Başarısız burun estetigi

Ben instagram da sayfanizi görmüstüm, doktorunuzun adini da acik acik yazmistiniz, burda neden yazmadiginizi anlayamadim
Siz benim instagram sayfamı nerden gördünüz ? Bu bir ikincisi ise burda acık acık herşeyi anlattım burnumu da paylaştım karalama kampanyası gibi algılandığı icin burdan isim vermiyorum . Ama instagramda burnumu paylaşıp doktor adı veriyorum çünkü yaptığı burun ortada birsey söylemiyorum

Siz benim instagram sayfamı nerden gördünüz ? Bu bir ikincisi ise burda acık acık herşeyi anlattım burnumu da paylaştım karalama kampanyası gibi algılandığı icin burdan isim vermiyorum . Ama instagramda burnumu paylaşıp doktor adı veriyorum çünkü yaptığı burun ortada birsey söylemiyorum

Baska bi yerde ayni doktor hakkinda yurtdisinda biri sikayet yazmisti, instagram‘dan baktim sizin sayfanizi da gördüm tesadüfen. Söylediginiz pek mantikli degil, instagram da burnumu paylasip doktor adi veriyorum burun ortada diyorsunuz ama burda karalama kampanyasi gibi algilandigi icin isim vermiyorum diyorsunuz, ikisi ayni hesaba cikmiyor mu?

Ayrıca madem doktor adini görüyorsunuz neden gelip bana burda hala soruyorsunuz ?
Burdan birsey çıkmaz size başka yerde arayın !!!

Bu öfke nedir? Ben sonucta ameliyat oldum ve memnunum, burda diger ameliyat olmak isteyenler doktorunuzu merak ediyorlar

Bu öfke nedir? Ben sonucta ameliyat oldum ve memnunum, burda diger ameliyat olmak isteyenler doktorunuzu merak ediyorlar
İyi ama siz Zaten biliyormuşsunuz. Ben doktorun adini vermedim burda iyi araştırsınlar sadece söylemek istediğim bu Zaten Suan dava aşamasında kazanırsam eger acık acık yazicam merak etmeyin

İyi ama siz Zaten biliyormuşsunuz. Ben doktorun adini vermedim burda iyi araştırsınlar sadece söylemek istediğim bu Zaten Suan dava aşamasında kazanırsam eger acık acık yazicam merak etmeyin

Simdi gördüm doktorunuzun ismini özelden veriyormussunuz, kendimi yanlis ifade ettiysem kusura bakmayin. Eminim bu sürec sizin icin zordur, insallah davayi kazanirsiniz

İmzaladım ama ben o kağıtları imzaladım diye benim burnumu mahvedip berbat etcek diye bir madde yok :) yeter ki hakkımızı aramayı bilelim

Haha vallahi doktor yener bende göz kemigim cikti burnum eskisinden daha genis duruyo en önemliside nefesim varken simdi bi tarafi hep tikali 12 ayimi caldi doktor sagolsun ama bu forumdaki olunsuz yorunlari dinlemedim dinleseydim olumsuz düsünseydim bunlar basima gelmezdi ! 50 yasindan sonra burnuzua dokunun!

Merhaba
Burnunuzu gördüm ve hiç estetik yapılmış gibi değil. Ne kadar süre geçti bilmiyorum ama size bu konuda çok tecrübeli ve revizyon cerrahisi konusuna hakim bir doktor lazım. Görüntü ve nefes alma konusunu birlikte halledebilecek üstelik de gayet makûl ücretlere bu işi yapan hekimler var. KBB uzmanları özellikle bu konuda daha başarılı olurlar diye biliyorum

Merhaba ben de aynı durumdaydim.horlama,sesli nefes alma gibi problemlerim vardı.revizyon ameliyatı ile hepsinden kurtuldum.hatta sizin burnunuzdan bile kötüydü.size dr umu tavsiye edebilirim.bahcelievler aile hastanesinde kbb uzmanı İLHAN EĞILMEZ.cok fazla revizyon yaptığı için ustalaşmış durumda.ucreti de gayet makul.sonuctan memnun kalacağınıza emin olabilirdiniz

Keşke doktor ismi yazılmış olsada başka insanlarında canı yanmamış olsa herkes buraya üye değil ya da mesaj atma sayısı olmuyor diye biliyorum google’da adı aratıldığı zaman çıksa karşılarına ve okuyup vazgeçseler onlarda mağdur olmasa şahsen ben bu düşüncede olur yazardım. Keşke yazmış olsaydınız...

Back
X