Başarısızlıktan sonra

amin canım rabbim bu yola büyük umutlarla çıkmış herkese bebiş versin.benim 2. tedavim nisan sonu mayıs başı gibi göreceğim reglimle başlıyacak inşallah şimdiden sağolsun dr um bana psikolog desteği aldırtıyor hemde daha tedavime zamanım olmasına rağmen ücretsiz 2 seans aldım ve iyide geldi artık gereksiz saçma sapan düşüncelere dalmak stres yapmak yok.

psikolog desteği al tabiki iyide geldi diyorsun ,ama şunu unutma umutsuzluğun içinden ancak sen istersen çıkarsın,,,,bende haziranda tekrar giricektim ama eşime bazı testleri yaptırmadan girmem,öyle karar verdim

kızlar ben 37 yaşında polikistik over hastasıyım hastalığımın ilerlemiş olmasından dolayı ayrıca diabetliyim.daha evvel acıbadem hastanesinde gittiğim doktor hastalığımdan dolayı fazla kilomda var bu kiloyla kesinlikle tüp bebek tutmaz kilo vermen gerek demişti ben de 5 kilo kadar verdim şuan 82 kiloyum çapada gittiğim doktor kilonun etken olduğunu ama kesinlikle tutmaz diye bir şey olmadığını söyledi .Eşimde bir sorun yok bende de rahim filmi ve tahlillerimde bir sorun çıkmadı neticede 2 aşılama tutmadı tüp bebekte ilk 12 gün testi 25 çıktı 14.günde yine aynı değerler gelime olmadığı için jeli kestik değerlerim düştü.şimdi 15 gün içinde doktor kontrolüm var.ne gibi bir tedavi uygulayacağını bilmiyorum sanırım kontrolde belli olacak

biv cim doktorunla bir görüş bakalım ondan sonra,,neler yapabilirsin konuşuruz,,,,pco hastası bir arkadaşımın 2-3 ay oldu bebişi oldu,,umudunu yitirme,,,dr ne diyecek bakalım

psikolog desteği al tabiki iyide geldi diyorsun ,ama şunu unutma umutsuzluğun içinden ancak sen istersen çıkarsın,,,,bende haziranda tekrar giricektim ama eşime bazı testleri yaptırmadan girmem,öyle karar verdim

moneta senin 3. denemen olcak sanırım değilmi.tedavilerinde kafana takılan ve dr una sorduğun testler varmıydı ve sen sorunca yapıldımı.eşin için hangi testleri düşünüyosun.bide sizin probleminiz neydi?

moneta senin 3. denemen olcak sanırım değilmi.tedavilerinde kafana takılan ve dr una sorduğun testler varmıydı ve sen sorunca yapıldımı.eşin için hangi testleri düşünüyosun.bide sizin probleminiz neydi?

evet canım 3 cü olacak birkaç ay sonra,,,,bende bir problem yok(sadece yaş 38)yumurta durumum falan gayet iyi ,,,kanda pıhtılaşma sorunu varmı yokmu baktırmıştım doktor istemedi ama benim ısrarım üzerine bakıldı sorun çıkmadı,,eşime kromozom testi yapıldı iyi çıktı,,,,,daha evelki denemede histeroskopi yapılmıştı yapışıklık vardı açıldı ama bu sefer kesinlikle ilaçlı rahim filmi çektiricem dr istemedi ama ben yaptırıcam tüpler falan daha iyi görünüyor çünkü,,,,,rahim şekli inceliği gayet iyiydi ,,,,,ama ben eşimin geçmiş şikayetlerine bakarak varikosel den şüpheleniyorum iyi bir ürolog bulup ona baktırıcaz,,,,bizim problemimiz sperm düşüklüğü ve hareketsizliği,,,2 denememdede iyi kalitede embriyo elde edildiği halde tutmadı,,,,,,kısacası varikosele baktırıcaz ve rahim filmi çektirip rahim içi ve tüpler ne durumda onlara baktırıcaz,,,,,tüplerde sıvı( hidrosalpenks) birikmeside gebeliği önleyebiliyor,,,,,

evet canım 3 cü olacak birkaç ay sonra,,,,bende bir problem yok(sadece yaş 38)yumurta durumum falan gayet iyi ,,,kanda pıhtılaşma sorunu varmı yokmu baktırmıştım doktor istemedi ama benim ısrarım üzerine bakıldı sorun çıkmadı,,eşime kromozom testi yapıldı iyi çıktı,,,,,daha evelki denemede histeroskopi yapılmıştı yapışıklık vardı açıldı ama bu sefer kesinlikle ilaçlı rahim filmi çektiricem dr istemedi ama ben yaptırıcam tüpler falan daha iyi görünüyor çünkü,,,,,rahim şekli inceliği gayet iyiydi ,,,,,ama ben eşimin geçmiş şikayetlerine bakarak varikosel den şüpheleniyorum iyi bir ürolog bulup ona baktırıcaz,,,,bizim problemimiz sperm düşüklüğü ve hareketsizliği,,,2 denememdede iyi kalitede embriyo elde edildiği halde tutmadı,,,,,,kısacası varikosele baktırıcaz ve rahim filmi çektirip rahim içi ve tüpler ne durumda onlara baktırıcaz,,,,,tüplerde sıvı( hidrosalpenks) birikmeside gebeliği önleyebiliyor,,,,,

zaten araştırıp okuduğum kadarıyla bu dediklerini 2.3. başarısız tüp bebek deneyimlerinden sonra yapıyo dr lar ben bu testleri istesem dr umdan büyük ihtimalle bana ilk denemeden sonra yapılmayacağını söylicektir.kafam karıştı acaba sorsammı dr uma:1shok::1shok:

zaten araştırıp okuduğum kadarıyla bu dediklerini 2.3. başarısız tüp bebek deneyimlerinden sonra yapıyo dr lar ben bu testleri istesem dr umdan büyük ihtimalle bana ilk denemeden sonra yapılmayacağını söylicektir.kafam karıştı acaba sorsammı dr uma:1shok::1shok:

özel mi giriyorsun?kurumamı bağlısın?valla ısrarcı olmakta yarar var?ağlarken üzülürken yanımızda değiller,,,,ben özel girmiştim,,,,özel çok güzel çalışan labrtvlar var,,maddiyatı önemki değil dersen yaptır kardeşim,,,,en azından için rahat eder ve en önemlisi bir problem varsa o çıkar ortaya ilk önce tedavi olursun,,tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramazsın,,,kafanı karıştırıcak bişey yok sadece tedbirde fayda varyerimseniben

doktoruna herşeyi sorabilmelisin?ve ısrarcı olmakta yarar var

özel mi giriyorsun?kurumamı bağlısın?valla ısrarcı olmakta yarar var?ağlarken üzülürken yanımızda değiller,,,,ben özel girmiştim,,,,özel çok güzel çalışan labrtvlar var,,maddiyatı önemki değil dersen yaptır kardeşim,,,,en azından için rahat eder ve en önemlisi bir problem varsa o çıkar ortaya ilk önce tedavi olursun,,tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramazsın,,,kafanı karıştırıcak bişey yok sadece tedbirde fayda varyerimseniben

özele gidiyorum canım.haklısın en iyisi sormak kafama takıcağıma paylaşmalıyım dr umla.senin söylediğin testlerin fiyatları konusunda bir bilgin varmı?

özele gidiyorum canım.haklısın en iyisi sormak kafama takıcağıma paylaşmalıyım dr umla.senin söylediğin testlerin fiyatları konusunda bir bilgin varmı?

400 kromozom testi ne,200 de PT ve APTT için verdik,,,,fiyatlar değişebilir,,,küçük servetleri sokağa atmaktansa biraz daha verip '' tuh keşke yaptırsaydım ''demem

moneta geçmiş olsun canım
evde net bozuktu seni merak ettim...ama iyi gördüm seni....bir sonrakine yüzümüz güler inşallah...kendine iyi bak...

moneta geçmiş olsun canım
evde net bozuktu seni merak ettim...ama iyi gördüm seni....bir sonrakine yüzümüz güler inşallah...kendine iyi bak...

sağol nilen cim,,,sen neler yapıyorsun?yıkılmak yok tabi arkadaşım yola devam,,,,,neden?niçin?niye?lerin peşindeyiz,,,sağlıkla kal

hadi kızlar hadi !......negatif sonuç alan bu kadar az değil bildiğim kadarıyla,,burdaki paylaşımlarla bilgi alışverişi ile kaçırdığımız şeyleri bulucaz belkiyerimseniben

Monetacım bi liste yapsak yaş,sebep,deneme sayıları nerelerde yapıldı gibi mesela.Ben başlıyim yaş 28,sebep unexplained(açıklanamayan)infertilite,denemeler 2 aşılama,1 tüp bebek(adana başkentte)sosyal güvence ile,uygulanan protokol uzun prot.Bir sonrası için alınan karar kısa protokol

acım burda birbirimize yardımcı olalım istedim,,,inş faydası hepimize olur,,,,ben birşey sorcam ''bu konuda bilgim olmadığı için''genetik bozukluklar tedavi edilebiliyormu?''bunları araştıralım elbirliğiyle ,,,sorunları burda tam anlamıyla yazalım ki,,BULALIM BULMAYA çalışalım,,,,,,,balance bu süreçte beslenmen önemli stres büyük düşmanı ama senin bunlardan daha çok ilgilenmen gereken genetik olayı var,,,rahatsızlığının tam adını yazarsan,,bakarız araştırırızyerimseniben

canım genetik bozukluk sperm bozukluğu dr dediği her erkekte var ama benimkinde daha fazlaymış ben normal yolla 2 düşük 1 dışgebelik geçirdim sonra öğrendik bozukluğu tüp bebeğe karar verdik oda negatif oldu inşallah 2. tutar herkezinkide inşallah tutar.:Saruboceq:

Monetacım bi liste yapsak yaş,sebep,deneme sayıları nerelerde yapıldı gibi mesela.Ben başlıyim yaş 28,sebep unexplained(açıklanamayan)infertilite,denemeler 2 aşılama,1 tüp bebek(adana başkentte)sosyal güvence ile,uygulanan protokol uzun prot.Bir sonrası için alınan karar kısa protokol

kadrish cim,,,biraz daha fazlalaşalım ondan sonra yaparız tabiki,,,,,şimdi az kişiyiz,,ilerki günlerde katılımlar fazlalaştığında yaparız yerimseniben

canım genetik bozukluk sperm bozukluğu dr dediği her erkekte var ama benimkinde daha fazlaymış ben normal yolla 2 düşük 1 dışgebelik geçirdim sonra öğrendik bozukluğu tüp bebeğe karar verdik oda negatif oldu inşallah 2. tutar herkezinkide inşallah tutar.:Saruboceq:

balance umudunu asla kaybetme,,,,,inş dileklerimiz gerçekleşsin:Saruboceq:

merhaba benimde ekim gibi dondurulmuş transferim olacak inş
ilk micro negatif
değişken sperm yapısı var eşimde
2 yıl önce morfoloji %4 idi
mayısta ileri hareketli 0 çıktı
Allah hepimizin yardımcısı olsun

moneta ben yurtdışındayım bahsettiğin ilacvı bulurum belki
adını nasıl öğrenebilirim

Back
X