Ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaş çevrem ve okulumla ilgili problemler yaşıyorum. Her şeyden bıktım yaşayasım gelmiyor. Çok stresli bir okul yaşantım var. Aile yaşantım ve ilişkim çok güzel ama yine de kendimi çıkmazda hissediyorum. Biliyorum dünyada ne problemler var, yaptığım nankörlük... Ama gerçekten delirecek gibiyim, normalde hayatımda hiçbir dönem düşünmediğim ölsem de kurtulsam düşüncesi artık sık sık aklıma geliyor da yapmıyorum ama yapacak hale gelmekten korkuyorum. Derslerim kötü gidiyor, çalışamıyorum konsantre olamıyorum ve başarısızlık beni cidden mahvediyor. Hayatımın bu dönemine kadar hiç başarısızlık yaşamamıştım ve çaba harcamadan hep bir şekilde başarı elde edebiliyordum ama artık çalışsam da olmayabiliyor, bu yüzden kaldıramıyorum. Bir dönem psikologa gittim çok işe yaramadı, anksiyete ve depresyon gibi bir sıkıntım yok gibi görünüyor. Kendimi aptal hissediyorum, çok aptal. Arkadaş çevremde de problem yaşıyorum, arkamdan iş çevriliyor yahut yıllar süren arkadaşlarımla ilgili çok can sıkıcı şeyler öğreniyorum. Ama canımı en çok okul işi yakıyor. Yaşadığım şeyle alakalı teşhis beklemiyorum ama benzer durumlardan geçen insanlar var mı? Dersine çalışmaya çalış tavsiyesi istemiyorum, lafı bile beni delirtiyor çünkü, yapamıyorum... Çok gelecek kaygısı taşıyorum, ya iyi ortalamayla mezun olmadığımdan iş bulamazsam diye... Ya da eskiden çalışmayı dört gözle bekleyen ben şimdi mezun olunca çalışmasam evlensem evde otursam diyorum. Psikolojim aşağı yukarı bir senedir cidden kötüledi, içimi dökmek istedim.
Son düzenleme: