Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu mesajların hepsini ameliyattan önce okuyup sadece törpü yapıcam diyen Dr uma kemikleri kirpi daraltmasini da iatedigimi söylemiştim. Kemerin çok az diyip zorla kirmadi resmen küçük ve ince burnumu yayvan yaptı 20. Günümdeyim. Çok pişmanım
Bu mesajların hepsini ameliyattan önce okuyup sadece törpü yapıcam diyen Dr uma kemikleri kirpi daraltmasini da iatedigimi söylemiştim. Kemerin çok az diyip zorla kirmadi resmen küçük ve ince burnumu yayvan yaptı 20. Günümdeyim. Çok pişmanım
Dava açsanıza sizi bu duruma getiren
Doktora yanına kâr mi kalacak
Bende dava acıcam insanların pskilolojisini
Alt üst etmek bu kadar kolay olmamalı
Şu 6 ayı doldurayım
Bende Google da şikayet formları na
Doktorumun yaptığı rezil burnu nu
İfşa etmezzem namerdim
Bak onu nasıl rezil edicem
Neden isimletini ifşa etmiyorsunuz ozaman siz ifşa etmedikce yaptıkları yanına kar kalacak üstelik kimbilir kac kişinin hayatı bizler gibi mahvolacak binlerce insan bu forumdan bakarak karar veriryor ifşa etmiyorsanız memnuniyetsizlik etmeyin diye düşünüyorum.
Bnmde daha güzel olacak diye ameliyat ol sen... Sanki kasaba gittim... Adam burun bırakmamis...bn bunu nasıl düzeltecem... stresten bir sürü hastalık da çıktı...
ben revizyon olmama ragmen hala basık ucu kısa ve yuzume yakısmayan bi burnum var ustelik kaburgamdan da kıkırdak alındı. yani bu iş sans işi. bizde malesef sanssız olan gruptayız