Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmeyin benimde ilki olumsuz oldu hic uzulmedim hissetmistim zaten.İlk transferi olumsuz olanlar sonraki süreçleri bize anlatır mısınız? Çok üzgünüm.. Lütfen umut olun..
Canım benim öyle çok haklısın ki.. hikayemiz benzer aslında.. Benim de yumurta rezervim çok az.. Bir tane embriyom vardı kaliteli.. Doktor deneyelim umutluyum dedi, denedi bir sürü iğne ilaç yedim.. Olmadı.. Dün aradı doktorum demekki rahime ilgili bişiler yapmamız lazım diye, çizik atma belki prp dedi. Doktoruma güveniyorum ama elde değil çok üzüldüm.. Eşim ailem hep destek oluyorlar sağolsun lar.. Şanslı biriyim.. Ben de öğretmenim.. Bir sürü güzel çocuk var etrafımda bana sevgiyle bakan.. En çok da onlara özeniyorum ya.. Ama kendimi suçlamadan da edemiyorum.. 30 yaşımda evlendim.. Hemen çocuk yapmayalım gezelim tozalım dedik, yurtiçi yurtdışı, çok da çalıştık, evi arabayı alalım diye.. Ben sanıyordum ki istediğim zaman pıt diye olacak.. Reglim düzenli, sigara içmem, sağlıklı beslenirim.. Ama nasip demek ne zaman olur ki acaba..Canim..bende ilk denemmde yikildim.ama yilmadim..2. De negatif oldu..ozmanda.yikildimm..ama yilmadim..hep mucadele icindeydimm..bi arkadasim demisti..her insanin istedigini allah yapsaydi herkez istedigine kavussaydi ne olurdu..1 evi dusun herkes o eve sahip olamaz sadece 1 kisi o evin sahibi olcaktir..uzulmekmi gerekli sahip olamadik diye..butun bunlarin yani sira..tabikide evle cocuk kiyaslanamaz bile..2 hafta once ogrencim öldü..cenazeye gittim annesi yikilmisti..oluden farksizdi..ondan 2 once 5. Sinif ogrencisi icin kan araniyodu sebebi neydi biliyomusun ...losemii..allah kimsenin basina vermesin..bazenn olmyosa cokta sorgulamamak lazim..son zmanlarda cocuk olumleerri..kucucuk melekleri olduruyolar..aileler koruyamiyo bile..okadar kotu bi dunya..tabikide yilmak yok..mucadelemizi edicez bu yolda bazen yorulcazda..ama hemen kalkcaz..lutfen sende uzulme..benim durumum inan senden daha kotu..2. Yi denedeim..yumurtam bile olmuyo..ama umudumu kaybetmemeye calisiyorumm..belki bosa kurek..ama umut olmsi guzel bisey bu hayatta..hadi dogrul ve guclu ol..kafani toparla ...rahatsizligin ne bilmiyorum..ama yumurta rezerv azligin varsa bana doktorumun dedigi sen dogal yolla bile hamile kalabilirsin...belki sacma ama ben suaralar sadece bu umuda tutundummm...umudunu kaybetmemen dilegiyle...
Canım benim doktorum da bir adet dönemi bekleyelim vücut o ilaçları bir atsın dedi.. Ama ben çok beklemek istemiyorum okul açılınca yoğun çalışıyoruz eşim de ben de öğrencilerimi bırakıp iki güne bir doktora gidemem.. İldışına gidiyoruz hastaneye.. Bu sefer çok ilaç kullanmak istemiyorum.. Ben de çok işe yaramıyor dedim.. Bu sefer doğal siklus deneyeceğiz dedi.. Bakalım artık nasip..Ben de negatif olduğunu Perşembe günü öğrendim. İlk transferimdi.Amh değerim düşük diye denemiştim.Henüz doktorla görüşmedim adet olunca muayene için gidicem fakat hemen 2.denemek konusunda kararsızım kolay değil o kadar ilaç alıyor vücut dinlendirmek gerek diye düşünüyorum en azından 1 adet dönemi hayırlısı neyse ve ne zamansa o zaman olsun![]()
Hayırlısı neyse o olsun zaman para sabır çok şey gerekli benim kendi fikrim en az 1 ay beklemek herkesin şartları farklı tabi emeklerimizin karşılığını alırız umarımCanım benim doktorum da bir adet dönemi bekleyelim vücut o ilaçları bir atsın dedi.. Ama ben çok beklemek istemiyorum okul açılınca yoğun çalışıyoruz eşim de ben de öğrencilerimi bırakıp iki güne bir doktora gidemem.. İldışına gidiyoruz hastaneye.. Bu sefer çok ilaç kullanmak istemiyorum.. Ben de çok işe yaramıyor dedim.. Bu sefer doğal siklus deneyeceğiz dedi.. Bakalım artık nasip..
Canim prp ve bu tarz seylerin hicbirini yapmicam sana dedi benim doktorumda ben anlamadim..neden yapmadigini..neguzel kaliteli embriyon olusmus.canim..benim oda olmadi hep 2. Kalite ve 3.gun embriyosuydu..o yuzden kaliteli embriyo elde edebildiysen..sansin zaten yuzde 50-60 larda..Canım benim öyle çok haklısın ki.. hikayemiz benzer aslında.. Benim de yumurta rezervim çok az.. Bir tane embriyom vardı kaliteli.. Doktor deneyelim umutluyum dedi, denedi bir sürü iğne ilaç yedim.. Olmadı.. Dün aradı doktorum demekki rahime ilgili bişiler yapmamız lazım diye, çizik atma belki prp dedi. Doktoruma güveniyorum ama elde değil çok üzüldüm.. Eşim ailem hep destek oluyorlar sağolsun lar.. Şanslı biriyim.. Ben de öğretmenim.. Bir sürü güzel çocuk var etrafımda bana sevgiyle bakan.. En çok da onlara özeniyorum ya.. Ama kendimi suçlamadan da edemiyorum.. 30 yaşımda evlendim.. Hemen çocuk yapmayalım gezelim tozalım dedik, yurtiçi yurtdışı, çok da çalıştık, evi arabayı alalım diye.. Ben sanıyordum ki istediğim zaman pıt diye olacak.. Reglim düzenli, sigara içmem, sağlıklı beslenirim.. Ama nasip demek ne zaman olur ki acaba..
Canim acele etme bende senin gibi dusundum..peki doktorunuz kim canim..Canım benim doktorum da bir adet dönemi bekleyelim vücut o ilaçları bir atsın dedi.. Ama ben çok beklemek istemiyorum okul açılınca yoğun çalışıyoruz eşim de ben de öğrencilerimi bırakıp iki güne bir doktora gidemem.. İldışına gidiyoruz hastaneye.. Bu sefer çok ilaç kullanmak istemiyorum.. Ben de çok işe yaramıyor dedim.. Bu sefer doğal siklus deneyeceğiz dedi.. Bakalım artık nasip..
İnşallah canım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Neler duyuyor neler okuyoruz.. İnsan haksızlığa uğramış gibi hissediyorsun ama dediğin gibi hep sınav.. Çok da üzülmemek, hayatının merkezine koymamak lazım.. İş hayatı, hobi vs. kafayı meşgul etmek lazım.. Ben dün negatif haberi aldım, normalde adetim de yarın ama iki gündür rahimde kasılma var, kramp gibi, adet sancısı gibi ama değil gibi de.. Normalde hiç olmazdı.. İlaçlardandır diye düşünüyorum ama bilemedim, siz yaşamış mıydınız böyle bir durumMerhaba arkadaşlar benimde 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. 10 gün sonra 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah...ilk negatifim de yıkıldım insan bedenini hissetmezmi hiç bir yerimi hissetmedim canım acıyor diye bağırarak ağrıyormuşum eşim de rahmimde problem var fln sanmış oysa ruhum çok acıyordu...
Uyudum rüyama girdi bebek uyandım tekrar hıçkırıklara boguldum.. allahım affetsin beni kendimde değildim.. al canımı kurtar beni bu acıdan diye yalvardım allah'a... eşim beni psikologa götürdü 6 ay tedavi gördüm...
2. Negatif de biraz daha sakindim biraz daha kabullenmiş.. çaresiz..
3. Tedavime tamamiyle rahat girmek istiyorum çünkü benlik bişey yok allahım ol derse olur gerisi boş...
Ben elimden geleni yapıyorum taktir onun nasip etsin inşallah... hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah.. bu yol zorlu bir yol sabır gerektirir zor bir sınav...
Sınavı var eden allahım elbet yolumu da çizmiştir.. Benim tevekkülüm tam elimden geleni yapacağım.. bu kez yatmayacağım akışına bırakacağım.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Kesinlikle haklısın.. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Emeklerimizi boşa çıkarmasın..Hayırlısı neyse o olsun zaman para sabır çok şey gerekli benim kendi fikrim en az 1 ay beklemek herkesin şartları farklı tabi emeklerimizin karşılığını alırız umarım![]()
Kayseri acıbadem.. Mustafa Taş a gidiyorum..Canim acele etme bende senin gibi dusundum..peki doktorunuz kim canim..
İnşallah canım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Neler duyuyor neler okuyoruz.. İnsan haksızlığa uğramış gibi hissediyorsun ama dediğin gibi hep sınav.. Çok da üzülmemek, hayatının merkezine koymamak lazım.. İş hayatı, hobi vs. kafayı meşgul etmek lazım.. Ben dün negatif haberi aldım, normalde adetim de yarın ama iki gündür rahimde kasılma var, kramp gibi, adet sancısı gibi ama değil gibi de.. Normalde hiç olmazdı.. İlaçlardandır diye düşünüyorum ama bilemedim, siz yaşamış mıydınız böyle bir durum
Ben ağrı kesici bile kullanmayan biriyim.. Aslında ben de çok inanmıyorum bu tarz şeylere.. Çünkü okuduğumda henüz deneysel çalışmalar olduğunu henüz kesin fayda sağlayan yöntemler olmadığını okumuştum ama insan bu işe bulaştı mı her yolu denemek istiyor galiba. Doktorun da işine çok karışmak istemiyorum.. Adam sen benden daha mı iyi biliyorsun diye düşünmesin diye.. Bilemedim şimdi.. Sen kime gidiyorsun? Mersinde misin?Canim prp ve bu tarz seylerin hicbirini yapmicam sana dedi benim doktorumda ben anlamadim..neden yapmadigini..neguzel kaliteli embriyon olusmus.canim..benim oda olmadi hep 2. Kalite ve 3.gun embriyosuydu..o yuzden kaliteli embriyo elde edebildiysen..sansin zaten yuzde 50-60 larda..
Amin kuzum.. Çok teşekkür ederimEvet canım hepsi ilaçlardan.. ilaçları bırakınca bir müddet sonra herşey düzeliyor..
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
Bende 2. Tüp bebeği orda yaptm acıbademde gökalp hoca ile yaptk herşey mükemmel yolunda 5. Gün çift embryo transferi oldu kesin gebesin dedi transfer çıkışı rahim kalnlgin süper 14 mm olmuş harika dedi. Sonuç kocaman bir negatif. Bu sefer çok yklmadm ağlamadım 2 gün tuttum kendmi tek başıma agladm. Ilki kadar acıtmadı ilk tüp bebekte içim acydu kimseyi görmek istemydm eşim bile beni anlamydu abartysn ne var öldük mü sanki diodu.. bana ölüm gibiydi.. 2sinde alstm artk.. hergün aklnda şu anda bile bir gün olsun düşünmeden gecmyor elden bişey gelmez. 3. Tüp bebeğe ne hevesim var ne de isteğim olmasn zaten Artk bu kadar canin yandktan sonra gereği yok.. sende boşver neyi çok istiyosan o zaten olmyo..Kayseri acıbadem.. Mustafa Taş a gidiyorum..
3.gün taze 7 hücreli idi.. Kalitesi güzel dedi ama bilemiyorum tabi..Canim prp ve bu tarz seylerin hicbirini yapmicam sana dedi benim doktorumda ben anlamadim..neden yapmadigini..neguzel kaliteli embriyon olusmus.canim..benim oda olmadi hep 2. Kalite ve 3.gun embriyosuydu..o yuzden kaliteli embriyo elde edebildiysen..sansin zaten yuzde 50-60 larda..
Çift embriyo 5.gün.. İnsan neden diye sormadan edemiyor ama olay aynı yere varıyor sanırım Nasip... Ötesi yok.. Üzüldüm canım ben de 2 gündür aynı durumdayım seninle ama eşim gibi de düşünüyorum Allah daha büyük dert vermesin.. Kanser, verem değilim elim,ayağım sağlam diye şükrediyorum.. Dediğin gibi çok istemeden hayata devam etmek gerekiyor sanırım..Bende 2. Tüp bebeği orda yaptm acıbademde gökalp hoca ile yaptk herşey mükemmel yolunda 5. Gün çift embryo transferi oldu kesin gebesin dedi transfer çıkışı rahim kalnlgin süper 14 mm olmuş harika dedi. Sonuç kocaman bir negatif. Bu sefer çok yklmadm ağlamadım 2 gün tuttum kendmi tek başıma agladm. Ilki kadar acıtmadı ilk tüp bebekte içim acydu kimseyi görmek istemydm eşim bile beni anlamydu abartysn ne var öldük mü sanki diodu.. bana ölüm gibiydi.. 2sinde alstm artk.. hergün aklnda şu anda bile bir gün olsun düşünmeden gecmyor elden bişey gelmez. 3. Tüp bebeğe ne hevesim var ne de isteğim olmasn zaten Artk bu kadar canin yandktan sonra gereği yok.. sende boşver neyi çok istiyosan o zaten olmyo..