Basenlerim..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
Basenlerim var..
Spor salonuna gitme ihtimalim yok..
Derim yumuşak..
Fit bi görüntüm yok..
Kendimi kötü hissediyorum..
Çok kötü hissediyorum..
Ruhende sıkıntılarım var..

Basen kotu gozukmuyor kalcayla orantiliysa. Spor yapabilsen iyi olur aslinda. Ruhende iyi hissediyor insan kendini.

jessica smith di galiba videolari guzel..evde spora basla o vakit..karbonhidrati kes..zeytinyagi kullan sadece..bol bol da su ic..

Malesef evde spor yapılmıyor bende aldım eve spor aletleri bi kenarda duruyo nereye atsam diye düşünüyorum, keşke spor salonuna yazılabilsen, insan hem para verince gideyim diyor hemde stres atasın ruhen de iyi gelir.

canim benimde basenler cok fazla ama yavas yavas eriyorlar artikk
aksam yemegini hafif gecir ve youtubeden leslie 2 miles yaz onu yap.. bende böyle yaparak erittim

Arkadasim alete gerek yok..vucut gelistirme konusunda uzman olanlarin soyledigi bi laf var..en iyi spor aleti vucudunuzdur diye...mesela squat aletsiz yapiliyo..mekik aletsiz yapiliyo..daha bunun gibi bissuru hareket var videolari var...sadece alet olarak plates bandi oneriyorum ..20 milyon sadece..bununla her tarafini calistirabilirsin...

Malesef evde spor yapılmıyor bende aldım eve spor aletleri bi kenarda duruyo nereye atsam diye düşünüyorum, keşke spor salonuna yazılabilsen, insan hem para verince gideyim diyor hemde stres atasın ruhen de iyi gelir.
Bizim eve atabilirsin :KK53:

Simit denilen yerlerimde var..
Yüzümde kare yüz şekli gibi bişey..
Ruhende kötüyüm kendimi hiç hoş hissetmiyorum..

Boy:1,63
Kilo: 53-54
Ama çok duruyor bende :KK43:

Boyun ve kilon orantılı aslında ben de benzer durumdayım, cildim Eds sendromu denilen genetik bir durumdan dolayı çok yumuşak ve esnek, kas yapım da güçsüz olduğundan evde pilatese başladım. 2. Ayı bitirmek üzereyim ve baya sıkılaşma oldu, beslenmemi de değiştirdim. Temiz besleniyorum, tatlı, fast food, işlenmiş gıdalardan uzak duruyorum. Youtube'da farklı fitness ve pilates videoları var ben Blogilates videolarını yapıyorum, Leslie var bir de arkadaşların dediği gibi. Dene bence bunları, bol da protein ye ki kasların güçlensin :KK66: hafif atıştırmalık, kahvaltılık tarifleri paylaşıyorum blogumda, bilgilerimden ulaşabilirsin. bol şanslar :)

Etkisini ne kadarda gösteriyor

Kilo cok fazla olmadigi icin 1 ayda sekillenir diye dusunuyorum daha hizli sonuc icin pilates ekleyebilirsin her gun leslie, haftada 3 gun ebru salli skinny videolari. bu arada fazla yag tuketmek basen yapar yagsiz beslenme popo ve baseni karbonhidrati kesmek gobegi kucultur

Boyun ve kilon orantılı aslında ben de benzer durumdayım, cildim Eds sendromu denilen genetik bir durumdan dolayı çok yumuşak ve esnek, kas yapım da güçsüz olduğundan evde pilatese başladım. 2. Ayı bitirmek üzereyim ve baya sıkılaşma oldu, beslenmemi de değiştirdim. Temiz besleniyorum, tatlı, fast food, işlenmiş gıdalardan uzak duruyorum. Youtube'da farklı fitness ve pilates videoları var ben Blogilates videolarını yapıyorum, Leslie var bir de arkadaşların dediği gibi. Dene bence bunları, bol da protein ye ki kasların güçlensin :KK66: hafif atıştırmalık, kahvaltılık tarifleri paylaşıyorum blogumda, bilgilerimden ulaşabilirsin. bol şanslar :)

Yurtta kalıyorum..
Peki ne kadar etkili yapablirim..
Benim ruhumda hantal şu sıralar..
Valla çok kötü hissediyorum..
Yaşın daha 19ken böyleyim..
:KK43: :KK43: :'(

Kilo cok fazla olmadigi icin 1 ayda sekillenir diye dusunuyorum daha hizli sonuc icin pilates ekleyebilirsin her gun leslie, haftada 3 gun ebru salli skinny videolari. bu arada fazla yag tuketmek basen yapar yagsiz beslenme popo ve baseni karbonhidrati kesmek gobegi kucultur

Ekmek hiç yemem neredeyse..
Cips kola türü şeyler mağlum öğrenciyim tüketirim yani..
Ama göbişim basenim simidim yadigar bana 3 yıldır azıyla çoğuyla var..
Bi ara belim çok çok inceydi baya yani sonra oda bünyeye uyum sağladı :KK43:

Bu arada soylemeden gecmek istemedim, sporu da diyeti de fazla abartmayin, ben takinti yaptim yillarca her gun 3-4 saat spor yaptim, su an yag oranim % 10 ve bu durum vucut dengemi bozmus durumda, regl olamiyorum mesela (saglikli bir kadinin yag orani % 20-31 arasi olmali) yag oranimi arttirmak icin yagli kuruyemisler onerdi doktorum, haftaya tekrar olcum yaptiricam 15 lere cikmasi gerekiyor en azindan...
yani her sey dozunda guzel, vucudun kas ve su gibi yaga da ihtiyaci var.

X