Başarısızlıktan sonra

moneta

sincerity&honesty
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
1.330
1
116
Ankara
başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek tedavisinden sonra,,,,,yelkenleri suya indirip,hayata küsmeyeceğiz herhalde,,,,,,,şahsen ben yapmayacağım,,,,,
gelin hep beraber fikir alışverişi yapalım !....neden ? niçin ? nasıl ?ların peşine düşelim,,bir sonraki tedavilerimiz için neler yapabiliriz?bildiklerimizi ve duyduklarımızı paylaşalım,,,,,birbirimize DERMAN olalım:1hug:

benim 2 mikroenjeksiyon denememdede 3 tane iyi kalitede embriyolar transfer edildi ,hormon seviyesi iyi,,herşey gayet yolunda gidiyor,doktorlar benden daha çok umutlu,,,,,,,ama SONUÇ negatif ,,kocaman hiçbiryere sığmayan 0 :sm_confused:

canım selammmm

bende 5 kere denedım 4 unde hıç hamıle kalamadım yumurta kalıtem süper yanı dr oyle soyluyor kesın hamılesın dedıler ama olmadı 5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim şu anda yıne bır umutla yollardayım 6. deneme tedavıme başladım pazartesı transferım olucak bende hiçbirzaman pes etmeyeceğim allahım bırgun banada nasıp edecek zamanını beklıyorum yola devam kızlar pes etmek yok......................................

Sedacın bana öyle güzel bir örneksin takdir ettim seni Ben dördüncü transferimin bekleme sürecindeyim saha öncede söyledim bence NEGATıF ama bakıyorumda sen de 5. denemende hamile kalmışsın neden benimde olmasın ınşallah 6. denemende kucağın dolar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sedacın bana öyle güzel bir örneksin takdir ettim seni Ben dördüncü transferimin bekleme sürecindeyim saha öncede söyledim bence NEGATıF ama bakıyorumda sen de 5. denemende hamile kalmışsın neden benimde olmasın ınşallah 6. denemende kucağın dolar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet Arzum neden olmasın
önemlı olan ıstemek arkadaşım ben 4 undede tutmıcak dıye kendımı şartlandırmıstımmm bebeklerınızle konuşun varlarmış gibi hareket edın ınanın olucak gerçekten ısteyın gerısı allaha kalmışşş tabi yoruluyorsun ama bebeğine kavuşmak için umursamıyorsun ben bu sefer çok daha hırla istıyorum yoruldum artık ama olmazsada yola devam durmak yokkkk

NEGATıF duymak ıstemıyorum arzummmmm

Son düzenleme:
başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek tedavisinden sonra,,,,,yelkenleri suya indirip,hayata küsmeyeceğiz herhalde,,,,,,,şahsen ben yapmayacağım,,,,,
gelin hep beraber fikir alışverişi yapalım !....neden ? niçin ? nasıl ?ların peşine düşelim,,bir sonraki tedavilerimiz için neler yapabiliriz?bildiklerimizi ve duyduklarımızı paylaşalım,,,,,birbirimize DERMAN olalım:1hug:

Canımmm,bu mücadelen sonuçsuz kalmayacak bunu ikimiz de bal gibi biliyoruz,Sen arastırmalarına devam,ben dualarıma:Saruboceq:Seni çooook seviyorum,anne olacağın günler cok yakın,bu demek değil ki moneta sakin duracakdelikafadulden.Araştıracak,hatim edecek...Anne olduktan sonra bile kader arkadaslarımız için araştırmalarına devam edeceksin,bunu adım gibi biliyorum:1hug:

sizi tebrik ediyorum ve kesinlikle katılıyorum..Arkadaşlar 2 üp bekek denemsi geçirdim.1 cisinde 3 tane kaliteli ebrio 2.cisinde dondurulmuş 4 tane embriyo bakalım 3.cüsünde neler olacak.Allah en hayırlı evladı yada evlatları versi bize..

canım selammmm

bende 5 kere denedım 4 unde hıç hamıle kalamadım yumurta kalıtem süper yanı dr oyle soyluyor kesın hamılesın dedıler ama olmadı 5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim şu anda yıne bır umutla yollardayım 6. deneme tedavıme başladım pazartesı transferım olucak bende hiçbirzaman pes etmeyeceğim allahım bırgun banada nasıp edecek zamanını beklıyorum yola devam kızlar pes etmek yok......................................

seni sabrından ve bitmeyen umudundan dolayı kutluyorum,,,,allah inş bu sefer emeklerinin karşılığını verir,,,,,peki seda cım bu kadar denemeden sonra,, bu kez gerekli araştırmalar yapıldımı?neler yapıldı?nerelerde yaptırdın? canım ben istiyorumki başarısızlıkların ardından neler yapılıyor?burada onları paylaşalım,birbirimize umut olalım,,,,,,sevgilerimle,,,anlat bize

Canımmm,bu mücadelen sonuçsuz kalmayacak bunu ikimiz de bal gibi biliyoruz,Sen arastırmalarına devam,ben dualarıma:Saruboceq:Seni çooook seviyorum,anne olacağın günler cok yakın,bu demek değil ki moneta sakin duracakdelikafadulden.Araştıracak,hatim edecek...Anne olduktan sonra bile kader arkadaslarımız için araştırmalarına devam edeceksin,bunu adım gibi biliyorum:1hug:

canım çok teşekkür ederim,,,umarım bu işe yeni giren arkadaşlar senin gibi şanslı olur ve ilkinde tutar ve seninki gibi cici bir evlada sahip olur,,,,,tabiki yola devam sen benim ne kadar araştırma yaptığımı biliyorsun(negatif sonucumun daha taze olmasına rağmen),,,,,ama vah tuh la geçen zamana ben acırım,bir sonraki deneme için neler yapabilirim acaba neyi atladık diye düşünmeye başladım ve durmayacağımÇok üzgünüm çoook,,,,,,bende seni seviyorum dilerim senin kadar güzel cici bir anne olurum

Sedacın bana öyle güzel bir örneksin takdir ettim seni Ben dördüncü transferimin bekleme sürecindeyim saha öncede söyledim bence NEGATİF ama bakıyorumda sen de 5. denemende hamile kalmışsın neden benimde olmasın İnşallah 6. denemende kucağın dolar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arzu,,,,umarım 4 ve son güzel final olsun kucağın dolsun:Saruboceq:
dileğine bende katılıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

sizi tebrik ediyorum ve kesinlikle katılıyorum..Arkadaşlar 2 üp bekek denemsi geçirdim.1 cisinde 3 tane kaliteli ebrio 2.cisinde dondurulmuş 4 tane embriyo bakalım 3.cüsünde neler olacak.Allah en hayırlı evladı yada evlatları versi bize..

inş 3 sayısı sana uğur getirsin,,,ben uğuruna inanırım,,birkaç ay sonrada benim 3 cü olacak

Evet Arzum neden olmasın
önemlı olan ıstemek arkadaşım ben 4 undede tutmıcak dıye kendımı şartlandırmıstımmm bebeklerınızle konuşun varlarmış gibi hareket edın ınanın olucak gerçekten ısteyın gerısı allaha kalmışşş tabi yoruluyorsun ama bebeğine kavuşmak için umursamıyorsun ben bu sefer çok daha hırla istıyorum yoruldum artık ama olmazsada yola devam durmak yokkkk

NEGATİF duymak ıstemıyorum arzummmmm

sedacım senin gibi umut dolu arkadaşlara ihtiyacımız var,,,sakın sayfadan kopma,inatçı insanı çok seviyorum

kızlar infertilite sebeblerimizide yazalım,,,,denemelerden sonra hangi testleri yaptırdınız?nerelerde yaptırdınız?bunlarıda paylaşalım,,,,,,,,,
benim yaşım 38----erkek faktörlü infertilite yaşıyoruz----1 ci ankara başkent te,,2 ci umut tüp bebekte yaptırdım

Canım monetacım Çok gÜzel dÜŞÜnmÜŞÜn bırbırımıze yardımcı olalım bende 6 Şubatta negatıf sonuÇ aldım ve 2. Devam ben normal yolla hamıle kalabılıyorum eŞımde genetık bozukluk var 1. Denememde 3 tane 1. Kalıte 5. GÜnÜ trasver dr Çok umutluydu ama sonuÇ negatıf ve kendımı suÇladım trasverde sonra ıyı beslenmedım ve stres yaptım.kızlar bu dÜŞÜncem doĞrumudur tutunmamaya engelmıdır .doĞruları ÖĞrenelımkı yolu poztıfle geÇelım canım monetam bu sefer senın tutarda bıze ÖncÜ olursun senı sevıyoruz

selam
geçen hafta bende ilk denememde negatif sonucunu alanlardanım ilk birkaç gün çok moralim bozuldu ama şimdi kesinilkle tedaviye devam diyorum.15 gün sonra kontrolüm var doktorum iki ay sonra tekrar deneyelim dedi

Canım monetacım Çok gÜzel dÜŞÜnmÜŞÜn bİrbİrİmİze yardımcı olalım bende 6 Şubatta negatİf sonuÇ aldım ve 2. Devam ben normal yolla hamİle kalabİlİyorum eŞİmde genetİk bozukluk var 1. Denememde 3 tane 1. Kalİte 5. GÜnÜ trasver dr Çok umutluydu ama sonuÇ negatİf ve kendİmİ suÇladım trasverde sonra İyİ beslenmedİm ve stres yaptım.kızlar bu dÜŞÜncem doĞrumudur tutunmamaya engelmİdİr .doĞruları ÖĞrenelİmkİ yolu poztİfle geÇelİm canım monetam bu sefer senİn tutarda bİze ÖncÜ olursun senİ sevİyoruz

benimde 27 şubatta transferim olmuştu 12 .gün testinde değerlerim pozitif çıktı sonra düşmeye başladı bende doktoruma aynı şeyi sordum stres etkenmi diye çünkü tranferimin 6.günü evime hırsız girmişti pek dinlenmemiştimde doktorum kesinlikle ilgisi yok dedi .
bazen doktorlarda diyecek pek bişey bulamıyor arkadaşım herşey sorunsuz giderken olumsuz sonuçlar alabiliyoruz diyorlar.

merhaba arkadaşlar forumunuzu bir süreden beri takip ediyodum ziyaretçi olarak bende üye oldum sonunda. Herkeze selam

slm moneta inşallah herşey gönlünce olur canım bende 1.tüp bebek denememde dış gebelik oldu 15 gün önce ameliyat oldum çok yoruldum psikolojil olarak alt üst oldum içimden size yazmak geldi şimdi 2. deneyince aynı şeyleri yaşarımdiye çok korkuyorum
sizleri çok iyi anlıyorum zaten ancak biz birbirimizi anlıyoruz yaşamayan anlamıyor doktorlar 3 ay sonra diyorlar ama ben 6 ay sonra denemeyi düşünüyorum 2. için çünkü maddi ve manevi olarak kendimi ancak toparlıyabilirim (moneta canım doktorlardan benden çok umutluydu dış gebelikle sonuçlanmasına çok üzüldü ve şaşırdı ama herşey ALLAHTAN rabbim isteği zaman bizi anne yapacak inşallah zamanı var demekki ALLAHIM hepimize annelik duygusu yaşatsın ) AMİN :Saruboceq:
ben 28 yaşındayım problem eşimde sprem düşüklüğü
3 aşılama = negatif
1.mikroenjeksiyon = dış gebelik

merhaba arkadaşlar.bende hepinizi sabrınızdan ve azminizden dolayı kutluyorum.bende 3 kez mikro enjeksiyon ile hamile kaldım ama hepsi tahlihsizlikle sonlandı.bende yılmadım yola devam dr.bazı testler istedi onları yaptırıp tekrar 4.için tedaviye başlayacağım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını verecek eminim.

Back
X