- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.282
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi fataldanger
-
Ne adriana ne yıldız olma derdim var ben kendimim sana da tavsiye ederim erken yaşlanırsın fazla düşünmeKediler ve siz.. beni güldürmeyin. Kedilerle sizi kıyaslamak adriana limayla yıldız tilbeyi kıyaslamak gibi. ve burada siz hangisinin yerindesiniz bunu zaten biliyorsunuz :)
ben konuyu anlayamadım.burun beğenilmiyorsa tek çözümü ameliyatı tekrarlamak.e bu da para gerektirir iyileşmek için de zaman gerektirir.resmini de göremedik burnun zaten.nasıl çözüm sunacağız hiç anlamadımmm
seveni varmıdır ki?Yok Estağfirullah ben de kötü bir şey demediğinizin farkındayım sadece kendisini pek sevmem o nedenle benzetilmek değişik geldi
seveni varmıdır ki?
seveni varmıdır ki?
Ya bu da ne ki beriki olan esra son zamanlarda malum partiden yana olan bi iş adamının(evli) her seyini canlı yayında döktü acımadan bide +18 vura vura. Cekinmeden pat pat kızlar vuruyo çok büyük cesaret saygı duymustum bendeCiciş miydi o ??? Benim o kıza cidden büyük saygım var islamcı feminist denen Sibel Üresin soytarısına çoook iyi laf vurmuştu. Kocama arkadaşımı önerdim demişsiniz o p...kliğe girer dedi canlı yaında büyük saygımı kazandı kendisi
Revizyon yaptırın diyoruz param yok diyorsunuz. Baska ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz?Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
ücretsiz ameliyat yapacak bir estetik cerrah arıyor galiba.ha vallahi ben de var öyle akraba da sadece çocuklara tavşan dudak vs ücretsiz yapıyor.burun paralı anacığımmmmmRevizyon yaptırın diyoruz param yok diyorsunuz. Baska ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz?
Gençlik burundan mı ibaret yahu? Bir sürü acı tatlı şey yaşamadınız mı sanki yıllar boyu? O yıllarınız yalnızca burnunuz ekseninde geçmedi ya. Yirmili yaşlarınız eksik bir kol veya bacakla geçmiş gibi bir ruh haliniz var.Öyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
gülse birsel i çok severim.tek sebebi de burnuyla barışık olması.Gençlik burundan mı ibaret yahu? Bir sürü acı tatlı şey yaşamadınız mı sanki yıllar boyu? O yıllarınız yalnızca burnunuz ekseninde geçmedi ya. Yirmili yaşlarınız eksik bir kol veya bacakla geçmiş gibi bir ruh haliniz var.
Gülse Birsel'in ben de büyük hayranıyım tabii burnuyla ilgili tutumu yüzünden değil ama gerçekten çok barışık burnuyla ve tiye almasını da biliyorgülse birsel i çok severim.tek sebebi de burnuyla barışık olması.
Ben de esranın ayna karşısındaki videosunu hatirliyorum. Haci sabanciya çektiği, canının cartier'den bileklik istedigi ve denize karsi bir odada sevismek istedigini soyledigi video.Ciciş miydi o ??? Benim o kıza cidden büyük saygım var islamcı feminist denen Sibel Üresin soytarısına çoook iyi laf vurmuştu. Kocama arkadaşımı önerdim demişsiniz o p...kliğe girer dedi canlı yaında büyük saygımı kazandı kendisi
Sonuçta düzeltmek değiştirmek istesen zaten bir sürü şey bulursun. Kimse mükemmel değil. Ya yapılması gerekeni yaparsın ameliyat mıdır gerdirme midir her ne lazımsa... ya da malzeme bu deyip kendini olduğun gibi kabul edersin iki seçenek var. Ben de dahil çoğunluk ikinci gruptaGülse Birsel'in ben de büyük hayranıyım tabii burnuyla ilgili tutumu yüzünden değil ama gerçekten çok barışık burnuyla ve tiye almasını da biliyor
Araştırma hastaneleri cüzi bir miktarla ameliyat yapiyor. Ama ona kalkışacagını hic sanmıyorum. Sonuçtan da tatmin olmaz zaten. Burada yine milyon tane konu açılır.ücretsiz ameliyat yapacak bir estetik cerrah arıyor galiba.ha vallahi ben de var öyle akraba da sadece çocuklara tavşan dudak vs ücretsiz yapıyor.burun paralı anacığımmmmm
Ben de öyleyim. Vücudum benim için neler yapıyor varsın orası da mükemmel olmasın diyorum. Ha eğer bir gün vücudumun bir yerinde beni gerçekten çok rahatsız eden bir kusur olursa müdahale etmekten çekinmemSonuçta düzeltmek değiştirmek istesen zaten bir sürü şey bulursun. Kimse mükemmel değil. Ya yapılması gerekeni yaparsın ameliyat mıdır gerdirme midir her ne lazımsa... ya da malzeme bu deyip kendini olduğun gibi kabul edersin iki seçenek var. Ben de dahil çoğunluk ikinci grupta
pandemide o maske tüm kusurları örtüyor.arada bıyıkları almasan bile oluyor.maske candırrrrBen de öyleyim. Vücudum benim için neler yapıyor varsın orası da mükemmel olmasın diyorum. Ha eğer bir gün vücudumun bir yerinde beni gerçekten çok rahatsız eden bir kusur olursa müdahale etmekten çekinmem
İyi de insanlar yönlendirme yapabilmek adına fotoğraf istiyor ve sadece burun fotoğrafı. Yapılabilecek iki şey var. Ya burnunuzu bu şekilde kabul edip kendinize eziyet etmeyeceksiniz ya da ameliyat olacaksınız. Ameliyat olamam diyorsunuz o zaman psikolojik yardım alabilirsiniz. Daha önce de açmışsınız aynı konuyu sanırım. İnsanlar burnunuzu görmeden nasıl başka şeyler söylesin size?Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
Ay ne burunmuş ya bi foto koymadınız biz ne yorum yapalım yaptırın diyoruz para yok bakalim diyoruz cekiniyorum iyi yiyin kendinizi hastasınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?