• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa kalmak istiyor

merdivenlerden çıkarken ahhh ne tatlı olur o öpüşmeler su içmeye mutfağa gidince .... eski nişanlımı özledim hala geçmedi yarası şimdi nişanlandı ama sanki başkasını öpemeyeceğim gibi geliyor bana ya bir kere denedim çok beğendiğim birini öpmeyi o öptü ben tepki vermedim ama kaçamaklar çok güzel oluyor hele çok sevdiğin olursa

merdivenlerden çıkarken ahhh ne tatlı olur o öpüşmeler su içmeye mutfağa gidince .... eski nişanlımı özledim hala geçmedi yarası şimdi nişanlandı ama sanki başkasını öpemeyeceğim gibi geliyor bana ya bir kere denedim çok beğendiğim birini öpmeyi o öptü ben tepki vermedim ama kaçamaklar çok güzel oluyor hele çok sevdiğin olursa

canm ıns baskasıylada boyle mutlulugu yakalarsın

dun o da söyledı yaa bu kaçamaklar cok hosuma gıdıyor yaa dedıı :) böylesı daha ıyı oldu gıtmememkle en ıyısını yaptım galıbaa evlenene kadar ıcınde kalsınn hep özlesın :)

bırde dun bana dedıkı sen böyle yaptıysn sımdı sana saygı duyuyrum butun kararların ıcın ama evlenınce bende musama bekleme dedı

tam bır sıpaa ya

Tatlım sacmalama bundan doğal ne olabılır kı. Yanı her ınsan sevgılısıyle zamn gecırmek ıster beraber olmayı ıster. Bunda yanlşıs bırsey yok ıcın rahat olsu yaa.

neden yanlış olsun . şimdi bu bir gerçek erkeklerin ihtiyaçları var bunu gidermek ZORUNDALAR .

Bunu ya senle ya kendi kendine yada başkaları ile giderebilir .

En hayırlısı kendi kendine ama nefis dayanamaz . Siz ne olur ne olmaz zarar görmeden karnını doyurun . Demek istediğimi anlattım sanırım :D

evlenecegin adam yanlız kalmak istiyorsa sorun ne?
tecavüzcü değilse bu gayet normal bir istek yani abartma derim ben.

ben sevgilimle hep yanlız kalıyorum ama bana saldırmıyor. erkekler canavar değil bunu unutma

Back
X