BAŞARISIZ TRANSFERden SONRA ADET

shekaramel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır takipteyim ama yeni kayıt oldum...
Buradan çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz bende paylaşımlarınıza bir soru ile katılmak istiyorum...
Ben geçtiğimiz pazartesi transferimin sonucunun negatif çıktığını öğrendim üzülerek:(( bugün 3 gün geçmesine rağmen halen adet olmadım ,bu durumu yaşan arkadaşlardan ricam ne kadar zaman sonra olabiliyor adet yada ne olabilir başka? cevap yazan olursa sevinirim...

cnm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diliyorum negatifi görmek çok zor.....tarif edilemez korkulu bi rüya...
bende ilk denememde negatifi gördüm ve negatifi öğrendikten sonra ilçalarımı bıraktım ve ardından 4 gün sonra adet gördüm...inş bi sonraki tedavinde bebişin gelir cnm....

cnm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diliyorum negatifi görmek çok zor.....tarif edilemez korkulu bi rüya...
bende ilk denememde negatifi gördüm ve negatifi öğrendikten sonra ilçalarımı bıraktım ve ardından 4 gün sonra adet gördüm...inş bi sonraki tedavinde bebişin gelir cnm....

canım sağolasın gerçekten kötü bir duygu ama ağlıyayım mı napıyim bilemedim belkide bir aksilik olacaktı olsaydı, herşeyin hayırlısı allahtan inşallah bir sonraki sefere...
sevgiler...

canım ilaçları bıraktığın günden sonra 10 gün içinde oluyorsun adet merak etme...umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşurşun...

Bende ilaçları bıraktıktan 10 gün sonra adet görmüştüm. Hiç korkma. Bilirim negatif sonuç almak ne demek. Bütün dünya başıma yıkılmıştı sanki. Kaç gün kendime gelemedim. Şimdi ikinci transferim gerçekleşti. 1 haftam var test yapmaya.

Bende ilaçları bıraktıktan 10 gün sonra adet görmüştüm. Hiç korkma. Bilirim negatif sonuç almak ne demek. Bütün dünya başıma yıkılmıştı sanki. Kaç gün kendime gelemedim. Şimdi ikinci transferim gerçekleşti. 1 haftam var test yapmaya.

bekliyorum bende:) canım seninde inşallah pozitif çıkar sonucun Allah yardımcın olsun ne kadar aralıkla denedin ikinciyi bu arada?

bende 5. gün adet olmuştum. 1 hafta içinde olmak normalmiş.

canım herhalde bünyeye göre değişiyor anladığım kadarıyla sen 5 gün diğer arkadaşlar 10 hatta ben 6 ay sonra olanı bile okudum o yüzden açtım başlığı ama demek herkese göre değişiyor
teşekkür ederim canım,

slm canım bende transferın 11.gunu oldum... olursun merak etmee en gec ıkı hafta içinde benımm ıkıncı denememdı oladı napalımm kısmet deılmiş......

merhaba bende birinde test günümden 2 gün sonra birinde de test gününde adet olmuştum
sende merak etme sanırım birkaç gün içinde olursun inşallah birdahaki denemen pozifle sonuçlanır

Back
X