başarısız tüp bebek tedavisi sonrası hangi araştırmalardan geçtiniz??

asilamalar ve 1 negatif tupbebek denemesinden sonra genetik test,kan talilleri,tekrardan rahim filmi istendi...yine hersey normal...sebepsiz infertilite denildi...kaliteli 3 embiyo oldugu halde tutmamisti...2.denemeye baslanmadan once 3 ay lenfosit asisi yapilip 2.deneme yapildi 4 kaliteli embriyo transfer edildi..sonuc yine negatif....
belli bi sure bebek konusunu kafamdan silmistim ki esim arastirip memorial da Semra hnm dan randevu almis...yine ayni seyler soylencek fikrile gittim...Seval hnm test ve rahim filmine bakinca sebepsiz olmadigini kanallarin kapali gozukmedigini fakat rahimde saga dogru bi bozukluk gordugunu soyledi..sebebini iyice aratirmadan tekrar tekrar tuobebek denemeniz mantikli degil bana kalsa,laporoskobi,histeroskobi,co-cultur derim dedi...2 gun sonra ameliyata alindim...Semra hnm in tahmin ettigi gibi histeroskobi de rahim disinda cok sayida miyom gorulmus ve buda rahimi bi tarafa toplamis...iyikide histereskobi yapildi...miyomlar yakildi...rahime normal sekli verildi,co-cultur icin parca alindi...5.gun transferi 1 embriyo ile 3 denememde Allahima sukur hamilelik haberini aldim...darisi sizlere isteyen herkese...
sebepsiz denilip tekrar tekrar denenmek bos bence,iyice aratirilmali,belkide bunlar vesile bilemiyorum...

canım darısı bize inş.........canım memorıalde kaça yaptılar histeroskopiyle co cültürü sana............bende orda düşünüyorum ama çok uçuk olabilir fiyatları...........

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:,bende sana katılıyorumşuan araştırma içerisindeyim,kan tahlillerinde birşey çıkmazsa hitroskopi düşünüyoruz.

İlk deneme başarısız olunca rahim filmi istemişti doktor benden, fakat herhangi bir şey çıkmadı, Allah'ın takdiri, ne desek boş.

rahim filmim çekilmişti fakat onda da bir şey gözükmedi

Arkadaslar benim de 3 başarısız tüp bebek denemem var. Bir laparakobi birde acik ameliyat oldum yumurtaligimin teki alindi. Bircok test istendi MTHFR (pıhtılaşma) , kromozom analizi, lenfosit subset analizi (bağışıklık) ... arkadaşlar bunları mutlaka yaptırın cunku pihtilasma turk genetiginde yaygin. Asil soylemek istedigim bu testlerden lenfosit analizi Hacettepe unv hast.de digerleri Gazi unv hast.de ÜCRETSİZ yaptırılabiliyor. ALLAH ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAT NASİB ETSİN...

merhaba arkadaslar ocelikle allah hepimize sabr versin.menimde ilk tub denemem basarisiz oldu.ne kadar kaliteliydi bilmiyorum ama hic dondurulmusum kalmadi.simdi bende ikinciyi dusunuyorum.soylediyiniz genitik tahlileri bende denemek isterim.simdiye kadar doktor hic bi sorun tapmadi bende.:26::26::26:

Lenfosit analizi ne oluyor? Pihtilasmayla mi ilgili??

arkadaşlar merhaba ben 5 aşılama 11 de tüp bebek yhaptırdım ama hiçbiri tutmadı sebepsiz infertiliteyim. Yenibir yöntem duydum era testi diye. Benim gibi sebepsiz olanlara umut ışığı yandı.

4 deneme 4 negatif ( 2. Denememden sonra ofis histereskopi oldum küçük bir parça vardı rahimde ve kürtaj yapıldı anestezi olmadığından çok acı ve ağrı çektim bu işlemi yaptıracak olan arkadaşlar muhakkak anestezi alın derim sorun olmazsa ağrı olmuyordur belki ama yinede tedbirli olun derim.. Şimdi bende bahsedilen pıhtılaşma, genetik ve bağışıklık sistemi tahlillerini yaptıracağım

Lenfosit aşısını nerde yaptırmıştınız,bide memnun kaldınız mı hastanenizden?Yaptırmamız lazım ama kimseye güvenemedik😥

benim de daha önce mersin tüp bebek merkezinde olumsuz bir denemem oldu.istedikleri tek şey histeroskopiydi.hiç bir açıklamada yapılmadı..hakkımı helal etmiyorum....

2 kez başarısız tüp bebek tedavisi geçiren biri olarak 3.denememi başka bir dr da gerçekleştirdim.ilk önce kan tahlili,genetik testler (kardiyovasküler risk paneli testi) yapılıp, tekrar rahim filmi çekildi.Sonuçlar ise ileri düzeyde kan pıhtılaşması,d vit.eksikliği ve rahim filmi temiz çıktı.Ardından görülmeyen birşey varsa diye histetoskopi yapıldı,sonuçta rahim temiz ancak hafif düzeyde iltihaplanma tespit edilip,rahime çizik atıldı.İltihabı gidermek için 7 gün boyunca yoğun antibiyotik tedavisi ardından 28 Haziran'da 6. gün blastokist 2 adet embriyo transferi yapıldı.kan pıhtılaşması için iğne ve d vit eksikliği için hap kullanmaya başladım.11 Temmuz'u bhcg testi yaptırmak için merakla bekliyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…