- 22 Temmuz 2017
- 45.710
- 135.238
- 598
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Kilo sorunu bende de var, pcosum ve üstelik diyabetin sınırındayım. Doktorum metformin önermişti, aynı zamanda kilo vermeme de yardımcı oluyor. Böyle bir önerisi olmadı mı doktorunun?Kendi akrabalarım çok uzakta ben mesafeliyim eşimin de akrabaları saygılıdır ama eşimin annesi durmaz duramaz bencil biri onu da duymam da öfkem kendime kililoar yüzünden olmayacak biliyorum ama diyetlerden bıktım faydasız
Doktor mahvetti beni tam 25 kg aldım beni habire oyaladı devlette idi mecbur kaldım yaşadığım yerde özel yok izin alamıyorum öğretmenim
Doktor mahvetti beni tam 25 kg aldım beni habire oyaladı devlette idi mecbur kaldım yaşadığım yerde özel yok izin alamıyorum öğretmenim
Yazdiklarinizi görunce dayananadim sizi cok iyi anlamayi ancak yasayan bilir ..rabbim mübarek gunlerin hurmetine sizede benim gibi mucizesini yollasin insalahhhhhhh13 senelik evliyim neredeyse, 4 ü son 1 senede olmak üzere 6 tüp bebek denemem oldu. Sonuncu Mart ayında negatifle sonuçlandı.
Ve yine en büyük destekçim eşim oldu, bu istek insanı her yıkımda ayağa kaldırıyor, dimdik oluyorsun. Artık kim hakkımda ne konuşmuş, umurumda değil. Hormonları ya da onca iğneleri onlar yemiyorlar. Her tedavide aldığımız kilolar da cabası.
Ben şimdi çok yakın dostlarım hariç, akrabalarımla dahi görüşmüyorum. İnsanın ruhaniyetinden anlamıyorlar, anlamayacaklar da.
Sana tavsiyem, hayatını zorlaştıran insanlardan uzaklaşman. Eşinle daha kaliteli vakit geçirmen. Vücudun yumurta sürece vazgeçmemen.
İnşallah bizlerde o muhteşem nimete sahip olacağız.
Ne güzel, mucizenize kavuşmuşsunuz. Bu öyle bir durum ki, insanın annesi bile anlayamayabiliyor bazen. Başkalarından bu anlayışı ya da tolereyi beklemek saçmalaşıyor.Yazdiklarinizi görunce dayananadim sizi cok iyi anlamayi ancak yasayan bilir ..rabbim mübarek gunlerin hurmetine sizede benim gibi mucizesini yollasin insalahhhhhhh
6 kez negatif tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldim oğlum şuanda yanimda uyuyor ..
Doktorlar tedavisiz mümkun degil diyodu bende 20 kilo aldim 4 senede panik atak oldum asosyal oldum insanliktan cikaracak kadar canimida yakiyolardi ama hep sabrettim dua ettim hep istedim rabbimden 38 yasimda kavustum sukurler olsun
Simdi de rabbim isteyenlere nasip et diye dua ediyorum...
Ben bir anda anne olunduğunu düşünmüyorum çocukla anne adayının birbirlerini tanıma süreçleri var. Sevgi de öyle birden gelişen bir şey değil. Sevgi emektir derler ya..benim çocuklara karşı tahammülüm yüksektir. Sabırları zorlayan var yok değil. O zaman zaten anne için bile zor. Bazan çileden çıkartıyorlar. Arkadaşımla denize gitmiştik. İki oğlu da biri dokuz diğeri on üç yaşlarında eğlence olsun diye beni yüzerken suya batırdılar ve nefes almak için bayağı mücadele verdim. Canımı zor kurtardım. O çocuklara gıcık kaptım bir kere. Bütün uyarmalarıma rağmen beni yüzdürmediler. Anlayışsız yumurcaklar. Bak sinirlendim yine!Zor bir karar zira öğretmenin ve sevecen bir öğretmen olduğumu söyler herkes buna rağmen zor bence yani hamilelik insanı hazırlıyor anneliğe ama burada bir an da anne oluyorsun
E doğur biz sevelim de sinir oldum yaÖyle tabi istesem hemen doğururum diye geziyor
Zor bir karar zira öğretmenin ve sevecen bir öğretmen olduğumu söyler herkes buna rağmen zor bence yani hamilelik insanı hazırlıyor anneliğe ama burada bir an da anne oluyorsun
Ay cok sevindim. burnumun diregi sizladi Allahim sag salim kucaginiza almayi nasib etsin icimden bir his kiziniz olacagini soyledi.ne guzel bir anne olursunuz.Cuma su vakitte Rabbim isteyenlere evlat nasib etsin insallah diyorum.Yazilanlari okuyunca elimde olmadan yazmak istedim 12 senelik evliyim 33 yaşımdayım şuan evlendigimden 2 ay sonra hamile kaldim 8 haftalikken düsûk yaptim bu 12 senenin 4 senesini doktorlarin psikolojik düsûk yapiyorsun demesiyle geçirdim kolay hamile kaliyor fakat sonunda kucagima alamiyordum sonunda tûpbebek merkezine basvurduk istanbul umut tûp bebek merkezi allah onlardan razi olsun en azindan sorunu ògrendik bende kan pihtilasmasi ve generik sikintilar varmiş bu yûzden bebegin kalbi gelişmeden düsükle yada gelisimi karnimda durmasiyla sonuçlaniyordu bu 12 senenin icinde 7 düsûk 1 kûrtaj oldum doktorlarin bana normal yoldan kesinlikle hamile kalma zaten kalirsanda 8 haftadan sonra bebek gene dûser falan neyse biz tûp bebek yaptirmaya karar verdik yaptirdikta dokrorun aceleciligi ve ilgisizligiyle tutmadi biz çocuk hayallerini birakmistik artik tekrarlayan dûsûkler tutmayan tûpbebek ve benim çok cocuk istemem allahtan esim beni teselli ediyordu neyse túpbebekten 3 sene sonra korunurken adetim geçikti doktora gittim ama hamile olabilme ihtimali aklimin ucundan gecmiyo tabi doktorum beta hcg istedi o gûn 5 haftalik gamile oldugumu ògrendim 5 buçuk haftalikken hem bebegi hemde kalp atisini gòrdûk ve suanda rabbim nasip ederse 25 haftalik hamileyim yani diyecegim rabbimin nerde nezaman bizlere nasip edecegi belli degil arkadaşlar biraz uzun oldu ama rabbim dileyen isteyen ve bekleyen herkese hayirlisiyla hamile kalmayi ve hayirlisiyla saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah biraz uzun oldu ama hakkinizi helal edin
Allah razı olsun evet nasip olursa kızım olacak rabbim benim ve bütün çocuk isteyenlerin kucagini boş birakmasin inşallahAy cok sevindim. burnumun diregi sizladi Allahim sag salim kucaginiza almayi nasib etsin icimden bir his kiziniz olacagini soyledi.ne guzel bir anne olursunuz.Cuma su vakitte Rabbim isteyenlere evlat nasib etsin insallah diyorum.
oyle dusunme canim benim kendine deger ver hayatini yasa Rabbimden gelmis bi imtihandir buAşırı aşırı çalışıyorum işe kendimi adadım ama hayat gayem kalmadı kendimi de yok ettim
Tam 13 senedir kullanıyorum . Daha lisedeyken Doğum kontrol kullandım adet olmak için senelerim ilaçla geçtiKilo sorunu bende de var, pcosum ve üstelik diyabetin sınırındayım. Doktorum metformin önermişti, aynı zamanda kilo vermeme de yardımcı oluyor. Böyle bir önerisi olmadı mı doktorunun?
Malum aldığımız vitaminler ve hormonlar bize kilo olarak geri dönüyor.
Ne zor bir imtihan ne zor düşünmesi bile zor aöa sonu ne kadar güzel maşalllah bir ömür sağlıkla büyüsün sizinleYazdiklarinizi görunce dayananadim sizi cok iyi anlamayi ancak yasayan bilir ..rabbim mübarek gunlerin hurmetine sizede benim gibi mucizesini yollasin insalahhhhhhh
6 kez negatif tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldim oğlum şuanda yanimda uyuyor ..
Doktorlar tedavisiz mümkun degil diyodu bende 20 kilo aldim 4 senede panik atak oldum asosyal oldum insanliktan cikaracak kadar canimida yakiyolardi ama hep sabrettim dua ettim hep istedim rabbimden 38 yasimda kavustum sukurler olsun
Simdi de rabbim isteyenlere nasip et diye dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?