başedemiyorum artık ne yapsam da olmuyor:(

giresunluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
53
0
26
İzmir
daha öncede yazmıştım sizlerin söylediklerinizi uyguladım rahata kavustum sayılır en azından artık sürekli kayınvalideme cıkmak zorunda kalmıyorum uzak duruyorum ama onlar yılmıyo anlamıyo öle üzgünüm ki suan eşim gece vardıyasına gitti bugun evdeydı gündüz maaşını çekmeye gidicek ordanda gezmeye gidicektik kardeşinin eşi iş basvurusu için emar cektiricelmiş bizde gelelim sonra annesi bnde gelim öle sürekli peşimize takılmalırına gittiğimiz her yerde eşimin para ödemesine sinir oluyorum ben sıkıyorum kenara para atalım zor günümüz olur altınlarımı bozdurmak zorunda kalmım cocugum için gelecegımız için yatırım olsun diyorum bunlar beni kötü yapmak için elinden geleni yapıyolar gecen ay babasına verdiğini geri alamadı uctu lafı bile olmuyo artık ay sonu son paramızıda kardeşinin yetişmeyen kirasına verdik eşi calışmıyo cocuk resmen iş begenmiyo evini gecindiremiyosa ben mi sıkıntı cekmek zorundayım arkadas cok sınırım bozuk neyse bugun cıktık en küçük kayınbiraderimin doğum günü neymiş ortak hediye alalım fikir görümcemden cıkıyo ama alan benım eşim elitimn cocuguna gecen ay hediye aldık oyuncak bugün yıne oyuncak bolümde görümcem tutturdu alalım alalım al ozamn değilmi benim eşim almak zorunda değil kendı eşi yanında eli cebine gitmez yediği yemekten bindiği arabanın gazından gittiği tuvaletin parasından aklınıza ne geliyosa hepsi eşimden cıkıyobugun kendımıze aldığımız tek parca bişi yok hesaplıyorz 200 tl benim canım cok sıkıldı bellide ettim bidaha kimseyele bi yeregitmicem bu son dedi eşim oda sinirlenmiş olmalı bide sıkıntım şuu bu ayk kac kere oldu ben giyiniyorum güzel güzel eşimin geliceği saat pat kv geliyo beni kac kere gördü ya anlamıyo sanırım biz yeni evliyiz yeniii bi sabah eşimi gönderdim peşinden kapı caldı kv anahtar soruyo yok dedim baktım faln dedim sonra dusa girdim 5 dkk sonra sürekli kapı calıyo 15 dkk gitmedi bende cıkmadım neyse cıktım bornozla tabi kıyafetletim ortda falan acar acmaz daldı içeri masa üzeri ayakkablık heryere baktı dondum kaldım sinirdan deliye döndüm ve kimseye anlatamıyorum bunları cunku yasadıgım sehırde tek bi arkadasım yok annemi arayıp agla aglaya anlatmak içimi dökmek istiyorum ona ihtiyacım var kmse anlamıyo benı üzülür yapamıyorum evlilik zor değill baskalarının hayatamızıa dahıl olmasıı bunlarla mucade zor ben çok üzügünüm çokkk

İş eşinde bitiyor. o resti çekmezse tek başına üstesinden gelmen zor. bende kayınvalidemle alt üst oturuyorum. eve girerken çıtını bile duymam. uygunmu değillermi demez, senin ziline basıyormuş ben anneme giderken bile kapı kilitlemem.apartman kapısı kilitli olduğu için evinkini kilitlettirmezler.önceki konularını bilmiyorum ama eşinle konuştunmu bunları hiç. rahatsız olduğunu dile getirsen.sinirlenmeyeceği, seni suçlu görmeyeceği bir üslupla

Son düzenleme:
Üzüldüm durumuna ama pes etme,sinir harbine de girme.
Sadece açıkça söyle.Mesela hayırdır anne,X'i bekliyordum,yemek hazırlıyorum,birşey mi oldu ?
Veya banyodaydım,acil birşey mi var,keşke arasaydınız gibi...

Harcamalar konusunda haklısın.Eşin sanırım ailenin sorumlusu konumunda.
Bunu değiştirmen zor ama ufak ufak,çocuğumuzun geleceği mevzusundan girip işleyebilirsin.

aile apartmanındayım bende benım harıcımde herkezin kapısının üzerind anahtar özel die bişileri yokki ben en bastan koydum tavrımı korkuyorum siz değil bi başkasıda girebilir ben yeni evliyim takılarım var herseyden önce can güvenliyim için dedim biraz tırsak sandılar ama bırakmam kii yedek anahtar kv var die hep içerden kilitlerim elim alıştı zaten kızıyo bazen nedne kitliyosn bişi olur giremeyiz dio ama ben el alışkanlıgı hemen cevırıyorum yaa diyorum

işte sürekli bunu söylüyolar bize sizin durumunuz hepimizden iyi sıkıntınız mı var cocuk yok bişi yok deyip duruyolar yok ama olmıcak diye bişide yok yatırım yapabilriz değilmi söylüyorum arkadasım önemli bişey değilmiş arasaydınız ben bakar getirirdim ne bilim yada açmadığımz zaman kapıyı bu sefer arıyolar üsteliyolar sabahında neden acmadınız neden cvp vermediniz diyolar bnde sizde oğlunuzun geliceği zamn arıyosunuz geliyosunuz anne napabilriim ben acamadık dedim bu kadar acık konustum yaa utandım belkı utanırda gelmez die ama aynı sonuc anlayışsızlar!

okurken benim içim sıkıldı
bi kere o evin senin anahtarını vermemekte diren eşinde vermesin hatta hatta kaynanan sizi eşinle hafif bi uygunsuz durumda yakalasa olmazmı:)) belki biraz utanır...
ben aynı şehirde olsam kendi anneme bile vermem anahtarımı benim eşim evde olabilir uygun olmyabilir anahtar o evde yaşan kim varsa onda durmalı!!! bu konuda asla taviz verme eşinide ne yap et arkana al kuzucum...
ayrıca diğer konuda gelelim canını asıl sıkan o 200 tl nin gitmesi diil, sizi kullanmaları öle diilmi:)))
işte biraz burda şakayla karışık lafı koycaksın gediğine bi kere neden ortak hediye lıosunuz bunu kabul etme en ufak bişey olsa bile ortak iş girme akrabayla kim olursa olsun tatlım hediyemi dediler ben ortak almak istemiorum ayrı ayrı alalım de:)) yada bunu alalım alalım diyemi tutturdu tamam siz onu alın bizde şunu alalım de mesela ayrıca 200 tl az paramı yahu ben çalışan bi insanım ve nasıl kazanıldıgını biliorum üstelik işim zor diil masa başı ama sabah erkenden kalkmak bütün gün gözlerinin yanması vs... hiçde kolay kazanılmıo kendileri hazrcamıosa sende kocana harcatma güzelim akıllı ol biraz ayrıca bu konuda eşini arkana alman kolay görümcen evliymiş , lafı görümcenden diilde kocaından aç yahu mehmetde hiç para harcamıo bak bugün biz 200 tl harcadık o ne harcadı yani gibi görümceni diilde kocasını öne sür:))) ve eşinin arkadanda olması çok önemli akıllı oyna kazan:)))))
ayrıcada madem akrabalarınla görüşmek istiosun art niyetli olanlarla ev oturmasına git kestirme çözüm dışarı çıkma arkadaşım yoksa çoooooooooook kazıklanırsın tecrübeyle sabit:))

....Kaynananız da çok meraklı galiba.....Nasıl kıydı da evlendirdi acaba oğluşunu......

bu is esinizin odunluk derecesine bakar
esiniz sizi koruyor mu?
anliyor mu?
bie aile oldugunu farkinda mi?
kendi ailesinden ayri kendisi bir aile kurdugunu farkinda mi?
bunlari biliyor mu öncelikle...

siz o evin hanimisinz
sizin evinize kimse pat die giremez
siz ses etmedikce bunlar dahada artar

esinizin kafasina civi gibi cakmalisiniz !!
oda durumu iyice anlamali

kv ile kesinlikle resmi olamlisiniz
sizden asla ve asla yüz bulmamali

diger maddi konulara gelince
esiniz parayai sokaktan mi topluyor bütün gün
biraz insan zarar kar bilmeli
bilmyiorsa ögretin
ve ne olursa olsun
KENDINIZI NE KV NEDE ESINIZE EZDIRMEYIN!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…