canım çok teşekkürler yazdığın için acaba çok mu kiloluydu .Cok yakin bir arkadasim yapti.Ilk 4 hafta bayagi odemliydi.Simdi aradan 3 ay gecti memnun ama tam istedigim kadar incelme olmadi diyor
Hayir kilolu degil.62 63 gibi ama bacaklarindan hep komplexliydi. Bana kalsa boyle gayet guzel Ama kendisi hala bacaklarim kalin diyor.canım çok teşekkürler yazdığın için acaba çok mu kiloluydu .
süper canım çok çok teşekkür ederim tekrar.Hayir kilolu degil.62 63 gibi ama bacaklarindan hep komplexliydi. Bana kalsa boyle gayet guzel Ama kendisi hala bacaklarim kalin diyor.
Ama lipo sonrasi yanlardan bayagi inceldi.
Rica ederimsüper canım çok çok teşekkür ederim tekrar.
Bende hala yaptırmalı mıyım yoksa sporla olur mu düşüncesi arasında kaldım.Rica ederim
Bende ust kollarimdan komplexliydim. Lipo olali 5 ci haftam ama istedigim gibi olmamis. Hala bana kalin geliyor.
Ama sirt vé karin bolgem harika gozukuyor.
Tekrar kollara yaptirasim var ama hala agrisi gecmedi vé ikinci bir lipo icin ne kadar beklenilmeli bilmiyorum. Ancak 2 cide istedigim gibi olucak inaniyorum.
Türk kadınının çilesi ya bu basen :)yerini merkezini bilmem de ne diyet yaparsa yapsın dediğiniz gibi basenleri inmeyen bir öğretmenim vardı.bir gün bir geldi genç kız gibi biz şoklarda ne oldu nasıl oldu derken. dedi ki ozon yada oksijen tedavisi gibi bir tedaviden bahsetti lise yıllarındaydım o yüzden emin olamıyorum oralarda bölgesel birikme orada dolaşım bozukluğu nedeniyle olur tabi genetik yatkınlık daha da arttırır.
Canim sporla duzelicekse dene ama ben sanirim 3 yil ugrassam duzeltemezdim.Zaten bir sure sonra useniyoruz.Agriya gelince evet lipo benim de ilk hafta sirt vé karin bolgesi cok agridi. 2 gun hastanede kaldim.Bas donmeleri kalp carpintisi vé tansiyon dusuklugu yasadim.Bende hala yaptırmalı mıyım yoksa sporla olur mu düşüncesi arasında kaldım.
Ama baksana sen beğenmişsin diğer bölgeleri. Sporla da uğraş uğraş gitmiyor ama belki biz mi üşeniyoruz. Daha gayretli olsak gideblir mi acaba? Bide para vericez tabi o durum var.Bir de bazıları çok acılardan bahsetmiş. Sarkmalar demiş.
Daha güzel olaım derken evli kadın bide daha beter olmiyim diyorum..
Ya aslında zaten herkez kendine göre güel. Biim ki kaşınmak mı acab? :))
Geçmiş olsun öncellikle klasik liposakşınmı acaba ücret olarak ne ödediniz bilgilendirirmisiniz karın bölgesinde ağrı durumı nasıldıRica ederim
Bende ust kollarimdan komplexliydim. Lipo olali 5 ci haftam ama istedigim gibi olmamis. Hala bana kalin geliyor.
Ama sirt vé karin bolgem harika gozukuyor.
Tekrar kollara yaptirasim var ama hala agrisi gecmedi vé ikinci bir lipo icin ne kadar beklenilmeli bilmiyorum. Ancak 2 cide istedigim gibi olucak inaniyorum.
SagolunGeçmiş olsun öncellikle klasik liposakşınmı acaba ücret olarak ne ödediniz bilgilendirirmisiniz karın bölgesinde ağrı durumı nasıldı
Güle güle kullanın çok yüksek bir fiyatmış inşallah istediğiniz sonucu alırsınızSagolun
Klasik lipoydu
Evet ilk hafta sirt vé karin cok agridi.Ama degdi diyebilirim. Incecik bir belim var suan.Lipoy la birlikte sekillendirme de yapildi. Sadece lipo 2500 euro ama ben alinan yag popo vé bacaga enjekte istedim
4000euro odedim
Merhaba canım. Belin lipo öncesi kaç cm di ? Şimdi kaç cm e düştü ?Sagolun
Klasik lipoydu
Evet ilk hafta sirt vé karin cok agridi.Ama degdi diyebilirim. Incecik bir belim var suan.Lipoy la birlikte sekillendirme de yapildi. Sadece lipo 2500 euro ama ben alinan yag popo vé bacaga enjekte istedim
4000euro odedim
Bel cevrem 80 Di suan 72 ama hala yanaklarimda taraflarimda odem vé agri varMerhaba canım. Belin lipo öncesi kaç cm di ? Şimdi kaç cm e düştü ?
İncelme müthiş. Şimdi yavaşlayarak incelme 6 ay devam edecek. Hele bir de rejim yaparsan kilo da verirsin. Ben 2011 de oldum. 58 kiloydum şimdi 49 kiloyum. Belim 79 cm 'di. Şimdi 63 cm oldu. Ama çok dikkat gerekiyor. 50 yaşlarını aştım :) Genç kız fiziğim var. Sadece bacak içi lipo dan memnun kalmamıştım. 6 yıl sonra uyluk çok yumuşadı. Bir kaç ay önce oraları toplattırdım. Lokalle klinik ortamında incecik deri alındı. Öyle bildiğimiz germe değildi. Ama güzel oldu. Yalnız bacak içinde iz olayı kötü. Çok koyu kalıyor. Oralara ten rengi kalıcı makyaj düşünüyorum. Bunlar da benden bilgiler :)Bel cevrem 80 Di suan 72 ama hala yanaklarimda taraflarimda odem vé agri var
Yan silitlerim yazicagima yanaklarim yazmisim pardon duzelteyim.İncelme müthiş. Şimdi yavaşlayarak incelme 6 ay devam edecek. Hele bir de rejim yaparsan kilo da verirsin. Ben 2011 de oldum. 58 kiloydum şimdi 49 kiloyum. Belim 79 cm 'di. Şimdi 63 cm oldu. Ama çok dikkat gerekiyor. 50 yaşlarını aştım :) Genç kız fiziğim var. Sadece bacak içi lipo dan memnun kalmamıştım. 6 yıl sonra uyluk çok yumuşadı. Bir kaç ay önce oraları toplattırdım. Lokalle klinik ortamında incecik deri alındı. Öyle bildiğimiz germe değildi. Ama güzel oldu. Yalnız bacak içinde iz olayı kötü. Çok koyu kalıyor. Oralara ten rengi kalıcı makyaj düşünüyorum. Bunlar da benden bilgiler :)
İncelme müthiş. Şimdi yavaşlayarak incelme 6 ay devam edecek. Hele bir de rejim yaparsan kilo da verirsin. Ben 2011 de oldum. 58 kiloydum şimdi 49 kiloyum. Belim 79 cm 'di. Şimdi 63 cm oldu. Ama çok dikkat gerekiyor. 50 yaşlarını aştım :) Genç kız fiziğim var. Sadece bacak içi lipo dan memnun kalmamıştım. 6 yıl sonra uyluk çok yumuşadı. Bir kaç ay önce oraları toplattırdım. Lokalle klinik ortamında incecik deri alındı. Öyle bildiğimiz germe değildi. Ama güzel oldu. Yalnız bacak içinde iz olayı kötü. Çok koyu kalıyor. Oralara ten rengi kalıcı makyaj düşünüyorum. Bunlar da benden bilgiler :)
Merhaba. Bende gecen subat ayinda bacaklarimdan liposuction yaptirdim. Kilolu bir insan degildim ama genetik olarak ust bacaklarimin yaninda cikintilarim vardi. Spor fayda etmedi maalesef. Gittigim doktorlarda etmez dedi zaten. Onlari aldirdim. Beldende almis. Alinan yaglardan alt bacagimin ic taraflarina koydurdum. 3 saat kadar surmustu. Devlet hastanesinde oldum 1400 tl odedim. Bu parayi medikal magazasina oduyorsunuz. Ordan liposuction malzemeleri ve korse geliyor. Girilen yerlerde birer dikis atiliyor. 4 gun sonra aliniyor. Hastanede kalmadim. O gun eve ciktim. Iki ay korse kullaniyorsunuz. Kis mevsimine denk geldigi icin korse kullanmakta sıkıntı cekmedim. Iyiki olmusum kafaya cok takiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?