• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız tüp bebek

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.107
492
43
27
Kızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim

Benim 2 ad negatif transferim oldu. Doktorum en son havuz sistemi, genetik ve en son transfer öncesi histeroskopi önerdi. Başladık bakalım hayırlısı

Bu testlere bakıldı

Eklentiler

• IMG_2300.webp
    IMG_2300.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim
Preferik kanda kromozom analizi testi. Histeroskopi yapildi rahime cizik atıldı. 1. Negatif 1. Kimyasal oldu kimyasalda deger sifirlanmadan prolaktin hiv şeker gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak değerlere bakildi.

Benim 2 ad negatif transferim oldu. Doktorum en son havuz sistemi, genetik ve en son transfer öncesi histeroskopi önerdi. Başladık bakalım hayırlısı
5 tane daha embiriyom var nk paneli yaptırmayı düşünüyorum sizede histeroskopi öneririm. Ben ilk negatiften sonra histeroskopi oldum ve rahim iltihabı çıktı

Preferik kanda kromozom analizi testi. Histeroskopi yapildi rahime cizik atıldı. 1. Negatif 1. Kimyasal oldu kimyasalda deger sifirlanmadan prolaktin hiv şeker gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak değerlere bakildi.
Kromozom analizi ve histeroskopi bende oldum nk paneli düşünüyorum bilginiz var mı

Kromozom analizi ve histeroskopi bende oldum nk paneli düşünüyorum bilginiz var mı
Nk olmadim ama yinede doktorum 3. Transferim icin intralipid serum önerdi. Ilaclarim suan su sekilde.
Sabah 1 aksam 1 progesteron fitil.
Sabah1 aksam 1estrofem.
Gunde 1 oksapar
Gunde 1 prednol
Transfer günü intralipid serum. Transferden 1 hafta sonra tekrar serum. Ve pozitif olursa test günü bir serum daha

Bu sekilde planlandi ve dogal siklusla ilerledik catlama ignesi vuruldum yumurta gelişince. 1 regli onceside histeroskopi oldum bir sorun çıkmadı. Sadece rahime cizik atıldı. Cift embriyo koyuldu. 5. Gun 4bb ve 4bc gerisi nasip artık.

Nk olmadim ama yinede doktorum 3. Transferim icin intralipid serum önerdi. Ilaclarim suan su sekilde.
Sabah1 aksam 1estrofem.
Gunde 1 oksapar
Gunde 1 prednol
Transfer günü intralipid serum. Transferden 1 hafta sonra tekrar serum. Ve pozitif olursa test günü bir serum daha

Bu sekilde planlandi ve dogal siklusla ilerledik catlama ignesi vuruldum yumurta gelişince. 1 regli onceside histeroskopi oldum bir sorun çıkmadı. Sadece rahime cizik atıldı. Cift embriyo koyuldu. 5. Gun 4bb ve 4bc gerisi nasip artık.
Gerçekten güzel bir tedavi planı olmuş bence pozitif sonuçlanacak🌸

Merhaba sizin kimyasal olduğunda benim de kimyasaldı o dönem konuşuyorduk
Ben sonraki denemede 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım NK paneli yaptırdım ve doktorum 3 doz ıvıg önerdi bunlar eşliğinde son embriyom şu an kucağımda uyuyor🥰

Merhaba, benim de 2 negatif transferim oldu maalesef (son transferim pgt’li embriyoydu). Yeni bir tedaviye başlamadan önce trombofili paneli, eşim ve bana kromozom testi, NK hücre testi, smear testi ile mycoplasma ve ureaplasma kültürü yapıldı. Histeroskopi henüz olmadım fakat transferden önce mutlaka olacağım bu sefer. Ayrıca tiroit değerim normal sınırları içerisinde olmasına rağmen bir endokrinoloji doktoruna gittim. TSH’ı 2’nin altına indirmek için tiroit ilacı yazdı bana (benim değerim tüp bebek tedavileri sonrasında 2.7’ye yükselmişti). Tüp bebek doktorum mesela tiroite bir şey demedi ama önemli bir faktör. Bunların dışında başka yapabileceğim testler varsa ben de öğrenmek isterim 🙏☺️

Merhaba benım de 2 kimyasal 1 düşüğüm vardı. Toplam 8 tedavı
2 histereskopi
1 rahım filmi
Sperm DNA hasar testı
Protein s ,c gibi hemtolojide yapılan testler
Trombofili paneli
Eşim ve bana kromozom testi
Unuttuğum bir kaç test daha olabilir.

Son Tedavımde de kır testi yapıldı.
Bu yukarda yazdığım hersey temizdi.
Haşimato hastasıyım.
Kır testim temiz gelmesine rağmen doktorum bağışıklığımdan kaynaklandığını söylemişti.
Şu an 8 aylık bir kızım var son tedavimde oldu.
Sebepsizi bulmak çok zor. Rabbim yolunuzu kolay eylesın.

Sabah1 aksam 1estrofem.
Gunde 1 oksapar
Gunde 1 prednol

Günaydın canım transfer günü kan verdin mi sen

Transferim bugün🥹 çok heyecanlıyım elim ayağım buz kesiyor
Ayy dogru canım ben evde durmaktan artık günleri karıştırdım bugünü persembe sanıyorum 🤣 bebislerin
artık seninle olcakk 🥹 olumlu sonuçlar alırız inşallah🤲 Ben progesteron yükselmez falan sanıyordum hani herkes test veriyor falan ama hic gerek yok zaten destekte kullanıyoruz ya illaki yükseliyor. Birde biz fitil olarak aldığımız icin kanda düşük olsa bile rahimde yüksek oluyormus. Hersey guzel gidecek Allahın izniyle

Ayy dogru canım ben evde durmaktan artık günleri karıştırdım bugünü persembe sanıyorum 🤣 bebislerin
artık seninle olcakk 🥹 olumlu sonuçlar alırız inşallah🤲 Ben progesteron yükselmez falan sanıyordum hani herkes test veriyor falan ama hic gerek yok zaten destekte kullanıyoruz ya illaki yükseliyor. Birde biz fitil olarak aldığımız icin kanda düşük olsa bile rahimde yüksek oluyormus. Hersey guzel gidecek Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim 🥹 amin inşallah biz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz gerisi takdiri ilahi Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah 🥰 bugünden itibaren bende bekleme sürecine gireceğim beraberiz artık🥹 önce senin sonucun sonra benim

Back
X