Basenlerim:(

cips yiyeceğinize mesela kuru erik incir yada kayısı yiyin . birde beyaz leblebi kalorisi düşük . canınız atıştırma istiyorsanız bunu yapın .bir tabak yapın yiyin az kalorili atıştırmalıklar . ben öyle yapıcam ..

Inş ulaşırsın neler yapıyorsun peki spor olarak uygular için diyet var mi
diyete yeni başladım . spora başlamadım henüz ama başlıcam . yarın başlarım .pilates videoları var başlıcam ..spor salonuna yazılamam çalışıyorum vaktim yok artık evde .

Ip atlamayı denedim günde 100 tane atladım...gatladım...gönek atarak zayıfla nur mi acaba yada temizlik yaparak:)))
dizlerinde bi problem yoksa ip atlamayı ihmal etme tüm vücudu sıkılaştırıyor çok etkili:spor:
zumba videolarına bakabilirsin çok etkili oda ablam zumba ve diyetle 8 kilo vermişti

diyete yeni başladım . spora başlamadım henüz ama başlıcam . yarın başlarım .pilates videoları var başlıcam ..spor salonuna yazılamam çalışıyorum vaktim yok artık evde .
Benim de ders çalışmam lazım bide uyudukça uyuyasın geliyor: (((( bende baslamaliyim

Benim de ders çalışmam lazım bide uyudukça uyuyasın geliyor: (((( bende baslamaliyim
evet ama hareket lazım . sırf diyetle sadece zayıflıyorsun sıkılaşma olmuyor . o yüzden iki taraftan darbe indirmek lazım kilolara yağlara :spor::spor:

yazmadan duramadım bende 2 sene önce bu yaşta ve bu kilodaydım tamda yılın bu zamanlarında başladım diyete ve 2 ayın sonunda 20 kilonun çoğunu vermiştim umarım bu tesadüf tarihler senide motive eder:KK68:
Hemen yazae misin ne yaptin yaptın da bu muhteşemli gi kazandın :110:

Hemen yazae misin ne yaptin yaptın da bu muhteşemli gi kazandın :110:
canım benim istemek çok önemli ben artık kilolu olmaktan bıkmıştım ve çok kararlı başladım spor salonuna yazıldım abur cuburu yemedim süt ve yoğurt çok tükettim ayrıca tavuk bol su içtim sonuç -20 kilo oldu daha vermek istediğim 9 kilo var

toplamda 4 5 ay sürdü canım ama büyük kısmını ilk 3 ayda vermiştim
Oooo 20 kilo süper ya bu akksam tam kilo vermeye kararıydın kendimi tutup dikkat edecektim salondan çat çat ses geliyor bir baktım çekirdek yiyorlar hemen bende oturdum yedim bir baktım masada pasta var hemen atıldım onuda yedim 1 bardak fanta içtim şimdide ilacımı içip uzandım :110::kızgın:

Back
X