• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basenler.......

Kesinlikle squat! Squat challenge diye yazın google'a, çıkan programı yürüyüşe artı olarak her gün uygulayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar basenleri olup da sporla ya da başka yöntemlerle eriten var mı ?

Ahh ahh konuyu görünce hemen tıkladım benimde basenlerimde sıkıntı var ve işin kötüsü bizde genetik annem ablam akrabalar basenliyizdir eskiden diyetisyene ve spora gidip zayıflamıştım basenlerde biraz erimişti yine vardı ama şimdi hiç çabam yok eritmek kilo vermek gibi ama kılomdan çok şikayetçiyim 164 boyum var 69 kıloyum ustum ince 36-38 giyerim ama basen L XL giydiğimi bilerim çok kötü :50::50::50:

Kesinlikle squat! Squat challenge diye yazın google'a, çıkan programı yürüyüşe artı olarak her gün uygulayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

araştırdım benim ara sıra yaptığım oturup kalkma hareketi çıktı :52: bazen yapıyorum canım evet çok etkili ama devamlı hale getirmiyorum

Ahh ahh konuyu görünce hemen tıkladım benimde basenlerimde sıkıntı var ve işin kötüsü bizde genetik annem ablam akrabalar basenliyizdir eskiden diyetisyene ve spora gidip zayıflamıştım basenlerde biraz erimişti yine vardı ama şimdi hiç çabam yok eritmek kilo vermek gibi ama kılomdan çok şikayetçiyim 164 boyum var 69 kıloyum ustum ince 36-38 giyerim ama basen L XL giydiğimi bilerim çok kötü :50::50::50:

Sende kendimi gördüm canm aynı ben gibisin yaaa :50:

:43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: toplu popoluları görünce çoooooookkk üzülüyorum halime :43: :43: :43: :43: :43: benim de üst ince alt free takılıyor :47:

:43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: toplu popoluları görünce çoooooookkk üzülüyorum halime :43: :43: :43: :43: :43: benim de üst ince alt free takılıyor :47:

Hem nasıl ya :18: zayıfladım zamanında sporada gittim kılo verdim basenim 2 cm gitti giden yüzden üstten gidiyor yüzüm simsiyah oluyor birde çocuk doğursam aman yarebbim :47: :50:

Back
X