başarının yolu inanmaktan geçer inandım ve başladım:)

mkbule

1 aralık 98 》》 1ocak hedef : 89
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
610
294
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum 1.5 seneyi aşkın kk dayım ve burayla ilk tanışmam diyet listeleri aramamla başladı. ozamn 105 kg idim bir çok diyet listesi denedim güzel sonuçlarda aldım ... ama son 1 senedir 80 ile 88 kg arasında gidip geliyorum bu durumdan sıkıldım ve tekrar diyete başladım şuan 87 kgyim bir grupla yol almaktayım .keendime günlük açmaya karar verdim burada günlük ne yedim içtim kontrol edip takıldıgım noktada geriye dönüp bakabilirim diye düşündüm .bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursada mutlu olurum ....

13 mayısta evlilik yıl dönümümüz var ve benım nerdeyse 80 günüm var bu zamana kadar elimden geleni yapıcam ve 70 kg olucam :21:
ortalama ayda 6-7 kg vermeliyim bu çokta zor olmamalı olmuycakta:KK71:

23 şubat : 87 kg :KK47:
2 mart : 87:KK11:
6 mart : 86:KK55:

13 mart :85:cool:

Son düzenleme:
bugün yediklerimi yazayım daha akşam yemegimi yemedim

uyanınca 1 bardak kahve 1 litre su limonlu

kahvaltım : 1 kase çorba biraz peynir domates 3 zeytin 2 kasık yogurt

arada: yeşil çay
tarcınlı zencefil çayı

evet sevgili gunlugum dun giremedim menumude yazamadim

malesef dun döner yedim:KK43: yok olmaz böyle olmamalı daha 2 gun önce kendıme söz verdim bi anlık zevk için şuan vicdan azabı çekiyorum

ama vaz geçmedim tabiyki devmmmm:KK67:

gunaydin

gunlugumu acali 1 hafta olmus bu hafta berbat gecti misafirler gezmeler falan bu hafta gecen haftanin farkini kapatmaliyim

gunluk menulerimi yazicam artik bahaneler rafa :KK45:

kahvenin metobolizma calistirma ozelligi varmis bende sabah sabah kendime guzel bi kahve yaptim suan iciyoum sonra 15 dk mekik aletimle calisayimm:KK54:

aldigim kararlari yazmak istiyorum
1. ekmek sabah sadece 1 dilim yenilebilir
2. aksam sat 19:00 dan sonra suve cay disinda yemek icmek yasak En Büyük KK

3.yediklerimi resimli olarak eklemeye calisicam gun sonunda en ufak bi kacamagimi bile yazicam :KK55:

bu hafta hedefledigim kilo 85 2 kilo verilecek :KK5:

an itibariyle 15 dk mekik yapilmistir efem:KK52::21:

karbonatlı su iç hem hızlandırıyor hemde ödemi atıyor dengen bozulmayacaksa az miktarda dene.ben denedim fena değildi.fakat ağzıma deterjan içmişim gibi geldi inşallaha azar azar devam edicem.inanmazdım ama insanın ağzının tadını bozunca canı bi şey de istemiyor.

karbonatlı su iç hem hızlandırıyor hemde ödemi atıyor dengen bozulmayacaksa az miktarda dene.ben denedim fena değildi.fakat ağzıma deterjan içmişim gibi geldi inşallaha azar azar devam edicem.inanmazdım ama insanın ağzının tadını bozunca canı bi şey de istemiyor.
Canim saol Bildigimiz karbonatmi yoksa özel olarakmi satiliyo

X