Başarısız Burun Estetiği

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatımın üzerinden 17 gün geçti 18. günündeyim. Şuan oldukça zarif, kalkık bir burnum var. 7. günden sonra kusursuz nefes alabiliyordum ve az biraz şişliğim ve sanırım şişlik sebebiyle oluşan orantısızlık var, burnum yüzüme oturmadı henüz. Şimdi derdin ne diye soracaksınız, burada çok olumsuz şeyler okudum ve dert ettim. Burunda bir hata, kusur, yamukluk ne zaman ortaya çıkar? Burnum düşer mi? Şuan kalkıklığından çok memnunum mesela, zamanla düşmesini istemem. Ne zaman burnun şekli hakkında net bir fikir sahibi oluruz?
Ve ödemler sert midir yani orantısızlıklardan söz etmiştim sanki bir taraf şiş ama o şişlik sert kemik gibi. Çok absürd değil ama yaptırmışken tam olsun istiyor insan benim ön profilimle bir sorunum yoktu.

Son düzenleme:
6 ayda anlaşılır canım o saatten sonrada dikkat ettiğin sürece burun ucu da düşmez şekli de değişmez ama kemiklerin sağlamlaşması 2 veya 3 seneyi alır

Olur canım öyle şeyler bende uyurken elimi çarpıyom
Bide gülerken fazla geriliyo burnun ki ben en ufak bir şeye bile kikirdeyen birisiyim burnum ağrıyyo artık gülerken

Bilmiyorumki masajdan sonra daha kötü oldu bence hiç dokunma masaj yapmadan önce daha rahat nefes alıyordum o da bozuldu
çok ilginç sahiden sadece ödemler yer değiştirmiş olmasın? sonuçta açılıp kırılan burnu masajla parmakla nasıl yamultabilirsiniz ki? bu arada masaj yaparken canım yanmıyor ama gözümden yaş geldiği oluyor bazen hiç dokunmasam ödem kendi inse diyorum beceremedim de dağıtmayı doktor kendi göstermedi.

Benim neden acıyo ya bastırmayı geçtim hafif bi dokunuşla bile acıyo burnum hani bir yerimiz morarırda oraya dokununca acır ya onun biraz fazlası bi acı oluyo iyi olmadı mı acaba benim burnum

Kızlar ister inanın ister inanmayın masajdan sonra şeklinde hafif bir eğrilik oldu ve burun sırtımda çıkıntılar oluştu ki bu çok normal senin masaj yaptığın yeri alından göze doğru aşağıya kadar kırıp tekrar çatı yapıp oraya koyuyorlar
Hatta doktor ameliyatı anlatırken kıkırdağınıda şuraya yapıştırdım ötekinide şuraya diktim gibilerinden bir şey anlatmıştı bana yani oraları yeniden tamir ediyorlar tutması için de yapıştırıp dikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…