başarısız olduğunuz tüp bebek merkezinde tekrar denermisiniz?

Ne yani..illa 4 kez maddi manevi yıpranıcak insanlar öyle mi ??? Yok öyle bir şart...
Arkadaşım ben eşimle bir üniversite hastanesinin genetik bölümünde tedaviye başlamadan evvel yaptırdık testlerimizi..O testleri yaptırmadan bilemezsiniz durumunuzu zaten..İnsanların böyle sömürülmesine sinir oluyorum açıkçası..Gebelik olması anca kalp atışı duyulduktan sonra bir değer taşıyor..Kalp atışı alınamamışsa, kese oluşmamışsa bu kromozamal bir sorun muhtemelen..Muhakkak yaptırın bu testlerinizi..Onca maddi manevi fedakarlık yapıyorsunuz,yapıyoruz.....Bir de harcanan zaman var...
pıhtılaşma sorunu da sebep olabilir...

liyodora sana kesinlikle katılıyorum...benden ancak 3. denemede test istediler. ve bence kesinlikle aynı merkezde şansını zorlamamak gerekiyor. ilk iki denememi aynı merkezde yaptım 3. ye başka bi yerde başlıyorum iyiki de eski merkeze gitmemişim çünkü 3. yü de orada denemek için aradığımda aşırı ilgisizdiler.

Ne yani..illa 4 kez maddi manevi yıpranıcak insanlar öyle mi ??? Yok öyle bir şart...
Arkadaşım ben eşimle bir üniversite hastanesinin genetik bölümünde tedaviye başlamadan evvel yaptırdık testlerimizi..O testleri yaptırmadan bilemezsiniz durumunuzu zaten..İnsanların böyle sömürülmesine sinir oluyorum açıkçası..Gebelik olması anca kalp atışı duyulduktan sonra bir değer taşıyor..Kalp atışı alınamamışsa, kese oluşmamışsa bu kromozamal bir sorun muhtemelen..Muhakkak yaptırın bu testlerinizi..Onca maddi manevi fedakarlık yapıyorsunuz,yapıyoruz.....Bir de harcanan zaman var...
pıhtılaşma sorunu da sebep olabilir...

çok sağolun ilginiz için.
bir arkadaşımın 4 kez düşükten sonra teste yolladılar. benim ilk gebelikte kalp atışları vardı. benim yaş durumum var dolayısıyla yaştan deyip çıkıyorlar. Ancak dediğiniz gibi bir külfetin altına giriyorsak maddi manevi genetik test yaptırmaya sıcak bakıyorum

çok sağolun ilginiz için.
bir arkadaşımın 4 kez düşükten sonra teste yolladılar. benim ilk gebelikte kalp atışları vardı. benim yaş durumum var dolayısıyla yaştan deyip çıkıyorlar. Ancak dediğiniz gibi bir külfetin altına giriyorsak maddi manevi genetik test yaptırmaya sıcak bakıyorum

Arkadaşım ihmal etmeyin bunu kesinlikle..Yaş durumuna bağlıyorlarsa ayıp ediyorlar zaten...Yaşı 20 lerde olup pgt testi yaptıran bir sürü tüp bebek hastası arkadaş var...

ben üçüncüyü de aynı yerde deneyeceğim.çünkü embriyolarımı dondurmuştuk.dondurulmuş denedik olmadı.daha dondurulmuş var orada.o nedenle değiştirmeyeceğim.histereskopi yapılacak sanırım bana .doktor 2. tutmazsa yapabiliriz, istersen 2.ye başlamadan yapalım dedi.ben de kromozom testi,pıhtılaşma tahlillerini 2.ye başlamadan,2.tutmazsa da histereskopi demiştim.2.tutmadı.tek neden rahimde bir sorun olma ihtimali kaldı.onun dışında yaptırdığım tahlillerde bişey çıkmadı.histereskopiyi de doktoruma yaptırmayı düşünüyorum.

Ben 1. denemeye başlamadan evvel histeroskopi yaptırdım.ılk denememde tuttu...Prf . dr Yücel Karaman histeroskopi ameliyatlarında markadır...

Back
X