- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Allah Allah saçmalığa bak,"Hüda par" lı genci Geziciler neden sahiplensin?Hüda Par'ın ne idüğü belirsizliği bir yana,Geziyle ne alakası var bu olayın?Amaç Gezicilere bulaşmak olunca dam üstündeki saksağanın beline kazmayı vurursunuz...
Ölen kim olursa olsun Allah rahmet eylesin tabi ki.Gencecik bir hayat soldu
Burda hudaparliyi geziciler niye sahiplensin hudapar ne idugu belirsiz diyip Bir sonraki msjinizda ee kimse hizbullahciydi zaten demiyor diyorsnz.diyip te demedim demek bu olsa gerekAllah Allah saçmalığa bak,"Hüda par" lı genci Geziciler neden sahiplensin?Hüda Par'ın ne idüğü belirsizliği bir yana,Geziyle ne alakası var bu olayın?Amaç Gezicilere bulaşmak olunca dam üstündeki saksağanın beline kazmayı vurursunuz...
Ölen kim olursa olsun Allah rahmet eylesin tabi ki.Gencecik bir hayat soldu
Berkin icin de cok uzuldum elbet.burda da yazmistm hatta.eyleme katilmis olsa da o da cocuktu daha yasamasi gereken cok seyi vardi.bazi kesimler gibi ölüyu ayirteden zihniyete sahip deglim cok sukur..
Estagfurullah rica ederim.yanlis anlamalar olabilir:)Özür dilerim o zaman önyargı ile yaklaşmışım affedin lütfen kırıcı olduysam :)
Evet çünkü hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum ve geziyle en ufak bir alakası yok.Dolayısıyla bu gencin de geziyle en ufak bir alakası yok bu yüzden gezicilerin sahiplenmesi beklenemez.Ve yine evet hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum olmasına rağmen kimse bu genç hakkında şaibeli yorumlar yapmıyor bazılarının Berkin'e yaptığı gibi.Ben demek istediğimi açık açık diyorum zaten çekinecek birşey yok merak etmeyin.Burda hudaparliyi geziciler niye sahiplensin hudapar ne idugu belirsiz diyip Bir sonraki msjinizda ee kimse hizbullahciydi zaten demiyor diyorsnz.diyip te demedim demek bu olsa gerek
Evet çünkü hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum ve geziyle en ufak bir alakası yok.Dolayısıyla bu gencin de geziyle en ufak bir alakası yok bu yüzden gezicilerin sahiplenmesi beklenemez.Ve yine evet hüdapar ne idüğü belirsiz bir oluşum olmasına rağmen kimse bu genç hakkında şaibeli yorumlar yapmıyor bazılarının Berkin'e yaptığı gibi.
Aferin sanagezi ne idüğü belli yani. hani nerde gezi ruhunuz . geziciler sahiplense ne olur sahiplenmese ne olur. duamızı yolladık kardeşimize .
Allah hem Gezi'de ölenlere, hem de Yasin'e gani gani rahmet eylesin. Ailelerine Allah sabır versin. Keşke hiçbiri olmasaydı.gezi ne idüğü belli yani. hani nerde gezi ruhunuz . geziciler sahiplense ne olur sahiplenmese ne olur. duamızı yolladık kardeşimize .
neden gezicilere "sahiplenmiyorsunuz" şeklinde tepki gösterildiğini anlamadım ben burada. geziciler ne alaka?
bu olayların çıkacağını öngöremeyen, önlem alamayan, masum insanların böyle vahşice öldürülmesine bir anlamda sebep olan sevgili devlet yöneticilerimize tepki gösterilmesi gerekmez mi?
yani bu olay nasıl gezicilere bağlandı gerçekten anlamak güç!
Herkesin fikrine saygı duyarım sorgularım merak ederim o yüzden şu gezi ruhu dediğini anlamıyorum ve gerçekten merak ediyorum. Nedir?Küçümsemiyorum kesinlikle deadly. Şimdi burada sanırım yasak bu konu üzerine konuşmak ama ciddi ciddi merak ediyorum inanmak istiyorum bu kadar üzerine durulan bir mevzu. Bir imkan bulup Hacı nedir yani diyip karşılıklı tartışasım var bu gezi ruhunu.Allah rahmet eylesin...
neden herkes geziciler(?)den medet umar oldu acabaaaaagezi olayı gerçek bir serzenişti ve ruhu bambaşkaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?