Başarısız oldum

Mavi_gokyuzu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
761
1.309
113
Merhabalar
İtfaiyeden atanabilmem için C ehliyeti (kamyon ehliyeti) almam gerek. Bunun için kursa yazıldım. Bugün sınavım vardı ama geçemedim. Parkta tekerleği kaldırıma değdirdim indirdiler beni. Diğer sınav 3 hafta sonraymış. Normalde derslerde park edebiliyordum. Şimdi neden böyle oldu anlayamadım. Çok heyecan da yapmadım. Çok moralim bozuk şu an. Zaten şu sıralar hayatım hiç yolunda gitmiyor. Bu da cabası oldu üstüne. 3 haftam yine stresle geçecek

Son düzenleme:
Simdi biraz sakinlesin kafaniz canininiz ne istiyosa onu yapin. Sonra eger tekrar calisma olanaginiz varsa tekrar baslayin pratik yapmaya ben yapiyorum tek basima tamamim demeyin durmadan pratik yapin eski sinavi da unutun o eskide kaldi. Kimse ilk girdigi sinavda basarili olamiyor. Boyle de bir zorunluluk yok. Moral bozmak yok. Keep going keep going.

olur öyle takmayın, şöyle düşün eğer öylesi hayırlı olsaydı ve sınavı geçseydin belki de kaza yapacaktın.bir daha ki sefere geçersin canın sağolsun.

Otomobili kullanırken bile zor parkeden biri olarak kamyon kullanan birini ayakta alkislarim şaka bı yana sağlık olsun. Bir daha denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…