merveeeeeeeee717 Gülümse hayata :) Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 4.519 Emoji Skoru 4.148 Puanlar 63 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurlubulutlu #161 littleteapot .!.: Rezillikti valla anlayamadık bişey Genişletmek için tıkla... Ay sizinki çok kötüymüş ya
littleteapot .!.: Rezillikti valla anlayamadık bişey Genişletmek için tıkla... Ay sizinki çok kötüymüş ya
merveeeeeeeee717 Gülümse hayata :) Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 4.519 Emoji Skoru 4.148 Puanlar 63 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurlubulutlu #162 Peynirdelisi .!.: Ben kv hep ayrı acar. Birlikte uyumasını istememe bi yerde. Son kaldığımızda sabah yedi gibi toplamıştı yataklarımızı Genişletmek için tıkla... Bizde de aksine yatak odasını direk bize verir bnce olması gereken ya ayrı yatmak nedir
Peynirdelisi .!.: Ben kv hep ayrı acar. Birlikte uyumasını istememe bi yerde. Son kaldığımızda sabah yedi gibi toplamıştı yataklarımızı Genişletmek için tıkla... Bizde de aksine yatak odasını direk bize verir bnce olması gereken ya ayrı yatmak nedir
M MissHayaLet Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 37.077 Emoji Skoru 184.491 Puanlar 598 Yaş 39 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurlubulutlu #163 Karı koca yatagi da neden ayrı olur anlamadım hem o senin kocan odaya size vermişler ne istiyorsanız yaparsınız misafir nasıl ağırlanır bilmemeleri onların ayıbı sizin yaptığınız neden ayıp olsun
Karı koca yatagi da neden ayrı olur anlamadım hem o senin kocan odaya size vermişler ne istiyorsanız yaparsınız misafir nasıl ağırlanır bilmemeleri onların ayıbı sizin yaptığınız neden ayıp olsun