liyadoraaa kesin bi şekildee hayır demişşşşşş
Ben zaten tecrübesine güvenmedim bi klinikte denemezsin bahcecide ilk denemem tutmadı ikincide sadece klinik icinde değiştirdim 6.5aykik hamileyim bu klinikten klinge değişir benim kuzim çapada tüp bebekci ona bile güvenip gitmedim yani
:) aha badem öyle değil
opuyu felan yapıyor o da ama genede ayıp tabikide sonuca fa çok özel ilgi alaka olurdu diğer Dr.larlada yani rn son düşüncem beni öyle gorucek olması
başarısız olduğunuz tüp bebek merkezinde tekrar denemeyi düşünüyomusunuz ben ordaki doktorun elinden geleni en iyisini yaptığını ama tekrar gittiğimde benim için daha ne yapabilirki diye düşünüyorum ne dersiniz
önemli olan işlerinde titiz olmaları, ilgi göstermeleri ve beni bilgileriyle tatmin etmeleridir.
başarısızlık onların başarısızlığı mıdır ? onların işi döllemek , döllenen embriyo tutmuyorsa o bizim vücudumuzla, genetiğimizle alakalı bir konudur.
benim 2 gebeliğim var, birinin kalbi durdu, biri kese oldu bebek olmadı.
doktorlarım (birkaç) dediği şu, yumurta ve sperm döllense yerleşse bile bu durumla karşılaşabilirsiniz çünkü aynı sperm ve yumurta.
bu durumda tüp bebek merkezimi başarısız olacak ?
güvendiğim yere, bir kaç kere gitmekten çekinmem. ınşallah gerek kalmaz o ayrı :))
dr unuzun sizi ve eşinizi genetik tahlile yönlendirmesi gerekir..Bu genellikle kromozamal bir durumdur..Yani kesenin boş olması,embriyonun gelişmemesi..Eşinize özellikle y mikro delasyon testi yaptırabilirsiniz..Ya da transfer öncesi embriyolara pgt işlemi...
İyi bir merkez tedavide kişileri doğru yönlendiren ve iyi takibi olan bir yer olmalı diye düşünüyorum...
valla 4 den önce gerek yokmuş ama biz özel istekle gebelik materyalini genetik teste yolladık muhtemel 10 Aralık gibi sonuç çıkacak.
PGT dedik ama daha çok genetik hastalık taşıyan çiftlere yapılıyormuş. Bakalım artık şu anda bekleme dönemindeyim herhalde Ocak ayında başlarız.
Önerileriniz için teşekkürler yoksa gebelik elde etmede sorun olmuyor. 9 ayda 2 kere hamile kaldım ama yürümedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?