Hic bir şeyde basarili olamiyorum ... derslerim berbat hemde tümü.. daha okuluma hâla alışamadım normal lise guzel sanatlara gore cok agirmış. Belkide okudugum okuldan nefret ettigim icin hic bi derse kendimi veremiyorum bilmiyorum .. ama korkuyorum babamla yaşamıyorum ama sınav notlarım e-okula girilince ona mesaj gidiyo daha girilmedi.. girilince eminim kızıcak.. aslında buna hakkı yok .. istemedigim okula kendisi zorla yazdırdı ama korkuyorum.. bi kaç haftadır sınavlar için çok çabaladım güzel geçenler bile o kadarrr kötü ki ..
Bide bi tek benim öyle sınıfta. Herkesin ki yuksek tum hocalarin agzinda da tek soz "ilk sinavlariniz basitti" bunkar basitse ilerisinde ne yapicam.. sinifta notlar okunurken o kadar utaniyorum ki artik gerizekali gibi hissediyorum..
Kendimi şartlandirmak istemedigim icinde her sinava bu sefer guzel alicam diyip girdim ama olmuyoo....
(((
Bide bi tek benim öyle sınıfta. Herkesin ki yuksek tum hocalarin agzinda da tek soz "ilk sinavlariniz basitti" bunkar basitse ilerisinde ne yapicam.. sinifta notlar okunurken o kadar utaniyorum ki artik gerizekali gibi hissediyorum..
Kendimi şartlandirmak istemedigim icinde her sinava bu sefer guzel alicam diyip girdim ama olmuyoo....