- 24 Mayıs 2021
- 30
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi eylulkayihan
Ben 8 ay önce burun ameliyatı oldum ama burun ucumda kıkırdak çıkıntısı var çok kötü duruyor ve sağ burun deliğimde de çökme oldu sizce revizyon yaptırmalı mıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntü olarak çok sıkıntı göremedim ben nefes sorunu yaratıyor muBen 8 ay önce burun ameliyatı oldum ama burun ucumda kıkırdak çıkıntısı var çok kötü duruyor ve sağ burun deliğimde de çökme oldu sizce revizyon yaptırmalı mıyım?
Hayır sadece görsel olarak çok kötü duruyorGörüntü olarak çok sıkıntı göremedim ben nefes sorunu yaratıyor mu
Burnun gayet iyi oldu diyor umursamıyor bileDoktorunuzla görüştünüz mü?
Bu kadar rahatsız oluyorsanız görüşmesi ücretsiz olan bir doktordan görüş almanızı tavsiye ederim.Burnun gayet iyi oldu diyor umursamıyor bile![]()
KemerliydiNe kadar çok incelersen o kadar çok kusur bulursun. Yani biz göremiyoruz problemi .burnun gayet güzel ve doğall.Eski hali nasıldı
Fotoğraflardan belli değil diyoruz cevap veren herkes aynı şeyi söyleyecek. Rahatsiz olduğun kısmı net olarak çekip koyarsan daha faydali cevaplar alirsin.Başka cevap yazabilecek yok mu![]()