Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kediler ve siz.. beni güldürmeyin. Kedilerle sizi kıyaslamak adriana limayla yıldız tilbeyi kıyaslamak gibi. ve burada siz hangisinin yerindesiniz bunu zaten biliyorsunuz :)
Ne adriana ne yıldız olma derdim var ben kendimim sana da tavsiye ederim erken yaşlanırsın fazla düşünme

+++
Ben de anlayamadim kaçtır aynı konu , aynı yorumlar

- Revizyon ameliyatı yaptır . - Yok
- Burnun fotosunu at belki abartıyorsun. - Yok
- Psikolojik olarak iyi değilsin. - Yok

eee yani ne desin daha insanlar nasıl yardımcı olsun

Ya bu da ne ki beriki olan esra son zamanlarda malum partiden yana olan bi iş adamının(evli) her seyini canlı yayında döktü acımadan bide +18 vura vura. Cekinmeden pat pat kızlar vuruyo çok büyük cesaret saygı duymustum bende

Revizyon yaptırın diyoruz param yok diyorsunuz. Baska ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz?

Revizyon yaptırın diyoruz param yok diyorsunuz. Baska ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz?
ücretsiz ameliyat yapacak bir estetik cerrah arıyor galiba.ha vallahi ben de var öyle akraba da sadece çocuklara tavşan dudak vs ücretsiz yapıyor.burun paralı anacığımmmmm

Öyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
Gençlik burundan mı ibaret yahu? Bir sürü acı tatlı şey yaşamadınız mı sanki yıllar boyu? O yıllarınız yalnızca burnunuz ekseninde geçmedi ya. Yirmili yaşlarınız eksik bir kol veya bacakla geçmiş gibi bir ruh haliniz var.

gülse birsel i çok severim.tek sebebi de burnuyla barışık olması.

Ben de esranın ayna karşısındaki videosunu hatirliyorum. Haci sabanciya çektiği, canının cartier'den bileklik istedigi ve denize karsi bir odada sevismek istedigini soyledigi video.

Gülse Birsel'in ben de büyük hayranıyım tabii burnuyla ilgili tutumu yüzünden değil ama gerçekten çok barışık burnuyla ve tiye almasını da biliyor
Sonuçta düzeltmek değiştirmek istesen zaten bir sürü şey bulursun. Kimse mükemmel değil. Ya yapılması gerekeni yaparsın ameliyat mıdır gerdirme midir her ne lazımsa... ya da malzeme bu deyip kendini olduğun gibi kabul edersin iki seçenek var. Ben de dahil çoğunluk ikinci grupta

ücretsiz ameliyat yapacak bir estetik cerrah arıyor galiba.ha vallahi ben de var öyle akraba da sadece çocuklara tavşan dudak vs ücretsiz yapıyor.burun paralı anacığımmmmm
Araştırma hastaneleri cüzi bir miktarla ameliyat yapiyor. Ama ona kalkışacagını hic sanmıyorum. Sonuçtan da tatmin olmaz zaten. Burada yine milyon tane konu açılır.

Ben de öyleyim. Vücudum benim için neler yapıyor varsın orası da mükemmel olmasın diyorum. Ha eğer bir gün vücudumun bir yerinde beni gerçekten çok rahatsız eden bir kusur olursa müdahale etmekten çekinmem

pandemide o maske tüm kusurları örtüyor.arada bıyıkları almasan bile oluyor.maske candırrrr

İyi de insanlar yönlendirme yapabilmek adına fotoğraf istiyor ve sadece burun fotoğrafı. Yapılabilecek iki şey var. Ya burnunuzu bu şekilde kabul edip kendinize eziyet etmeyeceksiniz ya da ameliyat olacaksınız. Ameliyat olamam diyorsunuz o zaman psikolojik yardım alabilirsiniz. Daha önce de açmışsınız aynı konuyu sanırım. İnsanlar burnunuzu görmeden nasıl başka şeyler söylesin size?

Ay ne burunmuş ya bi foto koymadınız biz ne yorum yapalım yaptırın diyoruz para yok bakalim diyoruz cekiniyorum iyi yiyin kendinizi hastasınız bence

Aslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gun bilmiyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…