Ayni seyi bende düşünüyorum hep![]()
basenlilerde gönüller ve beyinler bir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyi bende düşünüyorum hep![]()
basenlilerde gönüller ve beyinler bir![]()
![]()
![]()
Çok param olursa aldırcem onları![]()
aynen atanırsam modern yöntemlerle kurtulacam onlardan![]()
arkadaşlar basenleri olup da sporla ya da başka yöntemlerle eriten var mı ?
Kac para ki kız :-D
arkadaşlar basenleri olup da sporla ya da başka yöntemlerle eriten var mı ?
Plates + her plates yapıp duşta bacaklara buz gibi su tut çıkmadan hem sıkılaşır hem sertleşir![]()
Kesinlikle squat! Squat challenge diye yazın google'a, çıkan programı yürüyüşe artı olarak her gün uygulayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh ahh konuyu görünce hemen tıkladım benimde basenlerimde sıkıntı var ve işin kötüsü bizde genetik annem ablam akrabalar basenliyizdir eskiden diyetisyene ve spora gidip zayıflamıştım basenlerde biraz erimişti yine vardı ama şimdi hiç çabam yok eritmek kilo vermek gibi ama kılomdan çok şikayetçiyim 164 boyum var 69 kıloyum ustum ince 36-38 giyerim ama basen L XL giydiğimi bilerim çok kötü![]()
Ahh ahh konuyu görünce hemen tıkladım benimde basenlerimde sıkıntı var ve işin kötüsü bizde genetik annem ablam akrabalar basenliyizdir eskiden diyetisyene ve spora gidip zayıflamıştım basenlerde biraz erimişti yine vardı ama şimdi hiç çabam yok eritmek kilo vermek gibi ama kılomdan çok şikayetçiyim 164 boyum var 69 kıloyum ustum ince 36-38 giyerim ama basen L XL giydiğimi bilerim çok kötü![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toplu popoluları görünce çoooooookkk üzülüyorum halime
![]()
![]()
![]()
![]()
benim de üst ince alt free takılıyor
![]()
Sende kendimi gördüm canm aynı ben gibisin yaaa![]()
Napıcaz bilmiyorum![]()