unutamıyorum,affedemiyorum,uçurumun başındayım

seni bilmem arkadaşım ama ben olsam daha 1dk durmam...

bunun yaşlılığı var elden etekten düşmesi var ya da annene bakmak durumunda kalabilirsin

eşin ailesiyle iş yapıyormuş yani adam ailesine göbeğinden bağlı...

asla ve asla ne sana ne de senin annene bakarlar hatta senin parana da göz koyarlar utanmadan hiç yıllarını heba etme derim ben..

ne rezil insanlar var yaa..

insanın düğün günü yüzüne yumruk yemesi kıl tüyse sizin ciddi olay anlayışınızı merak ettim
bence muhattap olmayın
arkadaşın profilini inceledim de biraz ,ne hikmetse bir derdim var kısmında takılmış hep,bence onun da kesin bir derdi var ki buralara takılıyor,ben onun gibi tiplerle 2 yıldır mücadele edıyorum,sorunlu olduğunu kendı de bilmez ama hep bir şeylerin acısını çıkarır karşısındakini acıtarak
var bir kuyruk acısı arkadaşın

konuştun mu canım eşinle seni açık görünce sormak istedim
yok canım henuz değil
inşallah bu akşam bekliyorum beyımızı gelirse konuşacağız

seni bilmem arkadaşım ama ben olsam daha 1dk durmam...

bunun yaşlılığı var elden etekten düşmesi var ya da annene bakmak durumunda kalabilirsin

eşin ailesiyle iş yapıyormuş yani adam ailesine göbeğinden bağlı...

asla ve asla ne sana ne de senin annene bakarlar hatta senin parana da göz koyarlar utanmadan hiç yıllarını heba etme derim ben..

ne rezil insanlar var yaa..

çok doğrusun

kaldı ki babam ölmeden önce 2 ay kaldı bende çunku babamın kendı evı sobalı oldugundan orda sobayla uğraşmasın benım evımde daha rahat eder dıye dusunmüştüm,babam kan kanserıydı ve çok üşüyordu,kocam bı kavga esnasında babam burdayken yaktığı kombininn parasını bile laf etmişti,sanki o ödedi

bence muhattap olmayın
arkadaşın profilini inceledim de biraz ,ne hikmetse bir derdim var kısmında takılmış hep,bence onun da kesin bir derdi var ki buralara takılıyor,ben onun gibi tiplerle 2 yıldır mücadele edıyorum,sorunlu olduğunu kendı de bilmez ama hep bir şeylerin acısını çıkarır karşısındakini acıtarak
var bir kuyruk acısı arkadaşın

yok canım henuz değil
inşallah bu akşam bekliyorum beyımızı gelirse konuşacağız

anladım canım takipteyim sonucu yazarsın değil mi inan ki çok üzüldüm o yüzden soruyorum yanlış anlama beni lütfen

sonuna kadar okumaya tahammül edemedim allah aratsın seni onlara ne diyim allah yardımcın olsun okumaya bile tahammül edemedim kan beynime sıçradı

Son düzenleme:
yok hayatım niye yanlış anlıyım aksine ilgine teşekkürler
sonucu tabıkı paylaşıcam burda okadar ınsanların fıkrını alıyorum,insanlar kafa patlatıp yazıyorlar sonuçta

sevindim canım peki ne umud ederek konuşucaksın

Bekara karı boşamak kolaydır ama boşa gitsin yahu.Boşandıkdan sonra huzur vermezlermiş.Böyle veriyolrarmı ki?

evliliğin tükenmesi ve ardından gelen boşanmayı ben yaşadım. hiç bişey tükenmişliğin içinde debelenmek kadar zor gelmedi, boşanmak benim için yeni nefes gibiydi. iyi düşün, umarım bundan sonrasında güzel şeyler getirir sana hayat.

çok doğrusun

kaldı ki babam ölmeden önce 2 ay kaldı bende çunku babamın kendı evı sobalı oldugundan orda sobayla uğraşmasın benım evımde daha rahat eder dıye dusunmüştüm,babam kan kanserıydı ve çok üşüyordu,kocam bı kavga esnasında babam burdayken yaktığı kombininn parasını bile laf etmişti,sanki o ödedi

kusura bakma haddime düşmez ama suratına tükürülecek adam değil, bunu şimdi gördüm ve acaip sinirlendim
:50:

ablacım senin kendine saygın varsa boşan bu böyle sıkıntı yapa yapa allah korusun hasta bile olabilirsin çocuğun bu aile ortamında yetişmesi emin ol çok daha kötü olacaktır aynı durum teyzemin başına geldi çocuk var diye tekrar barıştı ama olmuyor yani soğuduğun bir adamla kaç yıl daha aynı yatağa baş koyabilirsin sorunlar büyümeye devam eder

valla unutmaman ve affedememen normal olanı
zira unutulacak birşey değil bu yaşanılanlar
düğünde yaşanılanlar gerçekten onların terbiyesizliği :47::47:
amma velakin ondan sonraki yaşadıkların kusura bakma ama tamamen senin hatandır
bu adamı boşamayıp bide üstüne çocuk yaptığın için
düğünde dayak ye hakaretlere maruz kal üstelik baban çok ciddi bir rahatsızlık geçirsin
eşin ağzını açıp tek kelime etmesin üstüne üstük onları savunsun
sen bu adamdan ne gibi bir adamlık bekliyorsunda devam ediyorsun hadi baban hasta üzmemek istedin anlarım ama ne diye bide çocuk doğuruyorsun ki
lütfen ama lütfen kimsenin bunları size yaşatmasına izin vermeyin biraz kendinize saygınız olsun

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bu kadar çirkin olayları ne kendine yedirebiliyor ne de unutabiliyor. Ben de unutamayanlardanım. Baktım ki kafaya taka taka hasta olucam eşimden ayrıldım 3-4 ay sonra. Olmuyor arkadaşım ne karşındaki kalaslar hatalarını anlıyorlar ne de sen unutabiliyorsun. İşte o zaman arkana bakmadan gitmek en güzeli...

arkadaşlar dün akşam geldi kocam konuştuk
ben senı buraya evlılıgımız nasıl duzelır dıye konusmak ıcın cagırmadım dedım,ben boşanmak istiyorum ve boşanmanın ayrıntılarını konusmak ıcın cagırdım dedim

senden soğudum,evlilikten de sogudum,evimden de soğudu dedim,bu sefer ağlamaya başladı ve ben kocamı ılk defa böyle gördum.
ben boşanmak istemıyorum çocugumu da senı de sevıyorum,bu yuvayı dağıtmak istemıyorum dedi,söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ben adam değilim dedi.sana söz verıyorum bundan sonra aılem konusunda sana hıc bır baskı yapmayacagım,sen nasıl ıstersen öyle olsun dedi.eğer ben sözümde durmazsan o zaman boşan dedi.kocamdan ilk kez bunları duyuyorum.

ben hep ne kadar yıprandıgımı ona ne kadar kırıldıgımı anlatırken o hep buyuttugumu soylerdı,çok kafana takıyosun ne var bunda geçmiş bitmiş şeyler derdi.ama bu sefer ki tavrı gercekten şaşırdım

haa ben ne dusunuyorum.o böyle bu sefer farklı davrandı dıye boynuna sarılıp atlamadım.hala bir durgunluğum var.önümüzdeki maçlara bakıcam,gerçekten bu tantanalar devam edecek olursa,boşanmanın provasını yaptım zaten,ikinci kez evı terkedıp gıtmek bana zor gelmez.

özetle her şey kocamın elınde bundan sonra

sevindim canım peki ne umud ederek konuşucaksın

canım aksam tam sana yazıyodum eşim geldi kapatmak zorunda kaldım kusura bakma

ben senı buraya evlılıgımız nasıl duzelır dıye konusmak ıcın cagırmadım dedım,ben boşanmak istiyorum ve boşanmanın ayrıntılarını konusmak ıcın cagırdım dedim

senden soğudum,evlilikten de sogudum,evimden de soğudu dedim,bu sefer ağlamaya başladı ve ben kocamı ılk defa böyle gördum.
ben boşanmak istemıyorum çocugumu da senı de sevıyorum,bu yuvayı dağıtmak istemıyorum dedi,söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ben adam değilim dedi.sana söz verıyorum bundan sonra aılem konusunda sana hıc bır baskı yapmayacagım,sen nasıl ıstersen öyle olsun dedi.eğer ben sözümde durmazsan o zaman boşan dedi.kocamdan ilk kez bunları duyuyorum.

ben hep ne kadar yıprandıgımı ona ne kadar kırıldıgımı anlatırken o hep buyuttugumu soylerdı,çok kafana takıyosun ne var bunda geçmiş bitmiş şeyler derdi.ama bu sefer ki tavrı gercekten şaşırdım

haa ben ne dusunuyorum.o böyle bu sefer farklı davrandı dıye boynuna sarılıp atlamadım.hala bir durgunluğum var.önümüzdeki maçlara bakıcam,gerçekten bu tantanalar devam edecek olursa,boşanmanın provasını yaptım zaten,ikinci kez evı terkedıp gıtmek bana zor gelmez.

hayırlısı olsun canım kusura bakmak da ne demek olur mu öyle şey bak eşin hatasını anlamış gibi görünüyor inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız ama tabi bence sen temkini elden bırakma eşine yumuşamış gibi görünme derim bir arkadaş olarak inşallah mutlu olursunuz bundan sonra...

Düzelmeniz için rest çekmeniz mi gerekiyormuş? Şimdiye kadar (karısını seven bir adam olarak) ne halde olduğunuzu görememiş mi?

boşan demiyorum tabi asla yanlış anlama beni. ama boşanmayı kafasından geçiren bi kadın %50 lik kısmını bitirmiş demektir işin. sabrın kalmadığına inaıyorum senin. ilk olayda ki buda uzun sürmez sen boşanıyorum der evden gidersin. sonra o seni arar 1-2 derken oda boşanmaya karar verir ve boşanılır. böyle geçti içimden. Allah korusun düzeldinde mutlu olun ama.
bende az çok yaşadım işte bişeyler kendi görüşlerimi söyledim..

Canım okurken sinirim tepeme geldi!! Baban hastaymış keşke hiç kına falan yapmıyorum evde sade bi söz olsun deseydin düğün yapaydı lanetler bulmuşlar bunamışlar resmen hele görümce tam ısırmalık!boşan derim çocuğun için boşanmalısın çünkü eşin de anladığım kadarıyla vurduysa nolmuş diyen cinstense ı ıh boşver.emin ol çocuk daha mutlu büyür

Çok sevindim okuyunca.Ben insanların hatalarından ders alabildiklerine inanırım.Bu şekilde şeyler yaşayıp sonradan yola giren evlilikler de çok gördüm.Yine de karar sizin ama baya büyük bir gelişme bence sizin açınızdan. Karar sizin...

Son yazdığını okumamışım anlaşılan eşin de bazı şeyleri görmüş.herkes ikinci bir şansı hakeder sonuçta o senin eşin aynı yastığa onunla baş koyuyorsun diğerleri dış kapının mandalı evdeki huzur mutluluk budur:)

Back
X