- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi fataldanger
-
şimdiye kadar sadece burnuna bakarak kimseyi tanıdığım aaaa bu o dediğim olmadı.ne burunmuş arkadaş resmi olsa ne olacak olmasa ne olacakkk?Aslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gunbilmiyordum.
Ben de esranın ayna karşısındaki videosunu hatirliyorum. Haci sabanciya çektiği, canının cartier'den bileklik istedigi ve denize karsi bir odada sevismek istedigini soyledigi video.
şimdiye kadar sadece burnuna bakarak kimseyi tanıdığım aaaa bu o dediğim olmadı.ne burunmuş arkadaş resmi olsa ne olacak olmasa ne olacakkk?
valla panpa fakir rezili çekeceğime zengin rezili tercih ederdim ben de.tv izlemiyor musun hiç.yufkacı bile 2 eltiyi birden kaçırdıCartier de olsa bir bilezik için Hacı Sabancı da çekilmez ki
Tombiş yanaklarını seveyim para nelere kadir bu hacı sabancı bütün ünlü kadınlarla takıldı ... bu adamla evlenen kızı da ayrıca tebrik ediyorum çarşaf çarşaf alem fotoları videoları çıkmış bir adamla evlenmeyi midesi aldı. Yoka rkadaş para için çekilecek rezillik değil
valla panpa fakir rezili çekeceğime zengin rezili tercih ederdim ben de.tv izlemiyor musun hiç.yufkacı bile 2 eltiyi birden kaçırdıikisi de evliydi
O da burnuna dolgu yaptırdı :)gülse birsel i çok severim.tek sebebi de burnuyla barışık olması.
Kendine olan bütün kinini kustun ama şuanda...şöyle bir konuyu defalarca açıp sonra gelip birine dolaylı yoldan fiziksel temali hakaret etmeye çalışmak ultra komik haberin olsunKediler ve siz.. beni güldürmeyin. Kedilerle sizi kıyaslamak adriana limayla yıldız tilbeyi kıyaslamak gibi. ve burada siz hangisinin yerindesiniz bunu zaten biliyorsunuz :)
Ayni seyi yazacaktim. 37 yasindayim, gecen sene meme diklestirme ve karin germe yaptirdim. Gayet de mutlu ve memnunum.Gelmişim 30 uma ne yabende 40 ım gidip mezar bakayım bari pek normal gelmediniz
Aaa eskisine göre daha düzgün görünüyor diyordum ben deO da burnuna dolgu yaptırdı :)
Ama istersen kaldıriyorlar diye biliyorumAslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gunbilmiyordum.
Ama istersen kaldıriyorlar diye biliyorum
Sürekli konu açıp bizi yıldırıp, el birliğiyle ameliyat ettirelim istiyor herhalde+++
Ben de anlayamadim kaçtır aynı konu , aynı yorumlar
- Revizyon ameliyatı yaptır . - Yok
- Burnun fotosunu at belki abartıyorsun. - Yok
- Psikolojik olarak iyi değilsin. - Yok
eee yani ne desin daha insanlar nasıl yardımcı olsun
yanlış yerde o zaman.bizler ayın sonunu getiremiyoruzz ayollllSürekli konu açıp bizi yıldırıp, el birliğiyle ameliyat ettirelim istiyor herhalde
Mahkeme karariyla yasini kuculttur en iyisi, 30a gelmisin , bu aciyla nasi yasarsin ben de bilemedimAma kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
Ayy konuyu bölüyorum ama, değişen nicklerde hep heyecanlanırım. Kimsiniz acaba?İyi de insanlar yönlendirme yapabilmek adına fotoğraf istiyor ve sadece burun fotoğrafı. Yapılabilecek iki şey var. Ya burnunuzu bu şekilde kabul edip kendinize eziyet etmeyeceksiniz ya da ameliyat olacaksınız. Ameliyat olamam diyorsunuz o zaman psikolojik yardım alabilirsiniz. Daha önce de açmışsınız aynı konuyu sanırım. İnsanlar burnunuzu görmeden nasıl başka şeyler söylesin size?
Etsem,ilk kendimi ederim bananeyyyyanlış yerde o zaman.bizler ayın sonunu getiremiyoruzz ayollll
Kanlı ped, değişik renkli kirli tuvalet kagitlari ve kaka dolu bez fotograflari silinince de ban mı yeniyor acaba?Aslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gunbilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?