- 27 Mayıs 2014
- 278
- 34
- 68
- Konu Sahibi beasuperstar
-
6 ayda anlaşılır canım o saatten sonrada dikkat ettiğin sürece burun ucu da düşmez şekli de değişmez ama kemiklerin sağlamlaşması 2 veya 3 seneyi alırMerhaba arkadaşlar burun ameliyatımın üzerinden 17 gün geçti 18. günündeyim. Şuan oldukça zarif, kalkık bir burnum var. 7. günden sonra kusursuz nefes alabiliyordum ve az biraz şişliğim ve sanırım şişlik sebebiyle oluşan orantısızlık var, burnum yüzüme oturmadı henüz. Şimdi derdin ne diye soracaksınız, burada çok olumsuz şeyler okudum ve dert ettim. Burunda bir hata, kusur, yamukluk ne zaman ortaya çıkar? Burnum düşer mi? Şuan kalkıklığından çok memnunum mesela, zamanla düşmesini istemem. Ne zaman burnun şekli hakkında net bir fikir sahibi oluruz?
Ve ödemler sert midir yani orantısızlıklardan söz etmiştim sanki bir taraf şiş ama o şişlik sert kemik gibi. Çok absürd değil ama yaptırmışken tam olsun istiyor insan benim ön profilimle bir sorunum yoktu.
teşekkür ederim ben daha 20 günde yoruldum ama dikkat edeceğiz bakalım...6 ayda anlaşılır canım o saatten sonrada dikkat ettiğin sürece burun ucu da düşmez şekli de değişmez ama kemiklerin sağlamlaşması 2 veya 3 seneyi alır
Sabretmek çok zor.Sürekli odak noktan burnun olacak aman dikkat et ağır kaldırma sert şeyler çiğneme ani harekete gelmez sırtüstü uzanıp yatacaksınteşekkür ederim ben daha 20 günde yoruldum ama dikkat edeceğiz bakalım...
Olur canım öyle şeyler bende uyurken elimi çarpıyomSanırım ben biraz rahat davranıyorum üç beş ufak darbe bile aldım ama dikkat edeceğim teşekkürler.
İşte şuan şişliklerden bir şey anlamıyorum ama sol kısımda küçük sertlik var o ödem mi kemik mi bilmiyorum ama burnumun ucu da öyle sert geçer diye avutuyorum kendimi, doktora sordum bastırarak masaj yap dedi.
Şuan kendi doktorumla bir problemim yok ama teşekkürler.
Aman masaj yapma ben yapınca şekil daha da bozuldu en iyisi dokunmamak.Olduğu gibi kalsınMasaj yaparken burnunuz acıyo mu arkadaşlar??
Doktor yap demişti ödem gitsin diye bir de sağa doğru eğrilik vardı o yine olmasın diye :/Aman masaj yapma ben yapınca şekil daha da bozuldu en iyisi dokunmamak.Olduğu gibi kalsın
Banada doktor yap demiştiDoktor yap demişti ödem gitsin diye bir de sağa doğru eğrilik vardı o yine olmasın diye :/
Şekli nasıl bozuldu canım geçmiş olsun bu aradaBanada doktor yap demişti
Bilmiyorumki masajdan sonra daha kötü oldu bence hiç dokunma masaj yapmadan önce daha rahat nefes alıyordum o da bozulduŞekli nasıl bozuldu canım geçmiş olsun bu arada
Şekli nasıl bozuldu canım geçmiş olsun bu arada
Ne kadar oldu ameliyat olalıBilmiyorumki masajdan sonra daha kötü oldu bence hiç dokunma masaj yapmadan önce daha rahat nefes alıyordum o da bozuldu
çok ilginç sahiden sadece ödemler yer değiştirmiş olmasın? sonuçta açılıp kırılan burnu masajla parmakla nasıl yamultabilirsiniz ki? bu arada masaj yaparken canım yanmıyor ama gözümden yaş geldiği oluyor bazen hiç dokunmasam ödem kendi inse diyorum beceremedim de dağıtmayı doktor kendi göstermedi.Bilmiyorumki masajdan sonra daha kötü oldu bence hiç dokunma masaj yapmadan önce daha rahat nefes alıyordum o da bozuldu
Agir kaldirirsak nolur ? Benim 2 bucuk yasinda oglum vsr mecbur kaldiriyorum pfSabretmek çok zor.Sürekli odak noktan burnun olacak aman dikkat et ağır kaldırma sert şeyler çiğneme ani harekete gelmez sırtüstü uzanıp yatacaksın
Benim neden acıyo yaçok ilginç sahiden sadece ödemler yer değiştirmiş olmasın? sonuçta açılıp kırılan burnu masajla parmakla nasıl yamultabilirsiniz ki? bu arada masaj yaparken canım yanmıyor ama gözümden yaş geldiği oluyor bazen hiç dokunmasam ödem kendi inse diyorum beceremedim de dağıtmayı doktor kendi göstermedi.
Çok ağır değilse problem etme bence bide çok sık kucağında gezdirmezsinAgir kaldirirsak nolur ? Benim 2 bucuk yasinda oglum vsr mecbur kaldiriyorum pf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?