saabah domates salatalık yedım bırde sıgara boregı :26::26: ( uzunlardan )
öglene sebze yemegı yıcem akşam yok ....

sırkelı suyumu ıctım bıtkı cayımı ıctım bende şaştım bu kıloların elınden:52: Allah baska dert vermesınn

bu arada bimden kepekli kücük galetalar varya uzunlar degıl ... ondan aldım acıktıkca 3-4 adet aclıgımı bastırmayı dusunuyorum aksam menusu ıcın

Anladım canım bendede aşırı iştah acıklıgı var sanırım adet olucam ondan ötürü oldu ....

evet yürüyemedım cunkı ınanılmaz derecede yorgundum dün sabah 9aksam9a kdr dersanedeydık 5 ders gorduk cok yorucu gectı uykusuzlukta var tabı yuruyemedım .....

saabah domates salatalık yedım bırde sıgara boregı :26::26: ( uzunlardan )
öglene sebze yemegı yıcem akşam yok ....

sırkelı suyumu ıctım bıtkı cayımı ıctım bende şaştım bu kıloların elınden:52: Allah baska dert vermesınn

canım dün dünde kaldı bu gün inşallah istediğin gibi geçer..hareket olmayınca hiç verilmiyor..ben aylardır iki ileri bir geriden sıkıldım valla o yüzden spora asıldım..sen zaten pzt demiştin yürüyüşe başlama gününü bu gün yapabilirsin umarım

amin canım allah başka dert keder vermesin..el birliğiyle kurtulacağız inşallah

regl olunca yaparsın pirinç lapasını genelde 2 günde 1,5-2 kg veriliyor...ben ilk iki gün yapmadım bilerek kolumu kaldıracak dermanım olmuyor sporda yapmıyorum yarın inşallah hepsi

kızlar çıkıcam birazdan bi evi süpüreceğim..sonra hazırlanacağım...sonra görüşürüz kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

canım dün dünde kaldı bu gün inşallah istediğin gibi geçer..hareket olmayınca hiç verilmiyor..ben aylardır iki ileri bir geriden sıkıldım valla o yüzden spora asıldım..sen zaten pzt demiştin yürüyüşe başlama gününü bu gün yapabilirsin umarım

amin canım allah başka dert keder vermesin..el birliğiyle kurtulacağız inşallah

regl olunca yaparsın pirinç lapasını genelde 2 günde 1,5-2 kg veriliyor...ben ilk iki gün yapmadım bilerek kolumu kaldıracak dermanım olmuyor sporda yapmıyorum yarın inşallah hepsi

kızlar çıkıcam birazdan bi evi süpüreceğim..sonra hazırlanacağım...sonra görüşürüz kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

tamamm canım güle güleee git :16::24:

Ancak toparlayabildim kendimi 2 gün çok boşlamıştım ama bu kadar emek harcadım ve bırakmaya niyetim yok.Yeni kararlar aldım geçen hafta yürümeye başlamıştım artık hergün 1 saat yürüyeceğim,uyanık olduğum her saat 100 tane ip atlanacak,vakit bulursam jiliana başlicam.Pess etmicem günlük su miktarımıda 3 litreye çıkardım...

gunaydın canlarımm yorumlarınızı okudum teker tekerrr ....

denızcım o gun senı baya merak ettık ve bekledık ama gelmedın :5::5: neysekı cıddı bır durum yokmus..

kılo olayınada uzulme odem yapmıs olabılır vucut bellı olmuyor kı ıste duraklama dedıklerı donemede gırmıs olabılırsın cnm ....

nurummm canımm sende uzulme bazen yedıklerımız tartıda 1-1,5 kılo kdr fazla gosterebılıyor ama bır ıkı gune eskı halımıze donuyoruz .... sıkılma sen cok azımlısın ve devam edıyorsun ne guzel uzun surede verdın sımdı kısa sureye bölme olayı gene uzun zamanda verırsın sorun yok :26::26:

hkmt arkadasımm ben 87 kıloyla basladım 2 ayda 78 oldum dıkkat ederek ındım bu kıloya ... ve son 1 ay kadarını gunde 12 km yuruyerek verdım ... bırde sırkelı su ıcıyorum sabahları .... ve bıtkı cayım var gunde 1 yada 2 kupa ıcıyorum .... nerdeyse son 1 aydır ise bi duzen oturtamadım farklı durumlarım var arkadaslar bılıyor ( dersane-sınav-stres-ve duzensız beslenme ) arada 80 oluyorum arada 78,5-6-7 cıvarı oynuyor kılommm ama almamaya calısıyorum genel ıtıbarıyle sonum ne olcek bende cok merk edıyorum :9::9:

Kenyalikiraazz,, dun tartildm.. 84.4 gelmiştmmm :-) :-)
10/gun oldu baslayali rejimeeee,, ilk bsta 88.4 idimmmmm :-) :-) :-).
Bakalm bugn mtluym :-) smdi yogurt corbasi icicemm :-). Ara da yesil cay icerm..
Sbh ilk uyandgmda su elma sirkesi limon suyu ictmmm

Kenyalikiraazz,, dun tartildm.. 84.4 gelmiştmmm :-) :-)
10/gun oldu baslayali rejimeeee,, ilk bsta 88.4 idimmmmm :-) :-) :-).
Bakalm bugn mtluym :-) smdi yogurt corbasi icicemm :-). Ara da yesil cay icerm..
Sbh ilk uyandgmda su elma sirkesi limon suyu ictmmm

Maşaallah canım 4 kilo gitmiş :nazar::nazar::nazar:darısı başımıza artık...

Hkmt Tebrikler valla cok iyi başladın daim olsun
Bu gun sabahki menuden sonra 1 elma yedim
Oglen salata 2 ev poğaçasi 1 dilim revani , kek yidimmmm
Baskada bi sey yemedim.cay ve yesil çay içiyorum
Az su içtim onu tamamlamaya çalışacağım
Sabah pirinç lapasi bakalim...umarim cumaya sonuc iyi cikar..bu gunku kacamaktan sonra????

Maşaallah canım 4 kilo gitmiş :nazar::nazar::nazar:darısı başımıza artık...

&#916;&#916; inşallaaahh cnmmm..
Gidiyorr kilolr dha da gidiceeek.

Hkmt Tebrikler valla cok iyi başladın daim olsun
Bu gun sabahki menuden sonra 1 elma yedim
Oglen salata 2 ev poğaçasi 1 dilim revani , kek yidimmmm
Baskada bi sey yemedim.cay ve yesil çay içiyorum
Az su içtim onu tamamlamaya çalışacağım
Sabah pirinç lapasi bakalim...umarim cumaya sonuc iyi cikar..bu gunku kacamaktan sonra????

coook azimliym seker yaaa:-)
Wallaa dolaptaa baklavaa duruyorr,, agzima sürmedimmm :-).

batırdığım dünkü menüden sonra tekrar inatla devammmm:36::36::36::36:

bu arada günaydın arkadaşlar,güzel bir gün diliyorum hepimize

sabah uyanınca yarım lt su içtim

ardından 1 çay bardağından hazırladığım lapayı yedim..çok acı dökmüşüm yüzüm gözüm yandı:27::27::37::37:

bazı topiklerde meyve ve sebzeyle desteklenmeli diye yazıyor...ama başka sitelerde böyle bi şey yazmıyor..bakalım artık nasıl altından kalkarsam..emzirdiğim için azda olsa meyve salatalık falan yemeyi düşünüyorum... ve tabiii SPORRRRR

hepinize hepimize kolay gelsin kızlar..:54:

ardından 1 çay bardağından hazırladığım lapayı yedim..çok acı dökmüşüm yüzüm gözüm yandı:27::27::37::37:

bazı topiklerde meyve ve sebzeyle desteklenmeli diye yazıyor...ama başka sitelerde böyle bi şey yazmıyor..bakalım artık nasıl altından kalkarsam..emzirdiğim için azda olsa meyve salatalık falan yemeyi düşünüyorum... ve tabiii SPORRRRR

Gunaydiiinnn...
Lapa derken ne lapasi??? Mrk ettmde

Canım pirinç lapası benden 600 gram eksiltmişti ama tam yapamamıştım bir gün yarım yapmıştım..umarım sende etkili olur...sebze meyve iyi olur yoksa bağırsaklarını tembelleştirir..

Back
X