Çok sağolun :)Şu hayatta en çok istediğim şey budur sanırım. Ama kendime güvenim dediğim gibi pek yok. Yani bazen olur yapabilirim diyorum -ki gerçekten inanarak çalışınca o konuyu yapabiliyorum- ama çoğu zaman gecmisteki basarisizliklarimdan ötürü yapamayacağım olmayacak hayal kırıklığı olacak yine gibi düşüncelere kapılıyorum.Neden basaramayasin.bir seyi yurekden istediyin zaman her sey yapa bilirsin.Basarilar diliyorum.Kendine guven,hayellerini gerceklesdir.
M MissCyg Çok sağolun öncelikle cevabınız icin. Arkadaşlarımın çoğu universiteye başladı tekrar hazırlananlar ise hedefleri benim gibi değil yani soyle onlarla aynı ortamda olduğumda motivasyonun aksine daha çok düşüyor. Yani puanın neye gelirse yaz mantiğındalar birazda. Maddi durumum malesef yaşadığım yerde özel ders almaya pek yetmez gibi. Matematik biyoloji derslerini çalışınca kolaylıkla yapabiliyorum. Zorlandığım derstede özel ders ücretleri çok fazla. Aslında ihtiyacım olan tek şey o ilk madde. İrademin iyi olması ile düzenli çalışmayla yapılabilir ama o kadar iyi değilim bu konuda o ilk maddeyi uygulamak için ne yapmalıyım nasıl guclendirneliyim irademi, günlük 8-10 saat çalışmaya?
İyi akşamlar herkese. Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim. Lise mezunuyum. Seneye olacak ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum. Bu yıl pek hazırlanamadan girdim. Konularım çok eksikti. Hala da çok eksiğim var. Tıp ya da kocaelide diş hekimliği hedefim. Ama bazen o kadar umutsuz oluyorum ki. Konulari hatırlayamamam ve bazi derslerde çok zorlanmam motivasyonumu düşürüyor. Eksiklerimi tamamlayabilmem icin gunde 8-9 saat verimli çalışmam lazım ama bunu pek yapamıyorum. Kazanmayı cok istiyorum bu benim için çok önemli gerçekten. Ama geçmişten gelen bikaç olaydan dolayı hep bi umutsuzluk durumu, basarisizlik kendime guvensizlik durumu hakim. Nasıl başarabilirim? Bazen öyle oluyorki yapabilirim hayallerimi gerçeklestirebilirim diyorum ama hemen sonrada kendime kızarken yapamayacaksın, başarısızsın derken buluyorum kendimi.
öncelikle internetini kapattır lütfenİyi akşamlar herkese. Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim. Lise mezunuyum. Seneye olacak ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum. Bu yıl pek hazırlanamadan girdim. Konularım çok eksikti. Hala da çok eksiğim var. Tıp ya da kocaelide diş hekimliği hedefim. Ama bazen o kadar umutsuz oluyorum ki. Konulari hatırlayamamam ve bazi derslerde çok zorlanmam motivasyonumu düşürüyor. Eksiklerimi tamamlayabilmem icin gunde 8-9 saat verimli çalışmam lazım ama bunu pek yapamıyorum. Kazanmayı cok istiyorum bu benim için çok önemli gerçekten. Ama geçmişten gelen bikaç olaydan dolayı hep bi umutsuzluk durumu, basarisizlik kendime guvensizlik durumu hakim. Nasıl başarabilirim? Bazen öyle oluyorki yapabilirim hayallerimi gerçeklestirebilirim diyorum ama hemen sonrada kendime kızarken yapamayacaksın, başarısızsın derken buluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?