Sedacın bana öyle güzel bir örneksin takdir ettim seni Ben dördüncü transferimin bekleme sürecindeyim saha öncede söyledim bence NEGATıF ama bakıyorumda sen de 5. denemende hamile kalmışsın neden benimde olmasın ınşallah 6. denemende kucağın dolar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek tedavisinden sonra,,,,,yelkenleri suya indirip,hayata küsmeyeceğiz herhalde,,,,,,,şahsen ben yapmayacağım,,,,,
gelin hep beraber fikir alışverişi yapalım !....neden ? niçin ? nasıl ?ların peşine düşelim,,bir sonraki tedavilerimiz için neler yapabiliriz?bildiklerimizi ve duyduklarımızı paylaşalım,,,,,birbirimize DERMAN olalım:1hug:
canım selammmm
bende 5 kere denedım 4 unde hıç hamıle kalamadım yumurta kalıtem süper yanı dr oyle soyluyor kesın hamılesın dedıler ama olmadı 5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim şu anda yıne bır umutla yollardayım 6. deneme tedavıme başladım pazartesı transferım olucak bende hiçbirzaman pes etmeyeceğim allahım bırgun banada nasıp edecek zamanını beklıyorum yola devam kızlar pes etmek yok......................................
Canımmm,bu mücadelen sonuçsuz kalmayacak bunu ikimiz de bal gibi biliyoruz,Sen arastırmalarına devam,ben dualarıma:Saruboceq:Seni çooook seviyorum,anne olacağın günler cok yakın,bu demek değil ki moneta sakin duracakdelikafadulden.Araştıracak,hatim edecek...Anne olduktan sonra bile kader arkadaslarımız için araştırmalarına devam edeceksin,bunu adım gibi biliyorum:1hug:
Sedacın bana öyle güzel bir örneksin takdir ettim seni Ben dördüncü transferimin bekleme sürecindeyim saha öncede söyledim bence NEGATİF ama bakıyorumda sen de 5. denemende hamile kalmışsın neden benimde olmasın İnşallah 6. denemende kucağın dolar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
sizi tebrik ediyorum ve kesinlikle katılıyorum..Arkadaşlar 2 üp bekek denemsi geçirdim.1 cisinde 3 tane kaliteli ebrio 2.cisinde dondurulmuş 4 tane embriyo bakalım 3.cüsünde neler olacak.Allah en hayırlı evladı yada evlatları versi bize..
Evet Arzum neden olmasın
önemlı olan ıstemek arkadaşım ben 4 undede tutmıcak dıye kendımı şartlandırmıstımmm bebeklerınızle konuşun varlarmış gibi hareket edın ınanın olucak gerçekten ısteyın gerısı allaha kalmışşş tabi yoruluyorsun ama bebeğine kavuşmak için umursamıyorsun ben bu sefer çok daha hırla istıyorum yoruldum artık ama olmazsada yola devam durmak yokkkk
NEGATİF duymak ıstemıyorum arzummmmm
Canım monetacım Çok gÜzel dÜŞÜnmÜŞÜn bİrbİrİmİze yardımcı olalım bende 6 Şubatta negatİf sonuÇ aldım ve 2. Devam ben normal yolla hamİle kalabİlİyorum eŞİmde genetİk bozukluk var 1. Denememde 3 tane 1. Kalİte 5. GÜnÜ trasver dr Çok umutluydu ama sonuÇ negatİf ve kendİmİ suÇladım trasverde sonra İyİ beslenmedİm ve stres yaptım.kızlar bu dÜŞÜncem doĞrumudur tutunmamaya engelmİdİr .doĞruları ÖĞrenelİmkİ yolu poztİfle geÇelİm canım monetam bu sefer senİn tutarda bİze ÖncÜ olursun senİ sevİyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?