Canım monetacım Çok gÜzel dÜŞÜnmÜŞÜn bİrbİrİmİze yardımcı olalım bende 6 Şubatta negatİf sonuÇ aldım ve 2. Devam ben normal yolla hamİle kalabİlİyorum eŞİmde genetİk bozukluk var 1. Denememde 3 tane 1. Kalİte 5. GÜnÜ trasver dr Çok umutluydu ama sonuÇ negatİf ve kendİmİ suÇladım trasverde sonra İyİ beslenmedİm ve stres yaptım.kızlar bu dÜŞÜncem doĞrumudur tutunmamaya engelmİdİr .doĞruları ÖĞrenelİmkİ yolu poztİfle geÇelİm canım monetam bu sefer senİn tutarda bİze ÖncÜ olursun senİ sevİyoruz
Slm arkadaşlar bence topik çok güzel olmuş.Sebepsiz infertiliteden 2 aşılama negatif ve talihsizlikle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.Talihsizlik diyorum çünkü benim kullandığım çatlamayı baskılayıcı iğne maalesef engelleyememiş ve yumurtalarım kendiliğinden çatladı...Bu durum 100de 1 olacak bişeymiş.Yine de yumurta toplama yapıldı ancak 2 tane çıkmış onlar da işe yaramadı..Transfer edilmedi....Bana uzun protokol uygulanmıştı bundan sonra kısa protokol yapılması gerekiyormuş anlamış olduk başka herhangi bir test vs.e gerek yok dedi doktorum sizler de detaylı anlatırsanız birbirimize daha çok ışık tutmuş oluruz sağlıkla kalın..
:Saruboceq:merhaba kızlar bende ilk tüp bebek tedavimden malesef negatif sonuç aldım.transfer olduktan sonra inanılmaz stres yaptım kastım kendimi.sonucu öğrendikten sonraki 3 gün içime kapandım.toparlanmaya çalışıyorum.2.tedavim için araştırma yapmaya ön görüşmeye gittiğim dr. bana tedavi öncesi ve sonrası psikolog desteği almamı önerdi sağolsun çok ilgili bi dr muş.ilk tedavi olduğum merkezde malesef istediğimi bulamadım.ondan dolayı ilgi görünce hem şaşırdım hem sevindim.üstelik tedavime daha zaman olmasına rağmen aldığım psikolojik yardım ücretsiz.bizler hem maddi hem manevi yıprandığımız için bu gibi detaylar çok önemli.aldığım destek sayesinde şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. rabbim bu yola çıkmış herkesin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
selam
geçen hafta bende ilk denememde negatif sonucunu alanlardanım ilk birkaç gün çok moralim bozuldu ama şimdi kesinilkle tedaviye devam diyorum.15 gün sonra kontrolüm var doktorum iki ay sonra tekrar deneyelim dedi
merhaba arkadaşlar forumunuzu bir süreden beri takip ediyodum ziyaretçi olarak bende üye oldum sonunda. Herkeze selam
merhaba arkadaşlar.bende hepinizi sabrınızdan ve azminizden dolayı kutluyorum.bende 3 kez mikro enjeksiyon ile hamile kaldım ama hepsi tahlihsizlikle sonlandı.bende yılmadım yola devam dr.bazı testler istedi onları yaptırıp tekrar 4.için tedaviye başlayacağım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını verecek eminim.
slm moneta inşallah herşey gönlünce olur canım bende 1.tüp bebek denememde dış gebelik oldu 15 gün önce ameliyat oldum çok yoruldum psikolojil olarak alt üst oldum içimden size yazmak geldi şimdi 2. deneyince aynı şeyleri yaşarımdiye çok korkuyorum
sizleri çok iyi anlıyorum zaten ancak biz birbirimizi anlıyoruz yaşamayan anlamıyor doktorlar 3 ay sonra diyorlar ama ben 6 ay sonra denemeyi düşünüyorum 2. için çünkü maddi ve manevi olarak kendimi ancak toparlıyabilirim (moneta canım doktorlardan benden çok umutluydu dış gebelikle sonuçlanmasına çok üzüldü ve şaşırdı ama herşey ALLAHTAN rabbim isteği zaman bizi anne yapacak inşallah zamanı var demekki ALLAHIM hepimize annelik duygusu yaşatsın ) AMİN :Saruboceq:
ben 28 yaşındayım problem eşimde sprem düşüklüğü
3 aşılama = negatif
1.mikroenjeksiyon = dış gebelik
33 yaşındayım.memorialde tedavi oluyorum.erkek faktörü.1. deneme başarısız.2. denememiz dondurulmuşlarla olacak.6 gün oldu öğreneli.çok üzüldüm .çok ağladım.çünkü bu sonuca kendimizi hazırlamamıştık.çünkü doktorlar da çok ümitliydi.onlar da bizi çok hazırlamadılar olumsuzluğa.doktorlar da şok olduk dediler.yeni yeni kendime geliyorum.kendimi hazırlamalıyım 23 nisan çocuk bayramında çacuklarımızı almaya gideceğiz burdurdan istanbula...alıp onları karnımda büyüteceğim bu sefer teyzeleri.4 tane bebişimiz bekliyor anne ve babasını...
KIZLAR!......YAŞINIZI?NERDE TEDAVİ OLDUĞUNUZU?İNFERTİLİTE SEBEBİNİZİ yazın ne olur birbirimizi böylelikle aydınlatacağız bilgilerimizi paylaşacağız:1hug:
KIZLAR!......YAŞINIZI?NERDE TEDAVİ OLDUĞUNUZU?İNFERTİLİTE SEBEBİNİZİ yazın ne olur birbirimizi böylelikle aydınlatacağız bilgilerimizi paylaşacağız:1hug:
amin arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun,,,,,,ilk negatiften sonra bende çok kötü olmuştum ama şimdi pişmanlık duyuyorum,,,,bu iş SABIR - İNANÇ ve İNATÇILIĞI içinde barındırıyor,,,cumboo cum biran evel kendini toparla ve ikinci tedavin için hazırla kendinia.s
bende ilk te gözüm kapalı ve büyük umutlar vaad edilerek girdim ama malesef sonuç malum,,,,,,bizlerin gerçekten uyanık ve bilgili olmamız şart bu topiği açmamın etkisi herşeyi burda konuşabilelim,,ne gerekiyor,na yapılması lazım,,aramızda bilgi alışverişi yapabilelim istedim,inş ta istediğim gibide olurben 29 yaşındayım. anadolu yakasında euro fertil tüp bebek merkezinde oldum ilk tedavimi.orası bana beklentilerimi tam olarak vermedi.tecrübesizlik olduğundan ilk tedaviye başlamanın verdiği heyecandan hiç biyer araştırmadan direk oraya gidip orda tedavi olmaya karar verdim ve bundan pişmanım.2.tedavimi istanbul cerrahi hastanesinde olmaya karar vedim.eşimin sperm şeklinde bozukluk bende ise adet düzensizliği var bide küçük tedaviye engel olmıcak kistim varmış ondan dolayı gebelik olmuyomuş.ilk tedavim kısa protokoldü şimdiki dr um uzun protokol uygulayacakmış bana ve eşime çocuğunuzun olmaması için çok büyük bir probleminiz yok dedi.ilk tedavimde eşime sadece sperm tahlili yapıldı bana ise reglimin 3. gününde ultrason ve kan tahlilleri hormon v.s başka bi test yapılmadı.dr uma sorayım sizce başka hangi testleri yaptırmam gerek kızlarr
Meraba arkadaslar
Ben de 35 yasindayim ilk tedaviye basladigimda bendebisey yoktu, sayi azligi sekil bozuklugu ve hareketlilik problemi vardi spermlerde.Bende de deneye deneye pco olustu, kanallarimm tikandi ve aldirdim bu ay.5mikro ve 2 asilama gecirdim.Simdi 6. denemeye hazirlaniyorum.11 yasindan beri duzenli adet gorurum bunlari yasayacagimi bu kadar deneme yapip ta sonuc alamayacagimi ruyamda gorsem inanmazdim.Laporoskopide iki dikisim olustu dr. masallah damara denk gelmis delerken.Laporoskopiyi olduktan sonra Istanbuldan izmire geldim.Belimden bacaklarima kadar simsiyah karardim.Damara denk gelmis oda icerde kanama yapmis.Yolculuk sirasinda heryerime indi.25 subatta ameliyet oldum daha yeni duzeldim sayilir.Herkesin ovdugu iyi dedigi Izmir de Kent Hastanesi ve Istabul da Umutta tedavi gordum.Iki asilama ve bir mikroyu da Almanya nin eniyi kliniginde gordum.Yumurta sayisi en son denemede 17 idi.Gelgelelim sonuc kocaman sifir.30 milyar paramiz gitti.10 yillik evliyim.esim 40 oldu ben 36 .Hayirlisi bakalim.O parayi bir fakire verseydim o emegi ihtiyaci olan birine verseydim Allah razi olsun derdi sirtimiz yere gelmezde duayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?