Basık Burun

melike987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
187
56
98
30
Merhaba benim burnum eskiden daha yüksek ve inceydi istememe rağmen burnum şu an basık ve geniş eski haline dönmesi için revizyon olmayı düşünüyorum. Aynı sorunla karşılaşan revizyon olmayı düşünen veya olan var mı ?

Merhaba benim burnum eskiden daha yüksek ve inceydi istememe rağmen burnum şu an basık ve geniş eski haline dönmesi için revizyon olmayı düşünüyorum. Aynı sorunla karşılaşan revizyon olmayı düşünen veya olan var mı ?
Ne kadar oldu ameliyat olalı?

genelde revizyon olmayı isteyenlerin bence büyük bir çoğunluğunun sorunu bu. burun olduğundan daha içeriye giriyot dolayısıyla daha basık ve geniş oluyor. eminim ki estetik ameliyatı olanlardan revizyon isteyenlerden bir çok kişi yardımcı olacaktır.

Basıklık revizyon için hiç doktorlarla görüşme yaptınizmi onlar ne diyorlar revizyon da
Düzeliyor muymuş

genelde revizyon olmayı isteyenlerin bence büyük bir çoğunluğunun sorunu bu. burun olduğundan daha içeriye giriyot dolayısıyla daha basık ve geniş oluyor. eminim ki estetik ameliyatı olanlardan revizyon isteyenlerden bir çok kişi yardımcı olacaktır.
Evet özellikle belirtmeme rağmen basıklık ve genişlik söz konusu doktor önden hiç değişmeyecek dedi ama bütün yüz ifadem değişti ben de ona güvenip ameliyat oldum psikolojim alt üst oldu. Burnum düz ve yüksekti şimdi beni her gören asyalılara benzemişsin diyor. Burun estetiğinde önemli olan yüz ifadesini bozmamak bence ama buna dikkat etmiyorlar maalesef tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum ama eskisine benzer mi bilmiyorum çok endişeliyim ama böyle de mutlu değilim :(

Basıklık revizyon için hiç doktorlarla görüşme yaptınizmi onlar ne diyorlar revizyon da
Düzeliyor muymuş
Evet etnik burun estetiği yapan doktorlar var bu asyalıların ve siyahilerin burnu basık ve geniş olur ya onların burnunu yükseltip daraltıyorlar kaburgadan kıkırdak alarak burnu yükseltiyorlar böyle bir teknik var ve yapan doktorlar da var ancak işte hala kabullenemiyorum zaten eskiden olan burnuma geri dönmek için bu kadar zahmet çekmek tekrardan o masaya yatmak tekrar para harcamak falan hepsi gözümde büyüyor benim istediğim küçük bir değişimdi burnumu yüzüme yapıştırmak ve genişletmek değildi.

Evet etnik burun estetiği yapan doktorlar var bu asyalıların ve siyahilerin burnu basık ve geniş olur ya onların burnunu yükseltip daraltıyorlar kaburgadan kıkırdak alarak burnu yükseltiyorlar böyle bir teknik var ve yapan doktorlar da var ancak işte hala kabullenemiyorum zaten eskiden olan burnuma geri dönmek için bu kadar zahmet çekmek tekrardan o masaya yatmak tekrar para harcamak falan hepsi gözümde büyüyor benim istediğim küçük bir değişimdi burnumu yüzüme yapıştırmak ve genişletmek değildi.

Aynısı benimde sizinkiyle aynı eski burnum
Basık degil di en azından yüksek ve daha dardı
Şimdi benimde zenci burnu gibi yüksek değil basık kemiksiz duruyor bende kaburgayla yükselticem bu burunla da hayat geçmez ki
Eskisinden çok daha çirkin bir burnum oldu
Daha çirkin bir burun olduğu için yüzümü de ekstra çirkinlik kattı
Dahada güzelleşicem derken çok daha saçma
Hatalarla dolu bir burnum oldu
Bu pişmanım lik , üzüntüyle bu hayat ta zor geçer

5. Aydayım bandajı çıkardığım günden bu yana burun sırtım Yok . Yanlar geniş ve burnum basık ... Bakkala bile burun kontürü yaparak çıkıyorum . Bi çok doktorla konuştum sebepleri Açık çatı deformesi , Alınan Kemerin kıkırdak Greftle yükseltilmemesi, burun nazal kemiklerin daraltılmaması.

5. Aydayım bandajı çıkardığım günden bu yana burun sırtım Yok . Yanlar geniş ve burnum basık ... Bakkala bile burun kontürü yaparak çıkıyorum . Bi çok doktorla konuştum sebepleri Açık çatı deformesi , Alınan Kemerin kıkırdak Greftle yükseltilmemesi, burun nazal kemiklerin daraltılmaması.

Bende 4,5 aylık seninkiyle aynı
Benimde doğuş tan yan duvarlarim genişti vardı zaten ama eski burnum yüksek sırtlı kemerli ydi
Şimdi basık burun sırtı yok gibi

Adam direk dümdüz törpulemiş burnu ya böyle bişey olabilir mi
Burun ana hat çizgi vs yok gözükmüyor
Burnum 2 tarafında burun hatlarını belli eden
Çizgi görününümü yok

Aynısı benimde sizinkiyle aynı eski burnum
Basık degil di en azından yüksek ve daha dardı
Şimdi benimde zenci burnu gibi yüksek değil basık kemiksiz duruyor bende kaburgayla yükselticem bu burunla da hayat geçmez ki
Eskisinden çok daha çirkin bir burnum oldu
Daha çirkin bir burun olduğu için yüzümü de ekstra çirkinlik kattı
Dahada güzelleşicem derken çok daha saçma
Hatalarla dolu bir burnum oldu
Bu pişmanım lik , üzüntüyle bu hayat ta zor geçer
Tam olarak yaşadığım şeyi yazmışsınız önceden kemiğin etrafında deri vardı şimdi deri var kemik içerde bir yerlerde ama görünmüyor fotoğraflarda burun sırtım gölge yapardı eskiden şimdi burun sırtı diye bir şey gözükmüyor. Gerçekten daha güzel olsun isterken olandan olduk bütün çevrem sen ne yaptın kendine dedi psikolojik olarak çok yıprandım. Siz revizyon olarak hangi doktorları düşünüyorsunuz

Adam direk dümdüz törpulemiş burnu ya böyle bişey olabilir mi
Burun ana hat çizgi vs yok gözükmüyor
Burnum 2 tarafında burun hatlarını belli eden
Çizgi görününümü yok
Benim de buda sanki bizi burunsuz gibi gösteriyor nasıl böyle bir hata yaparlar aklım almıyor önceden o hat çok belirgindi şimdi burunsuz gibiyim böyle bir sonuç elde edeceğimi bilseydim asla olmazdım kemerimle mutlu bir şekilde yaşardım en azından yüzümde bir burun vardı

Benim 1 sene oldu kontrole gittim doktor yüksek burunlar böyle oluyor kemer gidince daha alçak oluyor genişliyor ama zamanla oturur deri büzüşür dedi. Benden sonra başkasına ameliyat yaptı aynı teknikle kızın burnu hala yüksek eski burnu benimkisine benziyor. Çok üzülüyorum neden ben diye...

Benim 1 sene oldu kontrole gittim doktor yüksek burunlar böyle oluyor kemer gidince daha alçak oluyor genişliyor ama zamanla oturur deri büzüşür dedi. Benden sonra başkasına ameliyat yaptı aynı teknikle kızın burnu hala yüksek eski burnu benimkisine benziyor. Çok üzülüyorum neden ben diye...

Bakın ne buldum

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/photos/revizyon-oncesi.1192421/

Çok araştırdım okadar çok araştırdım ki
Forumdaki tüm yorumları revizyon ve ilk ameliyat hakkın da neredeyse tümüyle ve Instagram doktorlarin revizyon öncesi, sonra si

Ve doktor makale lerini okudum ve
Doktorur yorumları

En güvenilir
Abdulkadir goksel
Geldi bana Sonrasında
Hakan gence ve Selçuk İnan li

Sizde görüşün isterseniz benim maddi durumum olmadığı için 1,2 sene mecbur beklicem

Son düzenleme:

Bahaneye bakarmisin sanki çocuk kandırıyor
Ona bakarsan burun estetiği olanların
%90 i yüksek sırtlı kemerli burunlu
Ama sonuçlar i bizimki gibi olmuyor

Bakın ne buldum

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/photos/revizyon-oncesi.1192421/

Çok araştırdım okadar çok araştırdım ki
Forumdaki tüm yorumları revizyon ve ilk ameliyat hakkın da neredeyse tümüyle ve Instagram doktorlarin revizyon öncesi, sonra si

Ve doktor makale lerini okudum ve
Doktorur yorumları

En güvenilir
Abdulkadir goksel
Geldi bana Sonrasında
Hakan gence ve Selçuk İnan li

Sizde görüşün isterseniz benim maddi durumum olmadığı için 1,2 sene mecbur beklicem
Hiç birine güvenemiyorum artık...

Kemer gittikten sonra burun sırtı greftle yükseltilmeli ve o yan duvarlar daralmalı ama bu sonucu yaşıyorsak doktor demek ki uğraşmak istemeden kapattı . Burun sırtı yükselmese bile yan duvarlar daraltılmalı ki burun basık durmasın .

Kemer gittikten sonra burun sırtı greftle yükseltilmeli ve o yan duvarlar daralmalı ama bu sonucu yaşıyorsak doktor demek ki uğraşmak istemeden kapattı . Burun sırtı yükselmese bile yan duvarlar daraltılmalı ki burun basık durmasın .

Aynen katılıyorum ben bu işin eğitimini
Almadan bile ben bile düşündüm
Adamlar resmen amannn ne ugraşıcam törpüle kapat gitsin yapmış lar
Kolayciliga kaçmış yani

Back
X