• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başarısızım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Hic bir şeyde basarili olamiyorum ... derslerim berbat hemde tümü.. daha okuluma hâla alışamadım normal lise guzel sanatlara gore cok agirmış. Belkide okudugum okuldan nefret ettigim icin hic bi derse kendimi veremiyorum bilmiyorum .. ama korkuyorum babamla yaşamıyorum ama sınav notlarım e-okula girilince ona mesaj gidiyo daha girilmedi.. girilince eminim kızıcak.. aslında buna hakkı yok .. istemedigim okula kendisi zorla yazdırdı ama korkuyorum.. bi kaç haftadır sınavlar için çok çabaladım güzel geçenler bile o kadarrr kötü ki ..
Bide bi tek benim öyle sınıfta. Herkesin ki yuksek tum hocalarin agzinda da tek soz "ilk sinavlariniz basitti" bunkar basitse ilerisinde ne yapicam.. sinifta notlar okunurken o kadar utaniyorum ki artik gerizekali gibi hissediyorum..
Kendimi şartlandirmak istemedigim icinde her sinava bu sefer guzel alicam diyip girdim ama olmuyoo.... :((((

Esmaeslem senin kendine özel sıkıntıların da var konularından biliyorum onun da etkisi oluyordur bunda ama ben en azından şu başarısızlık konusun da kendimden örnek verebilirim sana.

Bende 9. sınıftayken çok başarısızdım aksi gibi bulunduğum sınıfta ki herkes çok çalışkandı. İlk dönem 3 tane zayıfım geldi. Hocaların basit dediği bütün sınavlardan 1 ya da 2 almıştım :1: Kendimi salak gibi hissediyordum yani. Sonra okula alıştım çalışmaya başladım derslerim yükseldi bir anda nasıl olduğunu ben bile anlamadım. Sen de yapabilirsin o kadar zor değil. Bu arada liseden bu sene mezun oldum yaşlarımız yakın yani konuşmak istersen özelden yazabilirsin. Övünmek gibi olmasın ama çok iyi motive ederim
:1:

bence kendine bu kadar yüklenme.

zor bir dönemden geçiyorsun zaten ayrıca okula alışma süreci falan çok normal.

başarısızım deme. henüz alışamadın sadece sorunun o.:8:

sen sabırla çalışmaya devam et. yavaş yavaş notların yükselecektir.:3:

hangi derslerin kötü ve neden bunu bul?

ezber dersler vardır mesela ezberin mi kötü? yoksa sayısal dersleri mi yapıyorsun?

yapamama nedenin ne bunu bul ve çözmeye çalış.:40:

bana da istediğin zaman özelden de yazabilirsin. ben 23 yaşındayım senin ablan sayılırım. istediğin zaman yardımcı olmak isterim.:34:

başarılar canım.:24:

bende lise de istemediğim bir bölüme gittim.hemde elektronik bölümü:)
her sene takdir getiren ben lise 1 de 6 zayıf getirdim.okulu birakmayı düşündüm ama yapamadım.
2. sene öyle bir asıldım ki derslere teşekkür aldım.ergenlik döneminde gelgitler olabilir.pes etmek yok
senin diğerlerinden eksiğin yok yapabilirsin.bu sene çalış yine de okulu istemezsen başka bir okula geçiş yaparsın.

seni takip ediyorum zor bir dönemden geçiyorsun ama hayat devam ediyor kendini önemse kendine değer ver hayata tutun hep olumlu düşün ki olumu gelişsin her şey insan zamanla heşeye alışıyor inan ders dediğin ne ki çalışır geçersin senin gibi duygusal hassas bir kız eminim çok ta zekisin seni şefkatle kucaklıyorum sevgi selam ve dua ile

Esma kendini vererek çalışırsan hiç de zor değil düz lise çünkü zaten ortaokuldan biliyosun az buçuk matematiği, türkçeyi.
Lisede sözel okuyup 0 matematikle üniversitede muhasebeye gidip bölüm birincisi olan yakınım var.
Yani demem o ki isteyince başaramayacağın bi'şey yok yeter ki iste ve çabala.

Esmaeslem senin kendine özel sıkıntıların da var konularından biliyorum onun da etkisi oluyordur bunda ama ben en azından şu başarısızlık konusun da kendimden örnek verebilirim sana.

Bende 9. sınıftayken çok başarısızdım aksi gibi bulunduğum sınıfta ki herkes çok çalışkandı. İlk dönem 3 tane zayıfım geldi. Hocaların basit dediği bütün sınavlardan 1 ya da 2 almıştım :1: Kendimi salak gibi hissediyordum yani. Sonra okula alıştım çalışmaya başladım derslerim yükseldi bir anda nasıl olduğunu ben bile anlamadım. Sen de yapabilirsin o kadar zor değil. Bu arada liseden bu sene mezun oldum yaşlarımız yakın yani konuşmak istersen özelden yazabilirsin. Övünmek gibi olmasın ama çok iyi motive ederim
:1:

Benim gecen sene hepsi gayet iyiydi ama bu sene olmuyo mesela hocalarin bi seyine takiyorum ve butun ders boyunca ona takilip onu inceliyorum illa bisey buluyorum ama derse yogunlasamiyorumm. . Tesekurr ederim
bence kendine bu kadar yüklenme.

zor bir dönemden geçiyorsun zaten ayrıca okula alışma süreci falan çok normal.

başarısızım deme. henüz alışamadın sadece sorunun o.:8:

sen sabırla çalışmaya devam et. yavaş yavaş notların yükselecektir.:3:

hangi derslerin kötü ve neden bunu bul?

ezber dersler vardır mesela ezberin mi kötü? yoksa sayısal dersleri mi yapıyorsun?

yapamama nedenin ne bunu bul ve çözmeye çalış.:40:

bana da istediğin zaman özelden de yazabilirsin. ben 23 yaşındayım senin ablan sayılırım. istediğin zaman yardımcı olmak isterim.:34:

başarılar canım.:24:

Heeepsi kotu.. ne ezberleye biliyorum nede sayisal seysileri yapabiliyorum nedenini biliyorum ama cozumunu bulamiyorum ki aklim baska yerlerde bunu engelleye miyorum tesekur ederimmm..

bende lise de istemediğim bir bölüme gittim.hemde elektronik bölümü:)
her sene takdir getiren ben lise 1 de 6 zayıf getirdim.okulu birakmayı düşündüm ama yapamadım.
2. sene öyle bir asıldım ki derslere teşekkür aldım.ergenlik döneminde gelgitler olabilir.pes etmek yok
senin diğerlerinden eksiğin yok yapabilirsin.bu sene çalış yine de okulu istemezsen başka bir okula geçiş yaparsın.

Okulu istemessem baska okula giderim diye bi sansim yok ki
Asilmaya calissamda olmuyoo tesekur ederim

seni takip ediyorum zor bir dönemden geçiyorsun ama hayat devam ediyor kendini önemse kendine değer ver hayata tutun hep olumlu düşün ki olumu gelişsin her şey insan zamanla heşeye alışıyor inan ders dediğin ne ki çalışır geçersin senin gibi duygusal hassas bir kız eminim çok ta zekisin seni şefkatle kucaklıyorum sevgi selam ve dua ile
Biliyorum hayat devam ediyo.. bu ara sinavdan baska derslerden baska bisi dusunmemeye calisiyorum. Calissamda olmuyo krndimi veremiyorum. Beynimi kontrol edemiyorum ki .. tesekur ederim ablacik

Esma kendini vererek çalışırsan hiç de zor değil düz lise çünkü zaten ortaokuldan biliyosun az buçuk matematiği, türkçeyi.
Lisede sözel okuyup 0 matematikle üniversitede muhasebeye gidip bölüm birincisi olan yakınım var.
Yani demem o ki isteyince başaramayacağın bi'şey yok yeter ki iste ve çabala.

TM okuyorum.. kendimi vermeye calisiyorum ama olmuyo istensizce aklim hep baska yerde

Neden babanla değilsin Esmacım

Zaten zor zamanlar geçiriyorsun,birbirinize destek olsanız daha iyi değil mi

Kendini çok zorlama, zamanla düzelecek her şey, biraz sabır sadece

Neden babanla değilsin Esmacım

Zaten zor zamanlar geçiriyorsun,birbirinize destek olsanız daha iyi değil mi

Kendini çok zorlama, zamanla düzelecek her şey, biraz sabır sadece

Babam ve esiyle mutlu degilim , zaten babamda bana destek olcak biri degil .. teyzemle mutluyumm

Tesekur ederim

Canım benim..
Önce bir kendini topla,zamana bırak dersleri,elinden geldiği kadar yap,sonrası tevekkül..
Çok kaptırma ve üzme güzel canını,zor bir dönemden geçiyorsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Hic bir şeyde basarili olamiyorum ... derslerim berbat hemde tümü.. daha okuluma hâla alışamadım normal lise guzel sanatlara gore cok agirmış. Belkide okudugum okuldan nefret ettigim icin hic bi derse kendimi veremiyorum bilmiyorum .. ama korkuyorum babamla yaşamıyorum ama sınav notlarım e-okula girilince ona mesaj gidiyo daha girilmedi.. girilince eminim kızıcak.. aslında buna hakkı yok .. istemedigim okula kendisi zorla yazdırdı ama korkuyorum.. bi kaç haftadır sınavlar için çok çabaladım güzel geçenler bile o kadarrr kötü ki ..
Bide bi tek benim öyle sınıfta. Herkesin ki yuksek tum hocalarin agzinda da tek soz "ilk sinavlariniz basitti" bunkar basitse ilerisinde ne yapicam.. sinifta notlar okunurken o kadar utaniyorum ki artik gerizekali gibi hissediyorum..
Kendimi şartlandirmak istemedigim icinde her sinava bu sefer guzel alicam diyip girdim ama olmuyoo.... :((((

canım be3n san tüyo vereyim ben okulda sınıflar denginde okul 2. siydim
üstelik meslek lisesiydi ve temel derslerdekihocalar çok zor soruyordu
öncelikle derslerine calışırken fazla konu biriktirme hergün bi dersini tekrar et
yani eve giidnce 3 kez okusan sınav gününe bir gün kala bi otursan başına
tamamdı r ben böyle çalışıyordsum ve 97 95 93 alıyordum acık söylüyorum
sözellere böyle çalışabilirsin
sayısal derslerede netten çalış bak nasılda sınıfın en calışkanı oluyorsun
ben devam edemedim canım devametseydim inan hacettepede okuyor olcaktım
çalış canım çalış emin ol okul harince tüm hayat zor okumak kolay
yeterki çalış

Canım benim..
Önce bir kendini topla,zamana bırak dersleri,elinden geldiği kadar yap,sonrası tevekkül..
Çok kaptırma ve üzme güzel canını,zor bir dönemden geçiyorsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Peki.. tesekkur ederim ablacik♥

canım be3n san tüyo vereyim ben okulda sınıflar denginde okul 2. siydim
üstelik meslek lisesiydi ve temel derslerdekihocalar çok zor soruyordu
öncelikle derslerine calışırken fazla konu biriktirme hergün bi dersini tekrar et
yani eve giidnce 3 kez okusan sınav gününe bir gün kala bi otursan başına
tamamdı r ben böyle çalışıyordsum ve 97 95 93 alıyordum acık söylüyorum
sözellere böyle çalışabilirsin
sayısal derslerede netten çalış bak nasılda sınıfın en calışkanı oluyorsun
ben devam edemedim canım devametseydim inan hacettepede okuyor olcaktım
çalış canım çalış emin ol okul harince tüm hayat zor okumak kolay
yeterki çalış

Gunde 100 kerede okusam fayda etmiyo ki
Her okuyusumda ilk defa okuyomus gibi oluyorum.. tesekur ederim

O nasil soz -.- basari ve basarisiz olmak icin daha cok gencsin!!!!! Hayat dersler degil... bak bana :) lisede velim hergun okuldaydi derslerim iyi degildi ama simdi 2. Uniyi okuyrm buda bitince 3 baslicam :) bolum vermymde herkesin istedgi bi bolumu bitirdim simdi kimsenin istemedigi bi bolumu okuyrm bundn sonrada tarih istiyorum ;) ve hala basarili gormyrm kendmi cunku hayatim bitmedi. Devam ediyor hayatim biterken karar vercem nasildi diye. Kendini sakin basarisiz diye dusunme sadece dikkat bozuklugun var. Artik aricam teyzeni :) bulcam numarasini saka bi yana bunun icin bi hastaneye gidebilirsn. Beni goturmustu babam hemde 7 yil boyunca cidden faydasi olcak hatta okuldaki rehberlik ogretmenn ile gorusebilirsin bunu sana yol gosterir. Optummm kocamaaaannn guzel gozzluuu

düz lise mezunuyum 2004 senesinde bitirdim yıllar yıllar önce :)
lise1 de tam 6 tane zayıfım vardı :))
ortalama yükseltme sınavına kalmıştım haziran ayıydı hiç unutmam sıcaklarda deli gibi ders çalışmıştım.
ne mi oldu lisede derece yaptım taktir ve onur belgesi ile bitirdim
ama çook çalıştım hatta sınıfın 2 sene onur kolu başkanlığı yaptım
beni örnek al :)

Guzel sanatlarda derslerin nasildi belki de senin yeteneğin farklidir.bu cok onemli.

Peki.. tesekkur ederim ablacik♥

Gunde 100 kerede okusam fayda etmiyo ki
Her okuyusumda ilk defa okuyomus gibi oluyorum.. tesekur ederim
Abla demene gerek yok canım,2 yaş büyüğüm senden fazla değil :)
Ne zaman canın sıkılırsa mesaj atabilirsin..

Yine derslerle ilgili oldugu icin yeni konu acmak istemedim ..
Ben guzel sanatlardan normal liseye gectigim icin gecen sene bende olmayan derslerin sorunluluk sinavlarina girmem gerekiyomus.. onlarda Ingilizce,Almanca,Muzik .. bana bunlari mudur.Y soyledi ama ben gecen sene ingilizce de gordum muzik de gordum gecensene tesekkurle gectim zaten.. Almanca gormedim.. simdi Almancadan gecen senenin sorumluluguna girmem sacma degil mi ? Gecen senenin Almancasini bilmiyorum .. bu yil ilk defa goruyorum sinavdan 60 aldim ama gecen senenin almancasini hiic bilmiyorum .. inhilizce ve muzigi ben gecen sene gordum bunlarada girmem sacma degil mii :((( yanlislik olabilir mii..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X