Basık Burun

Aynen katılıyorum ben bu işin eğitimini
Almadan bile ben bile düşündüm
Adamlar resmen amannn ne ugraşıcam törpüle kapat gitsin yapmış lar
Kolayciliga kaçmış yani
Ama yaptıkları çok ciddi bir ameliyat hem fiziksel hem psikolojik etkiler bırakıyor öyle kafalarına göre iş yapamazlar ki söylediklerimizi dikkate almak zorundalar şimdi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum bir kere ameliyat olurum diye düşünüyordum. Zaten önden beğeniyordum sadece çok küçük bir kemer vardı onun düzelmesini istedim komple yeni bir burun yeni bir surat basık ve geniş daha çirkinleştim

Ama yaptıkları çok ciddi bir ameliyat hem fiziksel hem psikolojik etkiler bırakıyor öyle kafalarına göre iş yapamazlar ki söylediklerimizi dikkate almak zorundalar şimdi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum bir kere ameliyat olurum diye düşünüyordum. Zaten önden beğeniyordum sadece çok küçük bir kemer vardı onun düzelmesini istedim komple yeni bir burun yeni bir surat basık ve geniş daha çirkinleştim
Bana ozelden bi fotonuzu atma sansiniz var mi

Aynn bnde de :(((

Bakın ne buldum

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/photos/revizyon-oncesi.1192421/

Çok araştırdım okadar çok araştırdım ki
Forumdaki tüm yorumları revizyon ve ilk ameliyat hakkın da neredeyse tümüyle ve Instagram doktorlarin revizyon öncesi, sonra si

Ve doktor makale lerini okudum ve
Doktorur yorumları

En güvenilir
Abdulkadir goksel
Geldi bana Sonrasında
Hakan gence ve Selçuk İnan li

Sizde görüşün isterseniz benim maddi durumum olmadığı için 1,2 sene mecbur beklicem

Bence bu doktorlar ince burunlari genisletiyor genis burunlari inceltiyor ayni sorun bendede var! Ben olumsuz yorumlara ragmen ameliyat oldum burcum aslan oldugu icin belkide büyük cesaret!!

Bence bu doktorlar ince burunlari genisletiyor genis burunlari inceltiyor ayni sorun bendede var! Ben olumsuz yorumlara ragmen ameliyat oldum burcum aslan oldugu icin belkide büyük cesaret!!
Benim de yükselenim aslan saçma bir cesaretim var annem son ana kadar gel gidelim dedi nasıl güvendiysem iyi olacağına inandım...

Benim de yükselenim aslan saçma bir cesaretim var annem son ana kadar gel gidelim dedi nasıl güvendiysem iyi olacağına inandım...

Bende son ana kadar benim burda ne işim var
Ameliyat filan bunlar çok sıkıntılı vazgeç dedim
Kendimle konuştum
git geller yaşadım acaba acaba dedim
Sonrasında camdan dışarı baktım kendi yansımami gördüm burnuma son anlar baktim
Ve dedim ki bu burundan daha kötü bir burun olmaz en azından dedim
;( Oysaki bu hayattaki en büyük hatayı yaptım
Kendi yüzümü kendi ellerimle çirkinlestirdim
Daha iyisi olucak diye
ve okadar sorunlu bir burnum var ki şuan
Revizyon danda korkuyorum açıkçası
Asimetri, yamukluk, çökme hariç herşey var

Benim de buda sanki bizi burunsuz gibi gösteriyor nasıl böyle bir hata yaparlar aklım almıyor önceden o hat çok belirgindi şimdi burunsuz gibiyim böyle bir sonuç elde edeceğimi bilseydim asla olmazdım kemerimle mutlu bir şekilde yaşardım en azından yüzümde bir burun vardı
Merhaba cnm geçmiş olsun sakıncası yoksa özelden burnunu görebilir miyim aynı dert bende de var ama cesaret edemem reviYozyona

Bende son ana kadar benim burda ne işim var
Ameliyat filan bunlar çok sıkıntılı vazgeç dedim
Kendimle konuştum
git geller yaşadım acaba acaba dedim
Sonrasında camdan dışarı baktım kendi yansımami gördüm burnuma son anlar baktim
Ve dedim ki bu burundan daha kötü bir burun olmaz en azından dedim
;( Oysaki bu hayattaki en büyük hatayı yaptım
Kendi yüzümü kendi ellerimle çirkinlestirdim
Daha iyisi olucak diye
ve okadar sorunlu bir burnum var ki şuan
Revizyon danda korkuyorum açıkçası
Asimetri, yamukluk, çökme hariç herşey var
Ben de öyle sanki biz daha kötüsü olamaz ya dedikten sonra sen öyle san al sana daha kötüsü der gibi bir burun yaptılar şimdi ikinciyi olmaya cesaret edemiyorum. Bir doktorla görüştüm çok mantıklı konuştu yükseltme ve daraltma konusunda ama sil baştan o sürece dönmek hiç istemiyorum hadi o süreç geçip gidiyor da ya sonucundan memnun kalmazsam :( kafam çok karışık

Ben de öyle sanki biz daha kötüsü olamaz ya dedikten sonra sen öyle san al sana daha kötüsü der gibi bir burun yaptılar şimdi ikinciyi olmaya cesaret edemiyorum. Bir doktorla görüştüm çok mantıklı konuştu yükseltme ve daraltma konusunda ama sil baştan o sürece dönmek hiç istemiyorum hadi o süreç geçip gidiyor da ya sonucundan memnun kalmazsam :( kafam çok karışık

Dr adını yazabilirmisin

ben revizyon olmama ragmen hala basık ucu kısa ve yuzume yakısmayan bi burnum var ustelik kaburgamdan da kıkırdak alındı. yani bu iş sans işi. bizde malesef sanssız olan gruptayız

ben revizyon olmama ragmen hala basık ucu kısa ve yuzume yakısmayan bi burnum var ustelik kaburgamdan da kıkırdak alındı. yani bu iş sans işi. bizde malesef sanssız olan gruptayız

İlk ve 2. Ameliyat i kime oldunuz özelden cevaplayabilirmisiniz

Ameliyatinizi kim yapti?? Oha ya ince burun varken hangi cesaretle ben ameliyat oldum :(

Offf doktorunuz kimdi?? Bnm revizyon umudum vardı... O da mı gitti yaa

Offf doktorunuz kimdi?? Bnm revizyon umudum vardı... O da mı gitti yaa
ozelden cevapladım sorunuzu. oyle dusunmeyin belki basarılı bi cerrah sorununuzu cozebilir nekdr hatalı bi burun oldugu da cok onemli bnm ilk ameliyatımdan sonra burun sırtım cokmustu mesela ama doktor sırtı cok yukseltemiyorum bari ucunu kucultiyimde orantılı dursun diye dusundu sanırım. uzun ve deformeli burnum bile bu kısa burundan guzeldi bence. keske bu ise hic bulasmasaydık

ozelden cevapladım sorunuzu. oyle dusunmeyin belki basarılı bi cerrah sorununuzu cozebilir nekdr hatalı bi burun oldugu da cok onemli bnm ilk ameliyatımdan sonra burun sırtım cokmustu mesela ama doktor sırtı cok yukseltemiyorum bari ucunu kucultiyimde orantılı dursun diye dusundu sanırım. uzun ve deformeli burnum bile bu kısa burundan guzeldi bence. keske bu ise hic bulasmasaydık
Aynn ne kadar pişmanım bir bilsen:(

Gerçekten mi çok üzüldüm üstelik kıkırdak alınıp yükseltilmesine rağmen... Doktorunuz kimdi ikinciyi yapan ? Bilmiyorum napıcaz görmezden mi gelicez alışmaya çalışıp yoksa üçüncüyü mü düşüneceksiniz ?

Kizlar bu ünlümüs bu ünsüzmüs diyip gecmeyin !! Benim burun önden yan duvari halen sis burnumun kendiside sis önden igrenc duuruyo ...

Back
X