- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi Yagmurlubulutlu
-
Koptum ya çok iyi yorumlarBu kadar görgüsüz insanlar var mı ya gerçekten? Eşşek kadar herif ayrı da yatıyor olsanız kapıyı çalarak dahi olsa içeri girmemeli. Çok acil bir şey varsa annesine söyler annesi de izin alarak müsade isteyerek gelir alır ne varsa. Dağda mı yetişmişler hiç mi insan görmemişler hayret bir şey. Ben olsam lafımı o anda söylerdim ohaa büsttt çüşşş diyeeee. Anca ondan anlar.
Yani kardeşim yaptıgınız dogru degil cilveleşmenin de yeri vardır ne demek yahu? Çoluklu cocuklu evli barklı insanlar odalarına girip kapılarını kapatmışlar sarılıp öpüşmüşler kime ne ya neyin doğrusu neyin yanlışı bence yanlıs yapan usul izan bilmeyen birileri varsa o da kapı çalmaktan aciz insanlardır.Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
kapıyı tıklatmaları gerekirdi o onların ayıbı. onlar konuyu açarlarsa ayıp olduğunu vurgula. ama cilveleşmeyin sizde canımmisafirliktesiniz..
bizi de annem bastı iş üstünde. ayaktaydık çıplaktıkikimiz de pat diye yere atmışız kendimizi
o an yaşanmamış gibi davrandık üçümüzde
Aman Allahım evlerden ırakkapıyı tıklatmaları gerekirdi o onların ayıbı. onlar konuyu açarlarsa ayıp olduğunu vurgula. ama cilveleşmeyin sizde canımmisafirliktesiniz..
bizi de annem bastı iş üstünde. ayaktaydık çıplaktıkikimiz de pat diye yere atmışız kendimizi
o an yaşanmamış gibi davrandık üçümüzde
cilveleşmekle ne ilgisi var. oğlan girdikten sonra bir de annesi girmiş içeri odanın içinde yatan insanlar varken. ailece manyaklar.Oglanın odaya dalması zaten ayıpta,
Sizde 1 gün cilveleşmeyeydiniz iyiydi..
Aman Allahım evlerden ırak
Offf çok çok çok feci yaaaaaa
Ben evde baskası varsa kilitliyorum o da imkansiz ise kapının arkasına eşya cekiyorum.Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
Ben kv hep ayrı acar. Birlikte uyumasını istememe bi yerde. Son kaldığımızda sabah yedi gibi toplamıştı yataklarımızıBiz eşimle Yen’i evliyken görümcemlerde kaldık bir gün Ve ayrı yatak açmıştı. Bişey yapacağımızdan değil de çok yadırgamıştım.Aylar geçtikten Sonra da onlar bize kalmaya geldiklerinde de laf sokmuştum yataklarını ayrı açmayıp. Kocaman adam diye tabir ettiğimiz çocuğun içeri girmesini yadırgadım ama neden ayrı yatak açtıklarına da anlam veremedim doğrusu
Bize hiç ayrı açamazlar görümcemin yaptığı ilk ve son olduBen kv hep ayrı acar. Birlikte uyumasını istememe bi yerde. Son kaldığımızda sabah yedi gibi toplamıştı yataklarımızı
Yok canım ben de derhal birleştiriyorum ne münasebet ayrı uyuyacağım.Bize hiç ayrı açamazlar görümcemin yaptığı ilk ve son oldubide eşim de ben de zayıf insanlarız çekyat açtık mı yetiyor zaten
O da bir sey mi bir tanidigin basina geleni anlatayım gerdek sabahi görümce kapiyi acmis kalksaniza sabaha kadar besik mi salladınız hayirdir siz demis
Not :gorumce 35 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?