Kizlar bu ünlümüs bu ünsüzmüs diyip gecmeyin !! Benim burun önden yan duvari halen sis burnumun kendiside sis önden igrenc duuruyo ...
Benimkisi de özellik le önden iğrenç duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu ünlümüs bu ünsüzmüs diyip gecmeyin !! Benim burun önden yan duvari halen sis burnumun kendiside sis önden igrenc duuruyo ...
BnmdeBenimkisi de özellik le önden iğrenç duruyor
Benimkisi de özellik le önden iğrenç duruyor
Kacinci ayinizKizlar bu ünlümüs bu ünsüzmüs diyip gecmeyin !! Benim burun önden yan duvari halen sis burnumun kendiside sis önden igrenc duuruyo ...
Kacinci ayiniz
Neden gecmemis hala16. mayisda 12.ay olcak..
Neden gecmemis hala
Nasil bi kemik onceki mesajlarinizi gormedimYapamadida ondan hadi kalın burnu gectim ya o göz kemige ne care var ya kendi aptalıgım resmen nasibimi zorladım
Nasil bi kemik onceki mesajlarinizi gormedim
ozelden yanıtladım sorunuzu, ucuncuyu olmaya cesaret edemiyorum ama bu halini de sevmiyorum durumum tam anlamıyla iki uclu degnek misaliGerçekten mi çok üzüldüm üstelik kıkırdak alınıp yükseltilmesine rağmen... Doktorunuz kimdi ikinciyi yapan ? Bilmiyorum napıcaz görmezden mi gelicez alışmaya çalışıp yoksa üçüncüyü mü düşüneceksiniz ?
gözümün kemigi sirtiyor... damar gibi bisey... hic bir doktor anlam veremedi.. tek bir alman doktoru dedi.. oradan kesmis... kesik izleri var..dedi...
Dava açsanıza sizi bu duruma getiren
Doktora yanına kâr mi kalacak
Bende dava acıcam insanların pskilolojisini
Alt üst etmek bu kadar kolay olmamalı
Şu 6 ayı doldurayım
Bende Google da şikayet formları na
Doktorumun yaptığı rezil burnu nu
İfşa etmezzem namerdim
Bak onu nasıl rezil edicem
Burun sırtındakı kemer sadece torpulenırse bunu üçgen gıbı düşünelim ,üçgenın sivri ucunu kesersek alttakı genıs kısmı kalır ve bu oncekınden daha genıs bır burun sırtı anlamına gelır
Burnunda kemer olanlar kesınlıkle bu yazdıklarımı dikkate alın
Törpülendıktem sonra burun yan duvarları da daraltılırsa yadırganmayacak Bir burun elde edılmıs olur
Doktorum söylemişti bana bu ıkı secenegı sunmustu
Ya törpüler bırakırım ama genıslıgı yadırgarsın
Ya da yan duvarlara da mudahale edıp daraltırım demıstı
Insallah yenı amelıyat olacaklara yardımı olur bu bılgının.
Tıbbi yönden daraltma ıslemının nasık yapıldıgını bılmıyorum detaylı bılgım oluraa paylasırım sızınleBaba hic öyle secenekler sunulmadi yan duvar nasil daralcak?
Bende de benZer durum varAdam direk dümdüz törpulemiş burnu ya böyle bişey olabilir mi
Burun ana hat çizgi vs yok gözükmüyor
Burnum 2 tarafında burun hatlarını belli eden
Çizgi görününümü yok
Bende de benZer durum varkemer alındıktak sonra burun yan duvarlarınında daraltılması şart yoksa o hat olmuyor ve basıl duruyor hatta kaba bence. Benim dr bir tarafı inceltip diğer tarafı bırakmış resmen. Kendise kabul etti eşitsizlik var diye ve revizyon yapıcam dedi. Ne yapıcam bilmiyorum.
Bende de benZer durum varkemer alındıktak sonra burun yan duvarlarınında daraltılması şart yoksa o hat olmuyor ve basıl duruyor hatta kaba bence. Benim dr bir tarafı inceltip diğer tarafı bırakmış resmen. Kendise kabul etti eşitsizlik var diye ve revizyon yapıcam dedi. Ne yapıcam bilmiyorum.