Yaa çok teşekkür ederimEn güzeli size sevmeyenlere verilecek cevap başarıdir inşallah yazdığınız herşey gerçekleşir ve çok başarılı biri olur bayrağımızı büyük bir onurla dalgalandirirsiniz
Aa evet teşekkür ederim umarım herkesi çok gururlandıracağım :)Madem böyle güzel bir yola baş koydun, kolaylıklar diliyorum.
Ancak lütfen sevmeyen herkesi kıskandırmak gibi bir cümle kurma. Sonuçta içinde hem negatif hem de intikam barındırıyor. Niyetimiz tertemiz olsun ki, temiz insanlar ve olaylar yaşayalım.
Umarım hayalin gerçekleşir, biz de seninle gurur duyarız.
çok teşekkür ederimKizlarimizi her yerde basarili görmek isteriz. Yolun acik olsun❤
Sende yaparsın kendine güven illa bunu sporda yapmak zorunda değilsin alanın olan bir şeyde başarılı olmak bile seni çok hırslandırır neye yeteneğin vardır mesela? Onun üstünde çok çalış mesela ben bu alanda çok dayak yedim pes etmedim etmem morluklarla eve döndüm odama döndüm gelişiyorum gün geçtikçe görüyorum ve çok gururlanıyorum kendimlebaşlığa cevabım evet ben de milletin parasını ilişkisini ailesini güzelliğini kıskanmam ama başarılı insanları çok kıskanıyorum. onların başarısız olmasını istemiyorum ama keşke ben de başarılı olsaydım diyorum
Teşekkür ederim ya beni çok mutlu ettinizHırs dozunda olursa iyi bir şeydir ve sende bu var. Başarılar dilerim
Doğruyu söyleyim zamanında başarıyı çok kıskandım çünkü sporu zorla bıraktırmıştı ailem geri reşit olunca kendim başladım bu yüzden uhte kaldı içimde hala kendimi kanıtlamak istiyorum benden sonra başlayan arkadaşlarım milli takıma girdi onun hırsı kaldı içimdeKonu ne guzel gidiyordu ama sonuna doğru duyduklarım hoşuma gitmedi.
Neden hayatını başkalarının duyguları üzerine yasayasin ki? O kiskansin,bu pişman olsun bilmemne
Benden sana abla tavsiyesi, ne yapıyorsan kendi mutluluğun için,kendi duygularin için yap.
Ayrıca başarı niye her insanı kıskandırsin ki? İnsanlar kendilerindeki olumsuz duygulari başkalarınınmis gibi yansitirlar böyle. Bence bu şekilde hissetmenin sebebi senin başkalarının başarılarını kıskanan bir insan olman
Çok teşekkürler benim bir madalyam var zaten il ikinciliğim var bir tane ama ondan sonra ailem okulu bahane ettirip bıraktırdı benden sonra başlayan arkadaşlarım milli oldu çok hırslandım reşit olunca kendim başladım başarıcamİnşAllah başarı hikayelerini paylaşırsın burda. Benim hemşerim süreyya ayhan atletti çok madalya kazandı.sen niye kazanamayasın. Bak voleybolda da çok iyi milli takım. Kadınlarımız gümbür gümbür geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?