Başı taşla ezilen genç, Berkin Elvan gibi sahiplenilmedi

Bugün ne çok yapmayın demeye başladım bu bölümde
Bu gece şenlik mi çıkacak dersiniz?

berkine yazık eden ailesiydi çok üzülmüştüm ÇOCUK olduğu için

ama nasıl kıyaslama yapıyorsunuz

nası bi vicdan taşıyorsunuz pesss !!!

Burda hudaparliyi geziciler niye sahiplensin hudapar ne idugu belirsiz diyip Bir sonraki msjinizda ee kimse hizbullahciydi zaten demiyor diyorsnz.diyip te demedim demek bu olsa gerek

Berkin icin de cok uzuldum elbet.burda da yazmistm hatta.eyleme katilmis olsa da o da cocuktu daha yasamasi gereken cok seyi vardi.bazi kesimler gibi ölüyu ayirteden zihniyete sahip deglim cok sukur..

Özür dilerim o zaman önyargı ile yaklaşmışım affedin lütfen kırıcı olduysam :)

Burda hudaparliyi geziciler niye sahiplensin hudapar ne idugu belirsiz diyip Bir sonraki msjinizda ee kimse hizbullahciydi zaten demiyor diyorsnz.diyip te demedim demek bu olsa gerek
Evet çünkü hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum ve geziyle en ufak bir alakası yok.Dolayısıyla bu gencin de geziyle en ufak bir alakası yok bu yüzden gezicilerin sahiplenmesi beklenemez.Ve yine evet hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum olmasına rağmen kimse bu genç hakkında şaibeli yorumlar yapmıyor bazılarının Berkin'e yaptığı gibi.Ben demek istediğimi açık açık diyorum zaten çekinecek birşey yok merak etmeyin.

gezi ne idüğü belli yani. hani nerde gezi ruhunuz . geziciler sahiplense ne olur sahiplenmese ne olur. duamızı yolladık kardeşimize .

Yazida gezicilerin berkine sahip cikildigi yaziyo.
Ben gezicilerinde rol olarak sahip ciktigini düsünüyorum. Sözde sahip cikiyormus gibi yapip amac ortaligi karistirmakti. Yani yasine ayni seyi yapmamalari gayet normal, cünkü o gezici degildi.

Mekanı cennet olsun . Masum kanı , bir degil binlerce kişinin eline bulaştı .
Kanın her iki cihanda yerde kalmasın .

Maalesef geride ailesine tarifi imkansız büyük bir acı kaldı . Allah bol sabır , dayanma gücü versin .

Gezicileri eleştireceğinize neden geziciler kadar olup sahip çıkamıyoruz diye düşünün isterseniz ?
Geziciler kendi davalarına sahip çıktı(desteklemiyorum)
Madem bu sizin davanız siz sahip çıkın gezicilerden medet ummak çok saçma...

Hatta gelin beraber sahip çıkalım!

neden gezicilere "sahiplenmiyorsunuz" şeklinde tepki gösterildiğini anlamadım ben burada. geziciler ne alaka?

bu olayların çıkacağını öngöremeyen, önlem alamayan, masum insanların böyle vahşice öldürülmesine bir anlamda sebep olan sevgili devlet yöneticilerimize tepki gösterilmesi gerekmez mi?

yani bu olay nasıl gezicilere bağlandı gerçekten anlamak güç!

Uzun uzun bakmayın TANIYAMAZSINIZ.

O Diyarbakırlı, Kürt kökenli bir Müslüman, adı "YASİN" olduğu için hain medyada göremediniz. Yasin Börü'nün elinde molotof yoktu.
O, kurban eti dağıtırken; pkklı caniler tarafından önce silahla vuruldu, sonra boğazını kesmeye çalıştılar. Dakikalarca bıçaklayıp 3. kattan attılar. Yerde üzerinden araba ile geçtiler. En sonunda başını taşla ezerek öldürdüler..
Polis taşlarken yaralanarak girdiği koma sonrası ölen Berkin Elvan'ın adını günlerce ekrandan düşürmeyen hain medya şimdi neden sessiz ? Ölen kişi kendilerinden olmadığı için mi ? Kendilerinden olmayana insan gözüyle bakmadıkları için mi ? Neden görmüyorsun bunu Kılıçdaroğlu ? Berkin gibi cenazesi Cemevinden kaldırılmadığı için mi ? Erhan D.

Belki de bu olaylar bilerek çıkarılıyor. Biilerinin siyasi rant sağlaması için.

Allah rahmet eylesin...

neden herkes geziciler(?)den medet umar oldu acabaaaaa gezi olayı gerçek bir serzenişti ve ruhu bambaşkaydı...
Herkesin fikrine saygı duyarım sorgularım merak ederim o yüzden şu gezi ruhu dediğini anlamıyorum ve gerçekten merak ediyorum. Nedir?Küçümsemiyorum kesinlikle deadly. Şimdi burada sanırım yasak bu konu üzerine konuşmak ama ciddi ciddi merak ediyorum inanmak istiyorum bu kadar üzerine durulan bir mevzu. Bir imkan bulup Hacı nedir yani diyip karşılıklı tartışasım var bu gezi ruhunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…