• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basenler.......

basenlerin kesin çözümü yürüyüş... ben geçen düzenli olmasa da 2 hafta boyunca yürüdüm. basenlerimde belirgin düzleşmeler oldu
tekrar başlayacağım diyorum hep kalıyo başlayım bari konuyu gördüğüm iyi oldu :1:
bir de makas hareketi ve popo kaldırma hareketleri var onlarda çok işe yarıyor

basenlerin kesin çözümü yürüyüş... ben geçen düzenli olmasa da 2 hafta boyunca yürüdüm. basenlerimde belirgin düzleşmeler oldu
tekrar başlayacağım diyorum hep kalıyo başlayım bari konuyu gördüğüm iyi oldu :1:
bir de makas hareketi ve popo kaldırma hareketleri var onlarda çok işe yarıyor
ben de yürüyüş yapıyorum ama sanki o bölge çalışmıyormuş gibi geliyor bana ...ya benim basenlerim yandan çok çıkık nefret ediyorum ya.... ayrıca bacak hareketlerini yaparken de çok yoruluyorum her gün düzenli yapamıyorum...bazıları popoyu duvara vurmaktan bahsetmiş gerçekten etkili mi ve zararı var mı ????

ben de yürüyüş yapıyorum ama sanki o bölge çalışmıyormuş gibi geliyor bana ...ya benim basenlerim yandan çok çıkık nefret ediyorum ya.... ayrıca bacak hareketlerini yaparken de çok yoruluyorum her gün düzenli yapamıyorum...bazıları popoyu duvara vurmaktan bahsetmiş gerçekten etkili mi ve zararı var mı ????

bir ara denemiştim ben onu basenlerimi duvara vuruyordum 150 şer kere :9: iyi geldiği kesin ama bir süre sonra o bölgede hasar oluyormuş fazla yapmadım bıraktım. benimde çok çıkık sabahları 40 dk spor yapıp eve gelince attığını hissediyordum baya.

Son düzenleme:
Yürüyüs. Gobek de dahil heryeri inceltmeye birebir... düzenli olarak yürümeni tavsiye ederim. Özellikle sabahları 45er dk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de onu diyecektim şimdi, duvara vurmak çok etkili.. ama hasar olmaması açısından aralıklarla yapmak gerekiyor :))

bir ara denemiştim ben onu basenlerimi duvara vuruyordum 150 şer kere :9: iyi geldiği kesin ama bir süre sonra o bölgede hasar oluyormuş fazla yapmadım bıraktım. benimde çok çıkık sabahları 40 dk spor yapıp eve gelince attığını hissediyordum baya.

ben de haftada 3 gün 4 km falan yürüyorum ama hiçbir yerim ağrımıyor hamlanmıyorum .....duvar meselesi de uzun vadede zarar verir diye deneyemiyorum...valla atanırsam eğer o bölgedeki yağları aldıracam kurtulacam :40:

Basenlerinden çok çekmiş yeni Kurtulmuş biri olarak kesin çözüm liposuction... Ben sporda yaptım yürüyüş yillaarddiiir yaparım çünkü çok keyif alırım yurumekten terapi gibi geliyor bana. Hergün 1 saat muhakkak yürürum ama vücut yapında basen genişse malesef bir miktar kuculsede dümdüz basenlerinden olmuyor. Ama basenleri eritmek icin özel hareketleri hiç denemedim. Belki onlar ise yarar

Yürüyüş kesinlikle. Eritti basenlerimi

gerçekten mi yaaa :53: bana böyle sizin gibi örnekler lazım ki inanarak yürüyeyim hatta koşayım :52: sizinde poponuzun yanında hafif bir çukur onun aşağısında da bir çıkıntı var mıydı ??? ne kadardı kalçanız ne kadar oldu ayrıntıyla anlatın lütfen bir umut ışığı yakın bana :40:

Basenlerinden çok çekmiş yeni Kurtulmuş biri olarak kesin çözüm liposuction... Ben sporda yaptım yürüyüş yillaarddiiir yaparım çünkü çok keyif alırım yurumekten terapi gibi geliyor bana. Hergün 1 saat muhakkak yürürum ama vücut yapında basen genişse malesef bir miktar kuculsede dümdüz basenlerinden olmuyor. Ama basenleri eritmek icin özel hareketleri hiç denemedim. Belki onlar ise yarar

bende ileride onu yaptırmayı planlıyorum canım zira bu yağ birikintilerini kendim eritemiycem ne yersem orda birikiyor belim ince basenlerim aldı başını gitti...nasıl bir uygulama ? lokal anestezi mi yapılıyor ? hastanede yatıyor musunuz ? ne kadar ücret ödediniz ? tekrar oluştu mu ?

Ben göbek kısmından sorun yaşıyorum. Can simidi mübarek. Denize düşsem boğulmam :( yürüyüşte yaptım bir saat yürüdüm ama pek fayda görmedim gerçi haftalarca yürümedim

💙❤️

Oryantel yapın. Açın mezdeke roman havası aynanın karşısında oynayın. Üst bedenim gayet ince ancak basen kalça bacak dolgun bi hatundum. Tamamen keyif için yaptığım oryantal sonucu harika bi fiziğe kavuştum.

Son düzenleme:
Oryantel yapın. Açın mezdeke roman havası aynanın karşısında oynayın. Üst bedenim gayet ince ancak basen kalça bacak dolgun bi hatundum. Tamamen keyif için yaptığım oryantal sonucu harika bi fiziğe kavuştum.

ne kadar sürede etkisini gördünüz ? zira asenaya rakip olacak kadar uzun vadeli çalışma noktasında sabır gösteremem de ben :52:

Ben göbek kısmından sorun yaşıyorum. Can simidi mübarek. Denize düşsem boğulmam :( yürüyüşte yaptım bir saat yürüdüm ama pek fayda görmedim gerçi haftalarca yürümedim

💙❤️

canım ya göbek hareketleri bana çok kolay geliyor onlarda sorun yok da basen hareketleri beni öldürüyor ...ben mekik çekiyordum ama ortada katlanırken bacaklarımı da karnıma çekiyordum göbeğim dümdüz olmuştu

Hadi ya süpermiş. Peki günde kaçtane mekik çektin ve ne kadar süre devam ettin?

💙❤️

Valla 1 ay bile değildi. Universitede yaz donemiydi. Can sıkıntısından boşluktan oynuyordum. Müthiş kilo verdim. Ne selülit ne çatlak hiçbişey olmadı. En yakın arkadaşım 'sen zayiflamamissin resmen incelmissin' demişti. Cidden deneyin farkı goreceksiniz.

Hadi ya süpermiş. Peki günde kaçtane mekik çektin ve ne kadar süre devam ettin?

💙❤️

canım 30 ar kere 2 set yapıyordum ama 1 sene falan yaptım yani ....sen de gün içinde boşluk bulduğun anlarda dene bence ...göbeğim tahta gibi dümdüz olmuştu tam ortada başınla dizlerin birleşsin

Valla 1 ay bile değildi. Universitede yaz donemiydi. Can sıkıntısından boşluktan oynuyordum. Müthiş kilo verdim. Ne selülit ne çatlak hiçbişey olmadı. En yakın arkadaşım 'sen zayiflamamissin resmen incelmissin' demişti. Cidden deneyin farkı goreceksiniz.

iyiymiş 1 ay :34: denemek güzel olur teşekkürler

Tamam canım denıycem. Bende yapıyorum arada ama hiç ilerleme görmüyorum. Beni gören tanımasa hamile sanar ya. Bi göbeğim sıkıntı basenim yok bişeyim yok. Düğünümede az kaldı :(

💙❤️

Back
X