basarısız tüp bebek denemeleri!!

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
sayın hocam ben 23 eşim 28 yasında eşimde azospermı cıktı.. hiç sperm cıkısı yok.. özel bı tupbebek merkezınde mıcrotese oldu sperm elde edıldı.. ılk denememız için yola koyulduk.. benden 25 yumurta toplandı.. ama ancak 1 tanesi 2.gün 1 kalıte olabılmıiş... tabı tutmadı.. esımın o merkezde dondurulmus spermlerı vardı.. dedık ıkıncıyı deneyelım .. arada 2 ay gecti.. 30 yumurta toplandı bu sefer sans yuzumuze guldu ve 6 yumurta 5. gune kadar gıdebıldı 1 tane embrıyo transfer edıldı .. bu arada 1.cıde tutmadıgı için doktorum hisreroskopi yaptı bişe cıkmadı.. rahmi uygun hale getirdı dedi.. neyse 11. gunumde bı kanama basladı adet tarıhım degıldı ama cumartesı gunu adettarıhım hala kanamam var.. 10.gun ıdrar tahlılı yapmıstım.. negatıf.. kan tahlılınıde gununden önce yapmak istemedım acıkcası.. hocam bız nerde yanlıs yaptık? bıze bı yol gösterın sımdıden cok tesekkur edrımm

Hanımefendi, geçmiş olsun. Sizin yaptığınız bir yanlışlık yok. Kısmet değilmiş. Enbriyolarınızın blastokist aşamasına ulaşması iyi bir gelişme. Bana anlattılarınızla daha fazla yorum yapamam. Hem size hem de eşinize genetik testlerin yapılmasında fayda var. Bir sonraki denemyi belki taze TESE ile düşünmek lazım. Herşey gönlünüzce olsun.
Selamlar

Hanımefendi, geçmiş olsun. Sizin yaptığınız bir yanlışlık yok. Kısmet değilmiş. Enbriyolarınızın blastokist aşamasına ulaşması iyi bir gelişme. Bana anlattılarınızla daha fazla yorum yapamam. Hem size hem de eşinize genetik testlerin yapılmasında fayda var. Bir sonraki denemyi belki taze TESE ile düşünmek lazım. Herşey gönlünüzce olsun.
Selamlar

cok tesekkur edrım doktor bey :71:

Back
X