Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler vermek isterdim ama yine OLMADI nasıl dayanıcam bilmiyorum ben buna
arkadaşlar aranızda diabet hastası olup tüp bebek deneyen varmı.diabet hastalığı tutunmaya engelmi gebelikte düşük riskini çoğalttığını biliyorum ama bu konuda fazla bilgi sahibi değilim paylaşırsanız çok sevinirim
Güzel haberler vermek isterdim ama yine OLMADI nasıl dayanıcam bilmiyorum ben buna
Moneta inşallah herkes pozitiflerle döner de böyle bir sayfaya gerek kalmaz canım
meraba arkadaşlar çok mutsuzum ayrıca yardımına ihtiyacım var benimde ilk tüp bebek denemem dün negatif sonuç aldım bunalımdayım eşim azosperm tese yapıldı çıktı ama 2 tane yerleştirildi sonuç negatif eşime hiç test yapılmadı bu durum kafama takıldı bende transferde fazladan bekledim dr.hastaları varmış gelinceye kadar fazladan sıkıştım anlıyacağınız transfer esnasında çok kasıldım bunun rolü olmuşmudur sizce şimdi merkezi değiştirmek istiyorum yardımcı olun bana
Canım bana soracak olursan benim 4 başarısız mikro denemem var 1. denemede tutunma olmayınca araştırma yapılmadı Sonraki 2 denemede olumsuz olunca doktor kromozom tahlili istedi herşey normal histereskopi yapıldı.Problem yok dendi Herşey çok güzel ama tutunamıyor. Bundan sonra ne yapılmalı bende bilmiyorum artık. Merkez değiştiricem arayış içindeyim. Zamanı var galiba
evet nedense hep oyle olur benim 3 ncu mikro gene tutmadi esimde problem var sozde bende yok ama suan hersey geliyo aklima yoksa neden olmuyo ne dusuncemi ne hissetmem gerektini bilmiyorum iki gundur olu gibi geziyorum sanki hayat durdu uyumak istiyorum ve bebegim olunca uyanmak istiyorum ilk iki denememde dahada kotuydum sanki busefer birazdaha rahatim hic isyan etmedim neden ben demedim sukurler olsun allahim sabir istedim ilk gun cok agladim ara ara simdide oylesine duruyorum nekadar dayanirim bu duruma bilmiyorum benimde kafamda cok soru isaretleri var ben fransadayim belki birazda oyuzden pek guvende yok doktoruma turkiyede denicem kismetse bidahakini
benim eşimde azolu bizimki ilkinde tutmadı canım pes etme bende çok üzüldüm ama üzerinden neredeyse 1 sene gecti artık umursamıyorum napım olursa olacak düşünmüyorum bile ne olacağını tabiki olumlu sonuc istiyorum ama çok önemli bi olay gibi düşünmüyorum daha rahatım elbettemeraba arkadaşlar çok mutsuzum ayrıca yardımına ihtiyacım var benimde ilk tüp bebek denemem dün negatif sonuç aldım bunalımdayım eşim azosperm tese yapıldı çıktı ama 2 tane yerleştirildi sonuç negatif eşime hiç test yapılmadı bu durum kafama takıldı bende transferde fazladan bekledim dr.hastaları varmış gelinceye kadar fazladan sıkıştım anlıyacağınız transfer esnasında çok kasıldım bunun rolü olmuşmudur sizce şimdi merkezi değiştirmek istiyorum yardımcı olun bana
Moneta ilk deneme Bahçeci, 3 deneme Acıbadem Kadıköy