- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
- Konu Sahibi lovelyheart13
eski burun resmininiz koyabilirmisnz acaba amelyat olmadan onceki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar selam bende aralık 2017 de burun ameliyatı oldum estetik için fakat burnum korkunç oldu uzun yamuk ve daha büyük iki ay oldu ' İstanbul da bir Dr bu Dr a ameliyat olan bir çok mağdur var " sanırım aynı Dr bu kişikızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!
Burnumda kemik vardı ve biraz asagi dusuktu ki septum kısmında ki yamukluk nefes almamı engelliyormuş öyle söylemişti doktor asıl amaç o septumu duzeltmekken daha yamuk oldu ama doktorum eskisinden daha iyi burnun var diyoreski burun resmininiz koyabilirmisnz acaba amelyat olmadan onceki
Cok dogru soyluyorsunuz ki eski burnunuzu daha cok yamultmus keske basaramayacagi amelyatlarin altina girmese su drlarBurnumda kemik vardı ve biraz asagi dusuktu ki septum kısmında ki yamukluk nefes almamı engelliyormuş öyle söylemişti doktor asıl amaç o septumu duzeltmekken daha yamuk oldu ama doktorum eskisinden daha iyi burnun var diyor
Estetikli bu hale geleceğime estetiksiz böyle doğal burnum olsaydi keske
Cok dogru soyluyorsunuz ki eski burnunuzu daha cok yamultmus keske basaramayacagi amelyatlarin altina girmese su drlar
Nefestede mi sıkıntı var o neden pekiYapamadiktan sonra da eskisinden guzel diyip geçiştiriyorah bari keske nefes alabilsem
Başka doktorlara gittim içine kamera ile baktılar. İçerisi berbat halde kemikler vs seyler tabi ki nefes almazsın dediler nasıl yapmış böyle burnunu dediler gerçekten onlarda sasırdı bu durumaNefestede mi sıkıntı var o neden peki
Hay Allah ne desem bilemedimBaşka doktorlara gittim içine kamera ile baktılar. İçerisi berbat halde kemikler vs seyler tabi ki nefes almazsın dediler nasıl yapmış böyle burnunu dediler gerçekten onlarda sasırdı bu duruma
Ay insallah cok teşekkür ediyorum guzel dilekleriniz icinHay Allah ne desem bilemedimbende de nefes problemi var biraz bi gun aciliyo bi gun kapaniyo bende yeni oldum amelyatimi bir ay oldu ama insallah baska sıkıntılar cikmaz senin icinde en hayirlisini diliyorum insallah buraya burnundan cok memnun oldugun konunu acarsin da biz de senin icin seviniriz gercekten sorun yasayan tum arkadaslarimiz icinde diliyorum kendim icinde ..
habakızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!
Teşekkür ederim. Evet baştan sona başarısız ve sağlıksız bir burunkesinlikle nefes alamıyorum o kadar zorlanıyorum ki
Şimdi ki aklım olsa 2. Ameliyatı olmazdım zaten ama hatamı anladım İnan istediğin gibi olucak diye yeminler etti
En son fotoğrafta makyaj var ve sanırım shop yapılmış çünkü birkaç fotoğrafı doktorum bana atmıştı alakası yok benim burnumdaEn son resim güzel duruyor incecik siz ince derilimidiniz??
En son fotoğrafta makyaj var ve sanırım shop yapılmış çünkü birkaç fotoğrafı doktorum bana atmıştı alakası yok benim burnumda
Ben İnce derili değilim ama kalında değilim ikisinin arası bir durum
En son fotoğrafta makyaj var ve sanırım shop yapılmış çünkü birkaç fotoğrafı doktorum bana atmıştı alakası yok benim burnumda
Ben İnce derili değilim ama kalında değilim ikisinin arası bir durum