- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Algida seçicilik sen basenlerin geniş olduğu için herkes bakıyor saniyorsunkızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
Çok zayıfım ve zayıf kadın her istediğini giyemiyor. Olmuyor yakışmıyor yani. Yine vücut tipimize uygun olanı seçerek giyinmemiz gerekiyor.Aynen öyle zayıf kadın her istediğini giyer ve giyerken de rahat olur kalıbı var kafamda hslbuki insanların kaç sn. lik bakışını umursamamak lazım işte
aynen ama işte spor ve sağlılkı beslenme gerekiyor sporu düzüenli yapmak lazım
yani azmetmek lazım sporu bıraktığınız oldu mu hiç ben istikrar sağlamıyorumSpor ile ben aradaki farkı bir bedene düşürmüştüm.Sıkılastigim için de popom ve bacaklarım da çok guzel görünüyordu.Hafif tempo koşu üstüne pilates yaptım 2 güne bir.Simdi çocuk doğurup patatese döndüm ama olsun.Yoksa sadece diyet ile veya dua ederek o basenler asla gitmiyor
Ahuu seni çok kıskandım. Basen ve ince bele bayılırım. Bende de maalesef hiç basen yokb
boyum 1 66 kilom 64 bazen 67 ye kadar çıkıyor
Takıntı yapmışsınız gayet normal bi alt beden. Lütfen bedeninizi sevin gayet iyi bir boy kilonuz var, hayır kilo alsanız da böyle takmanıza gerek yok o ayrı da, şu an normal bi bedeni takıyorsunuz kafanıza. Eğer çok düşündüğünüz bir şeyse yanlış diyetler sporlar uygulamanıza aç kalmanıza sebep olacak düzeydeyse bununla ilgili profesyonel görüş de alabilirsiniz, beden dismorfik bozukluğa dönüşmesinAlt bedenim 40
Pilates yaparak ve proteini azaltarak popo ve besenleri küçültebilirsiniz..Kalçalarım da varbasenle kalça aynı şey değil
Basen bence kadını çekici gösteriyor. Özellikle etek giyince daha hoş duruyor kendinizle barışık olunkızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
Normal kiloda iseniz ,sadece basen var ise kıyafetinizden pırtlıyorsa estetik doktorları bunu çözüyorlar..kızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden