- Konu Sahibi rosa30
-
slm Mondschein mobilya yenilemek istiyosun ama acil degilse bence senin ufaklik biraz daha buyuyunce yapsan iyi olur gibime geliyo....biliyosun bende de var bir ay sonra üc yasinda olacak ve ben bekliyorum halilarimi yenilemeyi dusunuyorum ama sila biraz buyudukten sonra. ister istemez birseyler dokuluyor koltuklara halilara .Bence biraz daha bekle ufaklik biraz daha buyusun.Yine de bu benim fikrim Haaaa param cok diyosan anlarimmmm:dance:
ben geceleri giremiyorum .benimki evde oldugunda net yasak bizde.....görüsmek üzere..................
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.Cok tskler canlarim suan ii durumu anju yapilacak ama babam tam 6 kez olmustu anju simdi kalbi tek damara bagli diger damarlar öldü,o dararida kaybederse diye korkumuz lütfen dualarinizda babamada yer verin rabbim tüm hastalara sifa versin insallah,insanin anasi babasi basbska birsey rabbim bizden ayirmasin onlari dayanamayacagiz imtihan vermesin insallah:a015::çok üzgünüm:senağlama
[/COLOR]
tatlimm bak siyah alirsaniz kesinlikle siyah deri almayin yazin yanarsiniz haberin olsuntecrübeylee sabittir. siyahda pek güsel aslinda üzerine yesilli kirmizili desenli yastiklar koyarsin hem kocaciginin hem senin istedigin olur misss gibi bebisin biraz daha büyümesi konusuna ben pek katilmiyorum kizlar bosverin hayatin tadini cikarin okadar cok seyi düsünüp okadar cok seyin hesabini yapiyoruzki ömür geciyor 50 yasima geldikden sonra napiim bmw mercedesi napiiim yeni mobilyayi gencken herseyin tadini dibine kadar cikartmayi deniyelim hayat sartlari zor ama birazda kendimizi simartalim dimi amaa...:icecream::icecream::icecream:
feyzacim uzulme artik ne olur,:çok üzgünüm:dertlesmek istiyorsan,konusmak istiyorsan gercekten bizler burdayim en azinda inan bn burdayim senin icin,arkadaslik ne gunde var,,ve ins allah analarimizi babalarimizi bizden ayirmaz,aminnnnnnnnnnnnn,kendine cok iyi balk,canini sikma:1hug:
kizlarrr yanlis kisiyi hafife aliyorsunuz ben 17 yasindan beri bi ev gecindirmek nedemek biliyorum kiiiiiii su siralarda dügün hazirliklari vs vs oldugu icin bende evin esyalarini sifirdan almak zorundayim nisandi dügündü herseyini son kurusuna kadar ben ve sevgilim ödicez bize maddi destek saglicak ailelerimiz yok herseyi kendimiz yapiyoruz para nasil kazaniliyor nasil harcaniyor cok iyi biliyorum !!! benim demek istedigim en pahalisini almak zorunda diilsin dedigin gibi bugün var yarin yokuz hem tüm gün disarida calisiyorsun hayat mücadelesi vericeksin bari evine geldiginde icin huzur dolsun ohh be canim evim dersin diye söylemistim
merhaba bende yeni üye oldum antalyadayım şu an yakında basele yerleşicem sevgiler...
slm lar sirin hosgeldin baselde görüsüz.mondschein slm canim nasilsin?bebes nasil sensizlige alismismi?
kizlarrrr merhabalar hayirli olsun mondschein ise baslamissin.allah banada nasip etsin bende ariyorum ama ich habe kein erfahrung bu yuzden bulamiyorum.feyza baban nasil oldu umarim daha iyidir.sirin sen de hosgeldin ne guzel her gecen gun biraz daha kalabaliklasiyoruz öpüyorum hepinizi sevgilerrrrrrrrr.........
slm mondschein insallah alisirsin,silamercan sana tsk bugün büyük konturol vardi babam hala hastanede bugün net bir karar verecekler babam istemiyor bilirsiniz kanton spital ögrencilerle dolu cogu insanlarida deneme tahtasi yapiyorlar ögrenin gördükleri icin o yüzden babam güvenipde yaptirmak istemiyor anjuyu bakalim ne olacak,annemide apantis diye ameliyata almislardi 5 yil önce kadinin karnini bastan asagiya yarmislarortadan bizim bildigimiz apantis cok kücük iki disislik birsey bunlar niye öyle yaptilar anlamadikyani buranin dr,güvenimiz yok hayirlisi bakalim ne olacak
slm mondschein insallah alisirsin,silamercan sana tsk bugün büyük konturol vardi babam hala hastanede bugün net bir karar verecekler babam istemiyor bilirsiniz kanton spital ögrencilerle dolu cogu insanlarida deneme tahtasi yapiyorlar ögrenin gördükleri icin o yüzden babam güvenipde yaptirmak istemiyor anjuyu bakalim ne olacak,annemide apantis diye ameliyata almislardi 5 yil önce kadinin karnini bastan asagiya yarmislarortadan bizim bildigimiz apantis cok kücük iki disislik birsey bunlar niye öyle yaptilar anlamadikyani buranin dr,güvenimiz yok hayirlisi bakalim ne olacak
isvicrede calismadim.Ama türkiyede calistim üniversite mezunuyum ben.buraya geldikten sonra calismadim once hos geldi hep calistigim icin sonra bebek oldu derken alti yil gecti iste su an is ariyorum ama cok zor.yardimlarinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?