Başarısız burun estetiği çok pişmanım

Pika67 benim 2 arkadasım sizin doktorunuza oldu ve gayet memnunlar çok da doğal burunları oldu ben de olmayı düşünüyorum. Ayrıca yaptığınızın suç olduğunun farkındamisiniz? Resmen karalama yapıyorsunuz burnunuz gayet güzel olmasına rağmen. Bence siz önce psikiyatriye gidin yoksa daha çok ameliyat olursunuz ...
Biz de pikanın burnunu beğendik ve aşırı tepki gösterdiğini söyledik ama yaptığı suç falan değil. Karalama ne demek? İftira atmak demek. Arkadaş iftira atmadı ki psikolojik bir durum yaşadı, yüzünü yabancıladı ve panik oldu ve aşırı tepki verdi. Beğenmediğini, üzüntüsünü, pişmanlığını dile getirdi. Siz bunu nasıl suç olarak yaftalıyorsunuz?
Fotolarını paylaştı, baktık ki iyi görünüyor. Zaten doktoru biz de takdir ettik.
Arkadaş görüntüsüne yabancılaşma durumundan çıkarsa daha sakin düşünecektir. Üzerine gitmenin anlamı yok.

Haklısınız yüzünü yabancılamis olabilir, aşırı tepki vermis olabilir insallah zamanla yeni halini beğenir ama mesela ben bu DR a ameliyat olmayı düşünüyorum gün bile aldım mesajları okumasam fotoları görmesem yanlış etkilenicem.ne bileyim igrenc oldu bu doktora ameliyat olmayın demek ( daha yeni ameliyat olmuşken) bana pek doğru gelmedi. Bence paylaşım yaparken iyice düşünmek sağduyulu davranmak gerek

Haklısınız yüzünü yabancılamis olabilir, aşırı tepki vermis olabilir insallah zamanla yeni halini beğenir ama mesela ben bu DR a ameliyat olmayı düşünüyorum gün bile aldım mesajları okumasam fotoları görmesem yanlış etkilenicem.ne bileyim igrenc oldu bu doktora ameliyat olmayın demek ( daha yeni ameliyat olmuşken) bana pek doğru gelmedi. Bence paylaşım yaparken iyice düşünmek sağduyulu davranmak gerek
Artık bu ameliyatların insanlarda yarattığı mutsuzluk çoktan dile getirilmeliydi.gerçekten insan sağlığını tehdit eden bir durum.

Demek ki her anlamda hazir olmadan girmis ameliyata. Doktor bunu anlasa yapmazdi ameliyatini.

Demek ki her anlamda hazir olmadan girmis ameliyata. Doktor bunu anlasa yapmazdi ameliyatini.
Hazır olmak değil isteyip istememekle alakalı. İnsanın istemediği bi görüntüye hazır olması gibi bir şey söz konusu olamaz. Ve alışmak zorunda olmasını beklemek de bi istismar bence bu. Sen istemedin ama ben yaptım. Boşver alışırsın hayatta neler var. Evet devam edin sevgili doktorlar. Nasıl olsa sizin hayatınız değil

Hanımlar,
hakaret, iftira, doktorun ticari itibarını zedeleyici yazılar ve yasalara aykırı bir durum olmadığı müddetçe insanlar yaşadıkları olumsuzlukları dile getirebilir.

Hepinizin bu cerrahi işlemlerden beklentileri farklıdır, memnuniyetlerde kişiden kişiye değişir, yalnız unutmayınız ki estetik bölümünde yer alan bilgiler, ameliyat kararı sonrası ön görüşme veya ameliyat sonrasında hastaların doktorla ilgili bireysel düşüncelerini yansıtmaktadır, kişisel görüşleri okuyunuz ama burada yer alan görüşlere göre hareket etmeyiniz, ameliyatlarınızla ilgili en doğru kararı vermek için aklınızdaki doktorlarla birebir görüşünüz.

Kalkık lık için diyelim herkes iniyor diyor hadi indi diyelim eyvallah ama eskiden daha küçük olan burun delikleri ni
Anlamsizca büyük ve şekilsiz, şemalsiz yapmasını ve burnumun ucunu anlam veremediğim şekilde yapması nasıl bir başarısızlık tır anlayamıyorum

Canım burnun muntazam olmuş öncelikle onu belirteyim.

Dediğin doktorun insta hesabına baktım SADECE PROFİL FOTOSU PAYLAŞTIĞINI DİĞER AÇILARDAN PAYLAŞIM YAPMADIĞINI söylemişsin el insaf!!!
Adam her açıdan fotoğraf ve hatta video paylaşmış.

Çamur at izi kalsın. Kusura bakma ama doktora da yazdım burdan hakkında asılsız bir paylaşım olduğunu umarım hukuki olarak arar hakkını. Yaptığın çok yanlış .

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de pikanın burnunu beğendik ve aşırı tepki gösterdiğini söyledik ama yaptığı suç falan değil. Karalama ne demek? İftira atmak demek. Arkadaş iftira atmadı ki psikolojik bir durum yaşadı, yüzünü yabancıladı ve panik oldu ve aşırı tepki verdi. Beğenmediğini, üzüntüsünü, pişmanlığını dile getirdi. Siz bunu nasıl suç olarak yaftalıyorsunuz?
Fotolarını paylaştı, baktık ki iyi görünüyor. Zaten doktoru biz de takdir ettik.
Arkadaş görüntüsüne yabancılaşma durumundan çıkarsa daha sakin düşünecektir. Üzerine gitmenin anlamı yok.

Neden suç biliyor musun? Doktorun sadece yandan foto paylaştığını diğer açılardan burnu mahvettiğini yazmış. Adamın sayfasına instadan bir bak Allah aşkına her açıdan video paylaşmış hep yahu.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Şimdiye kadar bu adamın adını bile bilmiyordum. Paylaşımı görünce instadan baktım ve hayran kaldım. ben de estetik düşünüyorum gidip görüşeceğim.

Ya arkadaşlar bi bana mı muntazam geldi bu burun yahu. KEŞŞŞKKE DE BENİM OLSA

Neden suç biliyor musun? Doktorun sadece yandan foto paylaştığını diğer açılardan burnu mahvettiğini yazmış. Adamın sayfasına instadan bir bak Allah aşkına her açıdan video paylaşmış hep yahu.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Şimdiye kadar bu adamın adını bile bilmiyordum. Paylaşımı görünce instadan baktım ve hayran kaldım. ben de estetik düşünüyorum gidip görüşeceğim.
Ben de doktorun çalışmalarını beğendim. Arkadaş bir kriz yaşadı bence, pek düzgün düşünemedi. Bunu cezalandırmak da pek insani değil. Kötülük oldun diye yaptığını düşünmüyorum.
Açıkcası doktorun güzel reklamı oldu, ters köşeden de olsa:)

Bana da doktorun reklamını yapmak için yazdığım konusunda mesaj atmış biri. Kamuoyuna duyrulur ki adam devlet hastanesinde doktor.:)

Ne diye reklam istesin ki. Offf kime anlatıyorum ki. Beni tanımak isteyen aylar önce açmış olduğum BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY adlı konuya baksın. Orda yaptığı burunları beğendiğim 10 doktor ismini yazdım beğeni sırasına göre. Kendisini o zaman keşfetmiş olsam inanın orta sıradan listeye dahil olurdu.

Ben de doktorun çalışmalarını beğendim. Arkadaş bir kriz yaşadı bence, pek düzgün düşünemedi. Bunu cezalandırmak da pek insani değil. Kötülük oldun diye yaptığını düşünmüyorum.
Açıkcası doktorun güzel reklamı oldu, ters köşeden de olsa:)

Yazık değil mi ama ya. Bence konu başlığını değiştirsin. Zaten merak eden içeriği okur ve kendi kanaatini oluşturur .

Bu arada objektif yorumun için teşekkürler. Zira bir arkadaş beni direkt mesaj yoluyla linç girişiminde bulunuyor. Moral oldun.:)

Bende yakında kim hangi dr'a burun estetiği olacak diye başlık açmayı düşünüyordum. Nasıl bir burun istediğine karar vermek, doğru dr'u bulmak ameliyattan zor çünkü bilenler biliyor. Ameliyat öncesi deneyimlerimizi paylaşalım diyecektim. Çünkü sonunda dr'uma karar verdim.

Karar verdiğim doktor Doğan Pınar'ın adını bu başlıkta görünce çok şaşırdım. Korktum tabi ki, hemen vazgeçmeyi düşündüm.

Sevgili Pika fotoğraflarını göremedim. Ama görenlerin yorumları içime su serpti. ayrıca deneyimli olanlar sana tek şey söylemişler... bu kadar üzülmen için çok erken ama sen hiç kimseyi dinlemeyip neredeyse hakarete varacak yorumlar yapmaya devam etmişsin.

Ayrıca sadece profilden fotolar koyuyor demişsin, bu doğru değil. Bence başlığını değiştirmelisin. Bu resmen doktoru karalamak oluyor. Yakında ameliyat olacak biri olduğum için seni anlamaya çalışıyorum ama sadece çok kızgın bir kadın görüyorum ben.

Bende yakında kim hangi dr'a burun estetiği olacak diye başlık açmayı düşünüyordum. Nasıl bir burun istediğine karar vermek, doğru dr'u bulmak ameliyattan zor çünkü bilenler biliyor. Ameliyat öncesi deneyimlerimizi paylaşalım diyecektim. Çünkü sonunda dr'uma karar verdim.

Karar verdiğim doktor Doğan Pınar'ın adını bu başlıkta görünce çok şaşırdım. Korktum tabi ki, hemen vazgeçmeyi düşündüm.

Sevgili Pika fotoğraflarını göremedim. Ama görenlerin yorumları içime su serpti. ayrıca deneyimli olanlar sana tek şey söylemişler... bu kadar üzülmen için çok erken ama sen hiç kimseyi dinlemeyip neredeyse hakarete varacak yorumlar yapmaya devam etmişsin.

Ayrıca sadece profilden fotolar koyuyor demişsin, bu doğru değil. Bence başlığını değiştirmelisin. Bu resmen doktoru karalamak oluyor. Yakında ameliyat olacak biri olduğum için seni anlamaya çalışıyorum ama sadece çok kızgın bir kadın görüyorum ben.

Kesinlikle çok iyi işler çıkarmış bir doktor. Hatta ben takipçi sayısını görünce inanamadım. Nasıl o kadar az takipçisi olur diye. Devlet hastanesinde olduğundan sanırım...

Mrymns, evet hem devlette hem bu kadar ilgili bir dr bulunca bende çok şaşırdım. Devlette sana simülasyon yapacak, ayrıca yaptığı burunları görebileceğin bir instagram hesabı olacak, sorduğun soruları dm'den cevaplayacak bir dr. çok zor. Çok dolandım ondan biliyorum. Bir kaç aydır o kadar çok dr.profiline bakıp o kadar çok görüşme yaptım ki. Yaptığı burunlar o çok ünlü 10-15 bine ameliyat eden dr'arla aynı. Bazılarından da daha doğal burun yapıyor bence.

Ama n'olursa olsun Pika'nın fotoğraflarını da görmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum.

Ama n'olursa olsun Pika'nın fotoğraflarını da görmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum.
Ya bu ameliyatı olcaksan kemersiz ucu kalkık bi burnu kabullenmen lazım. Bence o görüntü çok yapay oluyo işte kimde görsem anlıyorum estetik olduğunu. Doğal bi burun öyle olmuyo işte. O görüntü itici gelmiyo mu ya doktorlar ne zaman bırakacaklar bu kalıbı acaba?

Ya bu ameliyatı olcaksan kemersiz ucu kalkık bi burnu kabullenmen lazım. Bence o görüntü çok yapay oluyo işte kimde görsem anlıyorum estetik olduğunu. Doğal bi burun öyle olmuyo işte. O görüntü itici gelmiyo mu ya doktorlar ne zaman bırakacaklar bu kalıbı acaba?

Hiç istememe rağmen ben bile araştırdıkça biraz kalkık buruna karar verdim. Şişlikler inince ve zaman geçince mm'lik ölçülerde burun biraz iniyormuş. İşte o inilen yolu güzel hesaplayan dr önemli:)

Buna bir de orta-kalın cilt problemleri eklenince, kesinlikle seni dinleyen; duyduklarına önem veren ve deneyimli bir dr gerekiyor.

Hiç istememe rağmen ben bile araştırdıkça biraz kalkık buruna karar verdim. Şişlikler inince ve zaman geçince mm'lik ölçülerde burun biraz iniyormuş. İşte o inilen yolu güzel hesaplayan dr önemli:)gerçi ben am

Buna bir de orta-kalın cilt problemleri eklenince, kesinlikle seni dinleyen; duyduklarına önem veren ve deneyimli bir dr gerekiyor.
evet yöntemin iyi seçilmesi lazım genelde kolay bi ameliyatmış algısı var öyle değil youtube ta nasıl yapıldığına bak mutlaka sana yapılacak ameliyatın. Burun dokuları zarar görüyo seçilen yöntem önemli. Ben klasik açık ameliyat oldum. Burnumu box maçından çıkmış gibi hissediyorum. Basit bi şey değil. Yüzün tam ortasında görüntü olarak ve nefes almaya yarayan hayati bi organ.ben yaptırdım çok mutluyum reklamlarına inanmayın.estetikçilerin genelde amacı para kazanmak

Kesinlikle çok iyi işler çıkarmış bir doktor. Hatta ben takipçi sayısını görünce inanamadım. Nasıl o kadar az takipçisi olur diye. Devlet hastanesinde olduğundan sanırım...
Devletteki doktorlari hafife almamak gerek. Fiyat uygun ucuz diye kotu yapacak diye bir sey yok. Ben her zaman bunu soyluyorum. Insanlarda bir onyargi var nedense devlet hastanelerine karsi. Doktor istese bir muayenehane acar. Catir catir fazlasiyla alir parasini.

Back
X