• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başarısız diyetler boşa giden zamanlar :(((

simgenur_00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
34
10
3
32
merhaba hemen konuya giriyorum bir yaz daha geldi ben hala kiloluyum denemediğim şey kalmadı başlıyorum motivasyonum gidiyor bırakıyorum sürekli böyle 10 15 kiloya yakın verdim ama sonra durdu hala vermem gereken kilolar var ve ne yaparsam yapayım gitmiyorlar. zayıflayan arkadaşlara sesleniyorum nasıl zayıfladınız hikayenizi paylaşır mısınız belki bana da bişeyler çıkar :KK43: ( bu arada boyum 1.70 kilom 78)

Bir de kalori sayarak beslenmeyi dene, vee bol bol yürüyüş yap, akşam yatmadan 4 saat önce su hariç hiçbirşey tüketme garanti kilo vermeye devam edersin :KK49:

Bir de kalori sayarak beslenmeyi dene, vee bol bol yürüyüş yap, akşam yatmadan 4 saat önce su hariç hiçbirşey tüketme garanti kilo vermeye devam edersin :KK49:
bir ara yapıyordum bunu cidden kilo vermiştim ama sonra araya bişeyler girdi bıraktım aslında tekrar başlayabilirim teşekkür ederim önerin için :KK16:

Burda gruplardan birine gir canım destek motivasyon spor ve diyetle kiloların gidecek

Merhaba
Ne güzel bayağı kilo vermişsin sende.bazen vücut duraksama yaşar moralini bozma direnci kırıp tekrar vermeye başlayacaksın
Ben kendi adıma yaptıklarımı söyleyeyim
95 kilodan 74 kiloya 4 ayda düştüm.isveç diyeti yaptım önce 8 kilo verdim diyet bitince bir süre vucut kilo vermeye devam ediyor 3 kiloda böylelikle gitti
Daha sonra karbonhidrat saymaya başladım 1 hafta yaptım 5 kilo verdim
Sonra dukan yapmaya başladım sadece 6 gün atakla 6 kilo verdim şımardım bıraktım hiç nedensiz tıka basa yiyerek 9 kilo aldım birkaç ayda.sonra tekrar dukana başladım 1 ay dukanla 11 kilo verdim.şimdi karbonhidrat sayarak devam ediyorum bir grupta yazışarak motive oluyorum
Biraz uzun yazdım:-) ama kısacası vücudun bir yönteme alışıp durakladıgında hemen yöntem değiştir sürekli bozup vücudu yormadıgın sürece kilo verdirmeyen diyet yoktur

Yediklerinizi azaltıp, özellikle şeker tüketimi ve hamur işini kesip, hergün 1 saat yürürseniz kesinlikle kilo veriliyor.
Ama kimi az kimi çok veriyor, bünye ve sağlık durumu da etken. Özellikle tiroidi olanlar kilo vermede çok zorlanıyor.
İnsülin direnci de büyük etken. Aslında kilo vermeye karar verince bu değerlere baktırmalı yada iyi bir diyetisyen desteği.

Back
X