canim 3 günlük icin ben burdan sana otel bakayim
dedigim otel üsteki 22 ocak tan 24 diye baktim 400 küsür diyor.birde 500 küsür var.bire bir gidip sorayim.
araba bir haftalik mi sorulsun.valla benim araba külüstür olmasa verirdim:) uzun yola gelmez bizde yaza kadar idare edip yenisini alcaz. öyle olmasa verirdim inan.o sorunda olmazdi.
baselden isvicreyi gezmek istersen sabah trenleri oluyor.aksama kadar isvicrenin en güzel yerini gezdirip
basele tekrar getiriyor.msn kayd edeyim haberlesiriz insallah.
canim nerdesin msn de bir görüsemedik.
canim burda ne kadar isinde calis gavur gavurlugunu eder:)))
yani 5 kurus bile eksik ciksin alis veride bile onu vermeden istedigini vermezler:))indirim olayi cok zor yane,oteli bir kac yere baktim.bos yok.simdi birde karnaval hazirliklari flan var.insallah yarin yine bildigim otellere bakcam sen ne yaptin??? yine yarin yazarim kizi okula götürüp ordan soracagim.bir ev tipi var herseyi var kendim yapiyorsun yemegi falan.birde normal otel ikisini 3 gece diye sorayim bakalim ne fiyat cikcak.
valla otel bulmak baya zor olcak canim
dedigin otel vardi ya bir yillik full dolmus ya.insallah bula bilirsiniz canim.keske birseyler yapabilseydim
canim ne yaptin gittinn mi neler yaptin nasildi tatilinnnn aklim hep sende kaldiiCanım çok sağol daha ne yapcan ki?
O kadar meşgul ettim seni.
Benim bir arkadaşım var onun ablası delamontda (ismi yanlış hatırlamıyorumdur umarım)
Sağolsun çok ısrar etti, onlarda kalıcaz sanırım ama ben rahat edemem,, yarın havaalanından almaya gelcekler, otel ayarlayana kadar onlarda misafir olcaz, ben güney fransayı görmeyi çok istiyordum ama eşim İtalyayı dolaşalım baştan sona diyor.
1-2 gün baselde kalıp, hemen İtalyaya geçmeyi düşünüyoruz, hayırlısı.
Çok teşekkür ederim sana, çok meşgul ettim canım.
Kendine iyi bak...
dogum yapmisin dir bile fazla ugrayan olmuyor ya bende bir yazan olmus muki diye bir bakayim dedim sende hic gelmemissin nerdeyse 2 aydan bi yil olmus:))
tüp bebegi türkiyede mi yaptirdin burdami canim???
merhaba kizlar ben de basele yeni tasindim almanya ve fransa sinirina cok yakinim, yeni tasindigim icin kimseyi tanmiyorum, ama burdaki muhabbet yavas ilerliyor galiba en son mart ayinda yazmissiniz :sinifsinif:
Illia ben kolayini buldum isin bu konuya abone oldum biri mesaj yazinca hemen mail geliyor bana sositososito
sen ne zaman geldin, napiyorsun ev hanimi misin......
benim 3 bucuk aylik bir bebem var onunla savasiyoruz gün boyunca aslinda ben ocak anneleri topigine takiliyorum,
su sigorta konusund abilgin var mi ya bir an önce sigorta yaptirmam gwerek:bbo:
Illia ben kolayini buldum isin bu konuya abone oldum biri mesaj yazinca hemen mail geliyor bana sositososito
benim 3 bucuk aylik bir bebem var onunla savasiyoruz gün boyunca aslinda ben ocak anneleri topigine takiliyorum,
Merhaba Poseidion, vereliniortak
Haklisin,buradaki muhabbet cok yavas ilerliyor.Hatta 2-3 ayda 1 kisi birsey yaziyor sonra aylarca ugramiyor.Biliyorum cünkü Isvicre`ye yeni geldigimde ( 2 yil önce ) ben de K.K `ya sik sik giriyordum belki muhabbet olur diye ama sadece birkac yazisma ile kaldi. Ben Zürich`te yasiyorum. a.s.Muhabbet etmek istersen yazisabiliriz.
Illia merhaba,
bende hep bakiniyorum birileri gelip yazmis mi diye ama hep bos hep bos...belki biz bir muahbbet baslatabilirz..bende 2 yil önce geldim.cok az arkadasim var,yani belki de yok.arkadaslarim daha cok gittigim okuldandi.okulu biraktiktan sonra cok fazla iliskimiz kalmadi arada bir bulusuyoruz.cocukla birlikte eve iyice kapandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?