Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim eve atabilirsinMalesef evde spor yapılmıyor bende aldım eve spor aletleri bi kenarda duruyo nereye atsam diye düşünüyorum, keşke spor salonuna yazılabilsen, insan hem para verince gideyim diyor hemde stres atasın ruhen de iyi gelir.
Leslie 4 mile her gun, basen masen kalmaz.
Etkisini ne kadarda gösteriyor
Boyun ve kilon orantılı aslında ben de benzer durumdayım, cildim Eds sendromu denilen genetik bir durumdan dolayı çok yumuşak ve esnek, kas yapım da güçsüz olduğundan evde pilatese başladım. 2. Ayı bitirmek üzereyim ve baya sıkılaşma oldu, beslenmemi de değiştirdim. Temiz besleniyorum, tatlı, fast food, işlenmiş gıdalardan uzak duruyorum. Youtube'da farklı fitness ve pilates videoları var ben Blogilates videolarını yapıyorum, Leslie var bir de arkadaşların dediği gibi. Dene bence bunları, bol da protein ye ki kasların güçlensin hafif atıştırmalık, kahvaltılık tarifleri paylaşıyorum blogumda, bilgilerimden ulaşabilirsin. bol şanslar :)
Kilo cok fazla olmadigi icin 1 ayda sekillenir diye dusunuyorum daha hizli sonuc icin pilates ekleyebilirsin her gun leslie, haftada 3 gun ebru salli skinny videolari. bu arada fazla yag tuketmek basen yapar yagsiz beslenme popo ve baseni karbonhidrati kesmek gobegi kucultur