Basenlerimi ve göbeğimi yok ettim!

kokosmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
65
11
Merhaba arkadaşlar.Vücudum armut tipinde.ama göbek almış başını gidiyordu ve basenlerim iyice genişledi armut fiziğinin sexyliğinden çok uzakta bir hal almıştı fakat 1-1,5 ayda istediğim vücuda ulaştım.
İlk önce kesinlikle ve kesinlikle Burger,mcdonals ve kfcden uzak duruyoruz! ekmek yemek yok tuz yok şeker yok.(arada tatlı kaçamaklar oluyor tabi :) )
Egzersiz programımız şu >>> İlk önce bacakları çalıştırıyoruz.Bacaklar için en önemli hareket;squat hareketidir.Yorulmuş bir vücutla egzersizi yapamayız o yüzden ilk basen kalça en son karın mide ve bel bölgesini çalıştırıyoruz.
Egzersiz Çok tekrar YAVAŞ olması lazım. Eğer az tekrar ve hızlı yaparsak kas kütlesini arttırırız.Ağırlıklarda orta seviyede olmalı.

BASEN BÖLGESİ İÇİN>> Youtube'a 8min buns yazın.o video çok ideal ve selülitlere birebir 8 Minute Buns - YouTube
3 dakika dinleniyoruz sonra bu egzersizi yapıyoruz The Scarlett Johannson Best Butt Workout - The Sarah Fit Show - YouTube basen bölgesini forma sokuyor:)

KARIN BEL BÖLGESİ İÇİN>> 8 Min Abs - YouTube bu videoyu yapıyoruz 30 saniye dinlendikten sonra bel çalışıyoruz
Bel için 5 Minute Waist Slimmer Workout with Denise Austin - YouTube hareketi yapıyoruz bitiriyoruz
EGZERSİZDEN 1 SAAT ÖNCE YEMEK YİYORUZ.GÜNDE 2 LT SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUZ.Ben sonuç aldım umarım sizde alırsınız kızlar :)
Squat hareketinii eklememişim tekrar ekliyorum.Bu biraz daha farklı ama kesinlikle işe yarayan bir squat yöntemi:)
Lower Body Workout Exercises : The Squat Jump Exercise - YouTube egzersiz 1dakikada başlıyor bunu 15 tekrar yapıyoruz:)
 
Son düzenleme:
bu 8.dakikalık videonun basen kalça dışında karın içinde hazırlanmış olanı var gerçekten etkili videolar tesekkurler paylasım için ölcülerin nedir ayrıca yaşını boyunu ve kilonuda merak ettim :)
 
Peki bedenin kaç ve popondan memnunmusun canım?

Buraya yazmamam gerektiğini biliyorum canım ama bana bugün parfüm sormuşsun özelden, ben henüz özel atamıyorum. Parfüm konusunda da bi gönderin yok diye seni burada buldum, oraya bi yorum yazarsan sana ordan cevap vereyim, arkadaşlar kusura bakmayın :s
 
bedenim 38. ama değişiyor mesela elbisede 36 giyebiliyorum yada bazen pantolonda 40 kalıba göre değişiyor.altım 38 üstümede M beden giyiyorum canım,popomdan memnumum aslında daha büyümesini isterim iri kalçalaraa bayılıyorummmmmmm:)

Teşekkür ederim tienen :)
 
Armut tipi vucutta basen olur popo olmaz ki . olamaz yanı cunku sırt ve popsu dumduz ıner . sporla vucut seklınızı nasıl degıstrdınız popyu hangı hareketle yaptınız yanı ?.. boyle bı sorunum yok çok sukur . ama bı cok arkım bu dertten muzdarıp onlara anlatayım :)
 
bedenim 38. ama değişiyor mesela elbisede 36 giyebiliyorum yada bazen pantolonda 40 kalıba göre değişiyor.altım 38 üstümede M beden giyiyorum canım,popomdan memnumum aslında daha büyümesini isterim iri kalçalaraa bayılıyorummmmmmm:)

Teşekkür ederim tienen :)

Ben de!!! ya böyle bedenim 36-38 kalçam kocaaamaaann olsun istiyorum çok sexy bence.Ama kalça büyüdükçe bacak da kalın oluyor basen oluyor falan. Ben bacaklarım ince olsun istiyorum sonra koca bi popo :KK52: Ben de araştırcam artık. Kilo verirken popoyu kaybetmeden hatta büyüterek verme konusunda bilgin varmı canım?? Bu çok güzel işte :KK49:
 

Eklentiler

  • $bu.jpg
    $bu.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 333
nicki minajınki bana çok yapma geliyor poposu ünlülerin bazıları hatta bazı kadınlarda brezilyalı poposuna sahip olabilmek için kalçasına bile silikon taktırıyormus ne kadar doğru bilemem :KK70:
 
Boyum 1.60 ve 52,5 kiloyum benim basen ve popo çevrem biraz genişlemeye başladı geçen sene 48-49 kiloda seyrederdim. Egzersiz yapmaya başlasam iyi olacak yoksa bu basenler alıp başını gidecek. Geçen sene olan hiç bir pantolunum olmuyor yahu.:KK8:
 
Son düzenleme:
Yüksek ağırlıklarla sadece popo çalıştım.Ama 5 10 kilo değil 25 30 kilo barlarla çalıştım.Kalçadaki glutes maksimus kasları vardır adını doğru mu yazdım emin değilim.O kaslar çok dayanıklıdır ve poponun genelini etkiler.O kasları çalıştıracak hareketleri yaptım ama popo büyütmek için o bölgenin kupkuru olmaması lazım mesela 3 kilo aldım ben ama sağlıklı aldım bol proteinle yağla değil :)
bu hareketlerle basenlerimi inceltince popom zaten daha ortaya çıktı :)
 
bu kas işte arkadaşlar poponun genel kısmını etkiler gluteus maksimus kasını çalıştıracak spor yapın ama az tekrar çok ağırlıkla şişirin! ilk önce kaldırabildiğiniz kadar 15 setten başlayabilirsiniz
 

Eklentiler

  • $gluteusmax.jpg
    $gluteusmax.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 100
X