- 19 Temmuz 2011
- 1.221
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Selam kızlar yine olmadı yine hayallerim suya düştü elim boş döndüm eve. Üstesinden geliyor muyum bilmiyorum ama kendimı bırakmamak adına kendi kendimle baş başa kalmadan çalısiyorum tez yazıyorum bir yandan da işime verdim kendimi. Eşim bu tarz sorunlarda hep yanımda dimdik durur beni anlar sanırım sürekli sağlık sorunları gölgesinde yaşamaya alıstik gündelik hayatta kendimize değer vermiyor gibi görünsek de zor durumlar altında bu evlilik için her şeyi yapan birbirine karşı daima iyi olan bir çiftiz . Esasında tüm sorunların benim bebek isteği yüzünden yaşadığım acıyla büyüdüğünü anladım.
Şimdi bugün benim doğum günüm . Esim sürpriz olsun diye 2 günlük bir dağ otelinde yer ayarlamış . Hiç hevesim isteğim yok ama kendime gelmem ve anın tadını çıkarmam bebek olmadan da yaşamayı kabullenmem adına neler yapabilirim ?
O kadar işe verdim ki kendimi eşimle baş başa kalmayı unuttum resmen. Bir film izleyip hiçbir şey yapmadan zaman geçirmek istiyorum başka önerileriniz var mı ? Siz nasil atlattiniz bu zamanları
Şimdi bugün benim doğum günüm . Esim sürpriz olsun diye 2 günlük bir dağ otelinde yer ayarlamış . Hiç hevesim isteğim yok ama kendime gelmem ve anın tadını çıkarmam bebek olmadan da yaşamayı kabullenmem adına neler yapabilirim ?
O kadar işe verdim ki kendimi eşimle baş başa kalmayı unuttum resmen. Bir film izleyip hiçbir şey yapmadan zaman geçirmek istiyorum başka önerileriniz var mı ? Siz nasil atlattiniz bu zamanları