• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basen Nasıl Erir?

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
286
İstanbul
arkadaşlar 66.8den 62.2 ye düştüm bacaklarımda fazla incelme olmadı:(
basen baldır hepsi duruyor pantalon giydiğimde yakışmıyor ben bu basen ve baldırda nasıl çözüm blabilirim ya off
hedef 55.0:2::2:

bol su iç ve ınternette basen popo için egzersız hareketlerı var her aksam ewde de yapabılırsın bunları...
yuruyus yapma ımkanın varsa tempolu yuru...
umarım hedefıne ulasırsın...

internetten basen ve kalçe eritme hareketleri var. düzenli olarak yaparsan işe yarayabilir. bende 51,50 kilo olmama rağmen sadece basen ve popo çıkıntısı var. her akşam yatmadan önce egzersizleri yapıyorum. çok düzenli yaptığım söylenemez. bakalım ilerleyen zamanlarda görücem....

arkadşlar air climber step aleti basen için etkili mi hij duydnz mu?bunla ılgılı bısey...almayı dusunuorm da basenler yuzzunden:(

zayıfladığımız halde neden erimez sanki bu basenler anlamıyorum.biberiye yağını bende düşünüyorum acaba etkisi olur mu?basen ve poposu olanlar tatlıyı seven insanlarmış.sebze meyve gibi erimeyip basene depolanıyomuş o çok sevdiğim tatlılar:)tatlıdan da vazgeçemiyorum ama basenlerimde erisin istiyorum.

merhaba arkadaslar bende maalesef basenden muzderibim. gecen yıl düzenli spr ve diyetle hem 12 kg verdm hemde basenim erimişti.46 bedenden 42 bedene düstüm. suan hala 42 bedenm ama göbek olustu sporu bırakınca ve bacaklarm salık salık oldu. önereceginiz video var mı ? işim nedeniyle 2 gün 45 dk yürüyüs yapabiliyorum.

stepper aletini almıstım gecen yıl bende bayagı işe yaradı ama kac aydır hic bişi yapmıyorum baslamam lazım yine. bir de sanırım genetik bi yere kadar verebiliyorsn sonra gitmiyo yapısal durum yani. ama hiç yoktan iyidir . yapmakta fayda var:26:

bende bu konudan muzdaribim 10 kilo bile versem 7 si üstten gidiyo alt gene aynı. yalnız gunde 150 şer kere basen hareketleri yapıyodum 1 aydır basenlerimin aynı kaldığını sanıyodum sanki hep ustten gidiyo gibi geliyodu. sonra forumda bi arkadaşım ölçüp yap bidahakine dedi kızlar ve ben ölçtüm ölçmez olaydımya neyse:ssz: sonra sadece 2 hafta sonra tekrar ölçtüğümde 3 cm inceldiğini gördüm ve çok sevindim demekki duzenli hareket gerçekten işe yarıyor

bende bu konudan muzdaribim 10 kilo bile versem 7 si üstten gidiyo alt gene aynı. yalnız gunde 150 şer kere basen hareketleri yapıyodum 1 aydır basenlerimin aynı kaldığını sanıyodum sanki hep ustten gidiyo gibi geliyodu. sonra forumda bi arkadaşım ölçüp yap bidahakine dedi kızlar ve ben ölçtüm ölçmez olaydımya neyse:ssz: sonra sadece 2 hafta sonra tekrar ölçtüğümde 3 cm inceldiğini gördüm ve çok sevindim demekki duzenli hareket gerçekten işe yarıyor

canım hangi basen hareketlerini yapıyorsun peki? linkini paylasır mısın:emir_bebek:

canım hangi basen hareketlerini yapıyorsun peki? linkini paylasır mısın:emir_bebek:

yere yatarız once sağ bacak karına doğru çek bırak bu hareket her bacak için 50 şer kere. bide yana dönüyoruz tekrar bacağı karna çek bırak sadece bu kadar her akşam duzenli yapıyorum canım. işe yaramıyo sanıyodum ama yarıyomuş

sırf bu basenlerim yüzünden yıllardır ne dilediğim gibimini etek giyebildim ne de şort. değirmentaşı gibiler mübarek! gitmiyorlar :( kilo verdiğim zaman bile öylece duruyorlar, duvara vurmayı denedim, ama ona da zararlı diyorlar, işten dolayı spora da vaktim yok. olmadı biberiye yağını deneyeceğim ben de.

yere yatarız once sağ bacak karına doğru çek bırak bu hareket her bacak için 50 şer kere. bide yana dönüyoruz tekrar bacağı karna çek bırak sadece bu kadar her akşam duzenli yapıyorum canım. işe yaramıyo sanıyodum ama yarıyomuş

cook tsk cnm denemekte fayda var . :40:

Back
X